Äimäraution raviraportti 23.5.2016

31.05.2016

Äimärautiolla ravattiin maanantai-iltana kesäisissä olosuhteissa Criollo Ennätysten Ilta -ravit. Lämmin keli, huippukuntoinen kavioura ja runsaasti mailin pikapyrähdyksiä, ennätykset todellakin olivat vaarassa! Illan aikana peräti 55 hevosta remontoi kärkinoteerauksensa uuteen lukemiin. Lämminveristen kovimmat tulokset kirjattiin Leemark's Ambrosen, Road To Victoryn ja Flash Sprucen nimiin, koko kolmikko hurjasteli mailin 12,9-vauhtia. Illan nopein suomenhevonen oli valiojuoksijaksi ravannut Josveis tuloksella 24,4aly. Ravien suurimmat setelit vei Iikka Nurmosen ohjastama Pops' Sunrise. Ruuna voitti Nuorten Sarjan ja kuittasi 3 000 euron ykkösrahat. Nurmonen oli illan ohjastajanimi yhdessä Petteri Joen kanssa, molemmat nappasivat kaksi voittoa.

Valppaus veti alusta loppuun


Ravit käynnistyivät enintään 3 000 euroa tienanneiden suomenhevosten kohtaamisella. Kiihdytyksessä lähtöautoa seurasi parhaiten Iikka Nurmosen ohjastama Valppaus, joka otti lopulta piikkipaikan helposti hallintaansa. Timo Vääräsen valmennettava veti avauspuolikkaan 28-vauhtia ja sai etusuoralla palan matkaa hieman painetta. Kierroksen kohdalla kellot seisahtuivat 27-lukemiin ja Valppaus teki viimeisellä takasuoralla eroa muuhun porukkaan. Ruuna tuli kuitenkin jatkossa vielä kiinniajetuksi ja sai maalisuoralla tiukkaa haastetta Heikkalan Pehtoorilta, mutta vastaili 29-lopetuksessa melko varmoin ottein perille saakka. Voitto oli ruunalle uran kolmas ja Valtrauksen pojan uusi ennätys kirjataan nyt lukemiin 27,1aly.

Reilut 400 jäljellä 2. ulkoa kiriin heittänyt Heikkalan Pehtoor eteni loppukaarteessa keulan rinnalle ja tarjosi lopussa miehekkään vastuksen. Jarmo Saarelan ajokki jäi kuitenkin kakkoseksi, mutta korjaili ennätystään voittajan kanssa samoihin numeroihin. 2. sisällä juossut Ramiinin Valo seuraili totoon. Tamma paransi ennätyksensä lukemiin 27,8aly ja kirjautti itsensä uudeksi tähtijuoksijaksi. Taustalla tähtirajan rikkoivat myös loput rahaa saaneet, eli Tirehtööri, Uusi-Valtsu ja Auran Haaste. Tirehtööri juoksi 3. sisällä, mistä se nousi loppukaarteessa toiselle radalle ja punnersi kohtalaisesti perille. Ruuna hävisi kuitenkin selvästi kärkitriolle. Uusi-Valtsu ravasi taustalla toista rataa pitkin, pääjoukosta selvästi jääneenä. Se kiri lopussa epätasaisessa lähdössä viidenneksi. Toista rataa ilman selkää juossut Auran Haaste painosti etusuoralla hetken keulahevosta, mutta alkoi viimeisellä takasuoralla pudota tämän kelkasta. Loppukaarteessa tamma pudotti sisäradalle ja sinnitteli jatkossa viimeisille rahoille.

Up Sultan järjesti yllätyksen


Illan toiseen lähtöön saatiin iso yllätys, kun lähdön vähiten pelattu Up Sultan kiitti alkumatkan ylivauhdista. Ville Pohjolan ajokki oli ensimetreillä nopein ja eteni keulaan, mutta luovutti paikkansa 1. kaarteeseen mentäessä Kivarin Rockille. Tämä sai jatkossa painetta pelisuosikki La Creamilta ja avauskierros hurjasteltiin 13,5-vauhtia. La Cream antautui viimeisellä takasuoralla ja Up Sultanille avautui sauma iskeä. Ori vaihtoi 400 jäljellä toiselle radalle ja jyräsi maalisuoralla varmoin ottein keulahevosen kumoon. 17,5-lopetuksessa Edgestone Hanoverin poika lipui helpolla tyylillä uransa neljänteen voittoon. Pekka Urpin valmennettavan uusi ennätys parantui roimalla otteella, lukemiin 14,9aly. Edellinen ennätys oli peräisin täyden matkan voltista ja se oli numeroissa 18,6.

