KILPAILU: Etsi hevosten nimiä kirjainviidakosta

ma 24. kesäkuuta 2019 17.44.00

Kisassa on palkintona lippupaketteja sekä grilliruokaa OEX-raveihin 7.9. Vastaukset sähköpostitse, luethan alla olevat ohjeet tarkkaan!

Oheiseen kirjainviidakkoon kätkeytyy 20 hevosen nimeä. Yhdistävä tekijä näille hevosille on se, että kaikki ovat voittaneet Äimärautiolla 2000-luvun aikana vähintään viidesti. Löydätkö kaikki nimet? Oletko riittävän nopea? Kymmenen nopeinta palkitaan! Kun olet löytänyt 20 kriteereihin sopivaa nimeä, lähetä vastauksesi osoitteeseen harri.haavisto(at)oulunravit.fi. Ilmoitathan viestissäsi, mikäli et syystä tai toisesta halua lunastaa mahdollista palkintoa, niin se siirretään automaattisesti seuraavalle.

LINKKI KIRJAINVIIDAKON TÄYSIKOKOISEEN KUVAAN>>>


Huom! Vastausrivissä saa olla vain 20 nimeä, koska muuten olisi mahdollista, joskin työlästä, kaivaa kaikki kriteerit täyttävät hevoset, ilman kirjainviidakon selvittelyä. Hevosten nimet voivat olla pysty- ja vaakariveillä, vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas. Mahdolliset useamman osan sisältävät nimet on kirjoitettu yhteen, ilman mahdollisia välimerkkejä, kuten pisteitä tai viivoja.

Kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilmoitetaan, kun kymmenen nopeinta on löytynyt ja kisa on päättynyt. Kirjainviidakkoa voi kuitenkin selvitellä myös sen jälkeen omana viihteenään, oikeat vastaukset julkistetaan myöhemmässä vaiheessa.

Palkinnot:

* Sija 1: Kahden hengen pääsyliput + käsiohjelmat sekä vapaavalintaiset grilliannokset virvoitusjuomineen Oulu Express -raveihin 7.9.

* Sijat 2-5: Kahden hengen pääsyliput + käsiohjelmat Oulu Express -raveihin 7.9.

* Sijat 6-10: Yhden hengen pääsylippu + käsiohjelma Oulu Express -raveihin 7.9.

Kilpailun järjestää Pohjolan Hevosystävät ry.