Metsäpäivä

17.08.2019

Oulun Äimärautio on paremmin tunnettu hevosurheilualueena, mutta elokuussa 2019 se muuttuu yhden päivän ajaksi metsäiseksi areenaksi. Lauantaina 17.8.2019 Oulussa vietetään Äimäraution perhemetsäpäivää! Pääyhteistyökumppaneina ovat Maaseudun Tulevaisuus, Ponsse, Stora Enso, Suomen Metsäkeskus ja Oulun 4H-yhdistys.

Alueelle on helppo tulla niin näytteilleasettajan kuin yleisönkin; Tapahtumasta luodaan kaiken kansan leppoisa tilaisuus ja ohjelmaa on eri-ikäisille tämän päivän ja tulevaisuuden metsänomistajille. Metsällisen ohjelman ja metsäkoneiden lisäksi paikalla on luonnollisesti myös perinteistä hevosvoimaa ponien ja keppareiden muodossa. 

Tapahtuma on yleisölle maksuton ja sinne on helppo tulla vaikkapa pyöräillen. Myös parkkitilaa löytyy runsaasti. Kaikki toiminta on ulkoalueella, josta löytyy näytteilleasettajien lisäksi ohjelmalava, työnäytösalue sekä lapsille oma tapahtuma-alue. Musiikista vastaa Liikkuva Laulureppu.

Jos haluaa, voi mukaan ottaa oman piknik-korin, mutta alueelta löytyy myös ravintolateltta, josta saa Viskaalin lähilihakeittoa, makkaraa, virvokkeita sekä tieytysti kahvia ja pullaa.  

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Oulun Ravit ry ja tapahtumatuottajana Rita Care&Events. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan tapahtumaan!

Muut tapahtumat