3. sisällä matkaa taittanut Forceberg pääsi 400 jäljellä 2. sisälle. Jouni Yypänaho nosti ajokkinsa loppukaarteessa 2. ulos, mistä 4-vuotias ruuna seuraili ihan mukavasti kakkoseksi. Ennätys korjaantui lukemiin 15,2aly. Sisärataa neljäntenä matkustanut Ola pääsi loppukaarteeseen tultaessa 3. sisälle, mutta vaihtoi hetkeä myöhemmin toiselle radalle. Tapio Hoikan luotsaama tamma jatkoi suoralle kaarruttaessa kolmannelle ja kiri asiallisesti kolmanneksi. Ennätys entraantui lukemiin 15,5aly. Keulassa täyden päivätyön tehnyt Kivarin Rock jaksoi 17,5-lopetuksessa ihan kelvollisesti neljänneksi, kuitaten 150 euron lisäksi ennätyslukemat 15,8aly. Viimeisellä takasuoralla väsyvän takaa 2. ulkoa kolmannelle kohonnut Marielle Sisu ei innostunut parannuksiin, vaan siirtyi loppukaarteessa sisemmille radoille. Se riitti taustalla viidenneksi ja korjaili sekin ennätystään. 1. kaarteessa laukannut Hollywood Hills tippui hyppynsä myötä aivan porukan perälle. Ori laukkasi loppukaarteessa uudestaan kesken kirin ja menetti ainakin yhden sijan. Loppua Veli-Erkki Paavolan ajokki polki terävällä otteella ja sai viimeiset rahat. Myös ennätyslukemat korjaantuivat. Timo Lahden suojatti on jatkossa huomion arvoinen ja omaa menestyspotentiaalia, kunhan ravi maistuu. Pelihevosiin lukeutunut E.V. Jace laukkasi kiihdytyssuoralla hylkyyn.

Josveis avasi kauden voittosaldon


Illan kolmantena koitoksena ajettiin ravien kovin suomenhevoslähtö. Lähdön pelisuosikki Josveis oli kaiken luottamuksen arvoinen. Antti Ojanperän suojatti ravasi toista rataa ilman selkää ja lipui päätössatasella melkoisen varmaan tyyliin ykköseksi. Päätöspuolikkaan Josveis kulki 25-vauhtia. Viime vuonna lokakuusta joulukuuhun peräti seitsemän voiton putkessa kulkeneelle ruunalle voitto oli tämän kauden ensimmäinen. 24,4aly ennätyksen myötä Josveis on uusi valiojuoksija.

Valiotulokseen ylsivät myös Vihin Mahti, Hissun Aarre ja Karmilla. 3. ulkoa vajaat 700 jäljellä kirinsä aloittanut Vihin Mahti tuli rehdillä otteella perille saakka ja riitti kakkoseksi. 2. ulkona matkaa taittanut Hissun Aarre ei päässyt lopussa kirimään vapaasti, mutta seuraili hyvin totoon. Tauolta palaileva ruuna parantaa koko ajan ja on jatkossa vaarallinen. Keulassa avauskierroksen 24,5-vauhtia vetänyt Karmilla näytti vielä maalisuoran alussa voittajalta, mutta päätösmetrit tiputtivat tamman neljänneksi. Esitys antoi kuitenkin viitteitä paremmasta. Etukaarteessa 4. ulkoa 5. ulos pudonnut Pramia heitti reissuun vajaat 800 jäljellä. Se palasi kuitenkin jatkossa takaisin toiselle ja seuraili lopussa ihan asiallisesti viidenneksi, uudella ennätystuloksellaan 25,1aly. Viimeiset rahat otti 2. sisältä lopussa hieman taipunut Apassi Junior. Se oli samalla lähdön viimeinen ennätystään korjaillut hevonen. Suursuosikin taustalla jonkin verran peliä kerännyt Topmar laukkasi lähtöön ja jäi kulisseihin.

