sulo3

Callela Longshot

Tavoitteet

Hevosenomistamista helpoimmillaan

Oulun alueen hevoskimpan tavoitteena on tarjota kenelle tahansa mahdollisuus kokeilla ravihevosenomistamista ja siihen liittyviä elämyksiä riskittömästi. Yksi osuus maksaa 50 euroa eikä mitään muita hevoseen liittyviä kuluja tule hevosen nelivuotiskauden päättymiseen saakka. Vuoden 2013 lopulla Callela Longshot myydään ja sen mahdollisesti ansaitsemat palkintorahat sekä myyntihinta maksetaan osakkaille.

Suurhevoskimppa tarjoaa valmiiksi suunnitellun kahden ja puolen vuoden projektin, johon ihan jokainen voi lähteä mukaan – yhdellä tai useammalla osuudella. Valmentaja ja hevosen tiimi eläinlääkäriä myöten on sovittu valmiiksi. Callela Longshotin nelivuotiskauden päätteeksi katsotaan, mihin ravurimme kanssa pääsimme.

Yhteisön tehtäväksi jää vain jännittää hevosen kehittymistä nuoreksi kilpahevoseksi yhdessä ja mielenkiinnolla tällä tiellä. Kimpan tavoitteena on kehittää Callela Longshotista nuorten ravihevosten lähtöihin osallistuva kilpuri ja osallistua nuoren ravurimme tielle aktiivisella myötäelämisellä nykyaikaisin keinoin mediassa, hevoselle perustettavilla omilla kotisivuilla sekä ihan perinteisin kimppatapaamisin Äimäraution raviradalla.

Kimppaomistuksessa hevosen onnistumiset, epäonnistumiset, ilot ja surut jaetaan mukavassa porukkassa. Callela Longshotiin kuka tahansa voi kokea näitä tunteita ilman pelkoa siitä, että touhu menee liian vakavaksi.

Huipulle pyritään mahdollisuuksien mukaan, mutta tärkeintä on kokea onnistumisen tunteita yhdessä ja jakaa lajille ominaiset yllättävät tapahtumat sekä kova jännitys yhdessä – mikäpä voisikaan olla kiehtovampaa kuin liputtaa suurella omistajajoukolla ikioman ravurimme puolesta! Kaikki tehdään hevosen ehdoilla ja oman hevosyksilömme parasta ajatellen. Hevosesta huolehtivat Katja Melkko ja Janne Soronen ovat sitoutuneet näihin ehtoihin.

Callela Longshot on mahtava mahdollisuus seurata sitä suurta työmäärää, mitä jokaisen kilpahevosen eteen tehdään sekä tutustua lajiin kokonaisvaltaisesti. Raviurheilu on paljon, paljon muutakin kuin radalla kilpailuissa nähtävät suoritukset. Jokaisen kilpailuesityksen perustana on vuosien työ.

Tuhannen Talliin ilmoittautui mukaan ilahduttavan paljon uusia hevosenomistajia sekä raveista kiinnostuneita. Kokeneitakin lajin harrastajia tarvitsemme ja kaikkia tältä väliltä – nyt kaikki mukaan tekemään ainutlaatuisesta projektista totta ja liittymään! Tarvitsemme Sinut mukaan. Osuudet on myyty loppuun, mutta tähän menoon ovat tervetulleita kaikkia kannustamaan oululaisten omaa hevosta!

Haluamme Callela Longshotin kautta tehdä lajia tutummaksi ihmisille jatkona viime kesän hyvin sujuneiden Kuninkuusravien jatkoksi. Oulussa ja Äimärautiolla raviurheilu on perinteikäs laji heinäpääläisine huippuohjastajineen.

Tehdään yhdessä ravihistoriaa ja nautitaan Tuhannen Tallin elämyksistä – Callela Longshot ravaa sydämiin!

Sulon kuulumiset