Callela Longshot

Hoitopäiväkirja

Viikkoraportti 7.4. – hyvää pääsiäistä!

Kirjoitettu lauantaina 7. huhtikuuta

Sulon viikko on mennyt vähän rapakoita ja kurakoita väistellen. Ajokelien kanssa saa olla tällä haavaa tosi tarkkana, ettei ajeta liian kovalla tai pettävällä alustalla. Iisisti on otettu, ettei sattuisi mitään vahinkoa.

Hevosella on kaikki normaalin hyvin ja odotetaan, että baanat kuivaavat. Starttiin tullaan kesäbalanssilla, kun löytyy sopiva sarjamääritys kohdalle sopivan kilpailumatkan päästä. Oulussahan se olisi kiva ajaa, mutta katsotaan nyt, missä päräytetään seuraavan kerran.

Onneksi ei ole kiirettä mihinkään, sillä etenkin loppukesä ja syksy ovat täynnä hyviä lähtöjä nuorille hevosille, jos homma alkaa rullata mukavasti.

Toivotellaan siis aurinkoista kevättä ja hyvää pääsiäisen aikaa kaikille! Hymyillään, sillä meillä on hyvä ja terve heppa.

T. Sulo ja kaverit

 

Sulon kuulumiset