Pops' Sunrise Nuorten Sarjan paras


Toto4-peli käynnistyi varsin tasokkaalla, 3-4-vuotiaille lämminverisille rajatulla Nuorten Sarjalla. Lähtö oli samalla illan koitoksista ainoa, joka ajettiin täyden matkan ryhmänä. 3 000 euron arvoiset ykkösrahat kuittasi piippuhyllyn paikalta matkaan lähtenyt Pops' Sunrise. Sen tietä kärkeen tasoitti kärjen kellottama 10,5-avaus. Muuten tie kärkeen olikin lähinnä kivinen ja karikkoinen, sillä Iikka Nurmosen ajokki taittoi taivalta kaukana porukan perällä, 6. ulkona. Tamma aloitti kirinsä reilu kierros ennen maalia ja sai viimeisen takasuoran alussa vetoapua, ajautuen tosin ennen tätä hetkeksi neljännelle. Loppukaarteessa Pops' Sunrise heitti omaan kiriinsä aivan ulos ja tykitti lopussa vahvasti ykköseksi. Päätöskierroksen tamma polki 15,4-kyytiä. Voitto oli Jyri Koukkarin valmentamalle Mr Pine Chipin tyttärelle toinen putkeen ja koko uran puitteissa kolmas. Ennätys korjaantui lukemiin 16,6ake.

Beretta Hoss terävöityi reilusti, kun sai taukonsa jälkeen startin alle Teivossa. Tamma eteni 1. kaarteessa keulapaikalle, mutta hinta oli kova, sillä avauspuolikas kellotettiin 10,5-lukemiin. Jatkossa tahti rauhoittui tuntuvasti ja kierroksen väliajaksi saatiin 16,0. 17,5-vauhtisen 3. puolikkaan jälkeen tamma taisteli 19-lopetuksessa tiukasti voitosta, mutta jäi maalikameran kuvassa kakkoseksi uudella ennätystuloksellaan. 2. sisällä matkustanut Glory's Glory Be ei löytänyt lopussa kirilatuja. Viimeisen takasuoran alussa 3. ulkoa kiriin lähtenyt Tribestream eteni jatkossa 2. ulos, mistä iski maalisuoralla uudestaan vapaille kaistoille ja lopetti terävästi neljänneksi ja entrasi ennätystään. Viimeiset rahasijat menivät edellisen tapaan ennätystään parantaneille Papa Gallonille ja E.V. Hayleylle. Papa Gallon ei saanut 3. sisältä mitään mahdollisuutta ja E.V. Hayley sinnitteli johtavan rinnalta kuudenneksi. Pussiin jäi myös Mad Man Blues, sen kohtaloksi koitui paikka 4. sisällä. Se kirjautti kuitenkin uuden ennätyksen. Samoin teki 4. ulkoa tasaisesti toista rataa pitkin rullannut Park's Gun, joka riitti kahdeksanneksi.

Pelihevosista Classic Trotter ja Rising Star Boy laukkasivat. Classic Trotter ravasi 5. ulkona, mistä lähti aivan hänniltä kirikaistoille viimeisellä takasuoralla. Oriin kiri katkesi maalisuoran avautuessa, kun ravisävel katosi. Etusuoralla 7. ulkoa kirinsä aloittanut Rising Star Boy jatkoi viimeisellä takasuoralla jo neljännelle. Se menetti pelinsä loppukaarteen laukkaan, tosin ravillakaan se ei olisi tällä kertaa pystynyt taistelemaan aivan terävimmän kärjen sijoituksista.

Gustav K. kiitti nappireissusta


Toto4-kakkosessa palattiin jälleen pikamatkojen pariin. Lähdön pelisuosikki, rahallisesti nappisarjassa juossut Gustav K. osoittautui kisan parhaaksi. Petteri Joki otti alun maltillisesti ja löysi ajokillaan paikan 2. ulkoa. Banker Hallin poika sai kärkkyä makeissa asemissa pitkään, kunnes maalisuoran alussa oli iskun aika. Lopussa ruuna rullaili nappireissun päätteeksi helppoon voittoon uudella ennätystuloksellaan 14,9aly. Paavo Lillebergin valmennettavalle voitto oli kauden kolmas, mutta ensimmäinen Suomen puolella, sillä aiemmat voittonsa se on ottanut Harstadissa ja Bodenissa. Edellisestä voitosta kotimaan kamaralla olikin jo vierähtänyt yli vuosi ja väliin mahtuu kaikkiaan neljä voittoa akselilta Skellefteå-Boden-Harstad.

