Callela Longshot

Hoitopäiväkirja

Sulo otti ravien perumisen rennosti

Kirjoitettu keskiviikkona 28. maaliskuuta

Sulo ei ollut maanantaisten Äimäraution ravien perumisesta millänsäkään. Maanantaina venyivät keskittymistä varten otetut päivätirsat vain normaalia pidemmiksi ja oriille laskeutui arki nopeasti.

Starttia ei tullut, joten palautteluviikkoakaan ei tule, vaan ajellaan normaalia treeniä. Uutta kilpailua suunnitellaan, sillä ori on hyvällä mallilla. Ilmoitellaan heti kun viivalle taas pyritään.

Briso Isadora ja Briso Herman matkaavat sunnuntaina Ruotsiin Skellefteån radalle kilpailemaan. Toivottavasti nämä ravien perumiset rataolosuhteiden takia alkavat ovat nyt ohi ja keväinen kilvanajo jatkuu pian hyvillä hiekkaradoilla.

Se kannattaa meidän omistajien muistaa, että vaikka nyt yksi startti jäi väliin hevosesta riippumattomista syistä ja yksi kilpailu päättyi hylkäykseen, meillä on asiat todella hyvällä mallilla. Hevonen on täysin terve ja osoittanut potentiaalia kelpo kilpahevoseksi. Aikamme koittaa vielä! Kesälle voi olla tiedossa mitä parhaimpia hetkia Sulon seurassa.

Kevättä kohti,
T. Sulo & Co

Sulon kuulumiset