Callela Longshot

Hoitopäiväkirja

Viikkoraportti 1.4.2012 – sisältää varsauutisia

Kirjoitettu sunnuntaina 1. huhtikuuta

Sunnuntaiaamu oli vähän sähäkämpää mallia. Nalle eli Koala Broline varsoi terveen tammavarsan aamulla (kuva alla), ja nyt on Briso Isadora matkalla Skellefteåån Ruotsiin. Ihqu-Isadora juoksee klo 15 alkavien ravien lähdössä kolme. Lähdön ja Ruotsin ravit voi katsoa livenä TotoTV:stä, mutta se edellyttää, että omistaa käyttäjätunnukset Fintoton pelitiliin ja ostaa euron hintaisen nettikuvan. Videokirjastoon Ruotsin lähdöt eivät tule.

Sulolla on kaikki mallillaan. Oriin treeni on ollut maltillista, sillä ajopaikkojen sulamista ja jäätymistä on saanut vähän seurailla. Vaihdellaan tilanteen mukaan aina ajomaastoja.

Callela Longshot on pysynyt rauhallisena vielä toistaiseksi, eikä orimaisuus ole onneksi häirinnyt työntekoa. Kevät voi tunnetusti laittaa hormonit hyrräämään, joten seurataanpa sitäkin, että miten poika innostuu pullistelemaan.

Uusi starttiyritys on suunnitelmissa, mutta nyt odotellaan kyllä ensin suosiolla varmat kesäkelit.

Raviviikkoon on mahtunut tapahtumia hevosurheilun molemmista ääripäistä. Nandon eli Briso Fernandon raviura on vaakalaudalla kavioluun murtumisen takia. Hevosen tulevaisuus selviää kuukauden kuluttua jatkotutkimuksissa, mutta tämän hetken ennuste on valitettavasti huono.

Koala Brolinen syntynyt tammavarsa (isä Ganymede) sen sijaan tuli osoittamaan, että elämä ja raviurheilu jatkuu joka tapauksessa. Varsa on tamman ensimmäinen ja kaikki meni hyvin!

Hirnuen ja kevätpäiviä paistatellen,
Sulo, pienet ja isot hevoset sekä muut hevosennaamat

Sulon kuulumiset