1. kaarteessa toiselle radalle ilman vetoapua jäänyt Flower's Star tsemppasi hyvin kakkoseksi ja 3. sisältä maalisuoralla tilat löytänyt Frode Saknussen spurttasi terävästi kolmanneksi. Molemmat paransivat illan teeman mukaisesti ennätystään. Keulassa juossut Cunning Captor jaksoi neljänneksi, mutta oli paljon pelattuna selkeä pettymys. Johtavan rinnalta 1. kaarteessa laukannut Sunlit Carmela ravasi jatkossa sisärataa pitkin porukan perällä. Se vaihtoi viimeisellä takasuoralla toiselle ja heitti loppukaarteessa kiriin. Loppua tamma punnersi tasaisesti ja oli viides uudella ennätyksellään. Uuden ennätyksen kirjautti myös viimeiset rahat kuitannut Happy Pill. Se nousi viimeisellä takasuoralla 4. sisältä toiselle radalle, muttei jaksanut taustalta parannella. Lähdön lukuisat laukat ja yksi vastustajan ahdas ulostulo mahdollistivat kuitenkin tammalle jäännösrahat. Ahtaita väyliä käyttänyt vastustaja oli Silveriina. Se ravasi 2. sisällä, mistä nousi maalisuoralla ulos ja häiritsi samalla Ladrone Figlian laukalle. Silveriinan pirteä loppuveto kantoi kakkoseksi, mutta tamma hylättiin. Mauri Jaara kuittasi sakkojen lisäksi viikon pakkoloman ajotehtävistä. Suosikeista Johnny Dahlia laukkasi kiihdytyssuoralla hylkyyn.

Leemark's Ambrose hurjassa iskussa

Toto4-pelin kolmas kohde oli tasokas, enintään 20 000 euroa tienanneiden lämminveristen taisto. Kisassa pidettiin reipasta vauhtia, kun Tuomas Vasalan Leemark's Ambrose yllätti kiihdytyssuoralla suosikki Miss Gladiatorin ja nakkasi keulaan. Etusuoran alussa Miss Gladiator nousi toiselle radalle ja valtasi kierros jäljellä piikkipaikan. Loppukaarteeseen tultaessa keulahevonen sai kimppuunsa toista rataa ilman selkää ravanneen Inspis Arioson ja samalla Leemark's Ambrose vaihtoi loppukaarteessa 2. ulos. Maalisuoran avautuessa Leemark's Ambrose jatkoi kirikaistoille ja jyräsi loppumetreillä väkisin ykköseksi. Voittotulokseksi kirjattiin komea 12,9aly. Hailuodon tammalle voitto oli uran yhdeksäs ja 2 000 euron palkintorahat nostivat sen voittosumman yli 20 000 euron.

Voitokkaalle Miss Gladiatorille tappio oli uran toinen, mutta kakkossijalle taistellutta tammaa ei voi mitenkään moittia. Mauri Jaaran suojatti meni hienon tuloksen 13,0aly, eikä huippusukuinen tamma ole edelleenkään erehtynyt urallaan kaksarisijojen ulkopuolelle. Toistamiseen ilman kenkiä kilpaillut Miss Southwind oli hyvä kolmas. Se aloitti viimeisellä takasuoralla kirinsä 3. ulkoa ja tuli vahvalla otteella perille saakka, päätöspuolikas 12,7. Tamma voittaa harvoin, mutta se kannattaa jatkossa poimia peleihin, mikäli vastus näyttää sopivalta. Toista rataa ilman selkää ravannut Inspis Arioso hivuttautui hiljalleen kohti kärkeä ja eteni loppukaarteessa aivan keulan rinnalle. Se taisteli siitä ihan asiallisesti perille saakka ja parantaa koko ajan. 2. ulkona juosseen Quiet Leaderin vauhti ei riittänyt maililla ihan kärkeen, mutta se tuli hyvällä otteella perille ja jatkaa kunnossa. 4. sisällä juossut Crazy Valley nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle ja jatkoi loppukaarteessa kirikaistoille. Se tuli kohtalaisesti perille ja otti viimeiset rahat, häviten kuitenkin selvästi edellisille. Kaikki rahaa saaneet noteerasivat uudet ennätykset. Taustalla myös Olsbo Shakira ja alussa pahoin laukannut Zarrine Kemp korjailivat ennätyslukemiaan.

Road To Victory teki paluun kultakantaan


Toto4-peli päättyi enintään 40 000 euroa tienanneiden lämminveristen kohtaamiseen. Lähdön paras oli Road To Victory, joka on Petteri Joen käsissä nousemassa jälleen kykyjensä edellyttämälle tasolle. Joki löysi jälleen tiensä 2. ulos, mistä nappasi jo yhden voiton Gustav K.:n rattailla. Myös tällä kertaa paikka oli kullan arvoinen. Reilut 400 jäljellä Road To Victory nousi ulkoradoille ja jyräsi maalisuoralla väkisin ykköseksi. Road To Victoryn edellisestä voitosta ehti kulua lähes kaksi vuotta ja viimeisin voitto kotimaan kaviourilta on yli 2,5 vuoden takaa. Seuraavaa voittoa ei tarvinne odottaa yhtä pitkään, mikäli hevonen pysyy terveenä. Upea paluu parrasvaloihin, voittoaika 12,9aly on ruunan uusi komea ennätystulos.

Kakkoseksi sijoittunut Quo Vadis Lavec teki aivan hurjan esityksen, vaikka selityksittä hävisikin. Ulla Alaluusuan suojatti oli matkalla keulaan 1. kaarteessa, mutta ei sinne lopulta pystynyt kurkottamaan, kun Anaheim Kemp piti kaviot edellä. Jatkossa kisassa riittikin vauhtia, kun kärkipari kinasteli avauskierroksen 11-vauhtia. Löylytys jatkui ja 400 metriä ennen maalia Anaheim Kemp tippui lauteilta, Quo Vadis Lavecin edetessä keulaan. Ruuna tuli umpirehdisti perille saakka, mutta joutui tyytymään hopeaan. Häijy esitys tappiosta huolimatta! 3. sisällä ravannut Prin Holz pääsi maalisuoran alussa 2. sisälle ja eteni lopussa pronssille. Johtavan takana juossut Berto Vaikko nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle ja jatkoi loppukaarteessa väsyvän takaa kiriin. Ruuna lopetti ihan mukavasti neljänneksi. Viimeisessä ulkoparissa ravannut Borups Linnea hakeutui viimeisellä takasuoralla kirikaistoille ja tuli jälleen asiallisesti perille saakka. Keulapaikkansa paineen alla menettänyt Anaheim Kemp nousi maalisuoran alussa toiselle radalle, mutta taipui lopussa ulos rahoilta. Ei tuomita, vaikka suosikkina pettikin.

3. ulkona ravannut Twist Shadow meni loppukaarteessa sisäradalle, mistä seuraili lähinnä tasaisesti perille ja paransi ennätystään. Pelihevosista Midnight Hour juuttui kolmannen kiertoon ja taipui lopussa hännille. 4. ulkona juossut Briso Herman laukkasi loppukaarteessa kesken kirin ja tuloslistasta puuttuu ainakin toistaiseksi laukkamerkintä.

Äänestäjä laukasta huolimatta paras


Illan kahdeksantena lähtönä ajettiin 1.30,0 ja hitaampien suomenhevosten ryhmä, "Toiveena Tähtijuoksija" -teemalla. Toiveet täyttyivät kuuden hevosen osalta ja tästä kuusikosta paras oli Harri Kotilaisen treeniin siirtynyt Äänestäjä. Se ravasi 3. ulkona, mistä heitti viimeisellä takasuoralla kiriin. Loppukaarteessa Äänestäjä täräytti keulapaikalle saakka ja näytti hallitsevan tapahtumia, kunnes levisi reilut 200 jäljellä laukalle ja ajautui ulkoradoille. Ruuna löysi suoran alussa uudestaan ravisävelen ja ehti erheestään huolimatta vielä voittoon tuloksella 28,3aly. Urallaan runsaasti laukkoihin pilannut ruuna otti tässä kolmannen voittonsa. Viime kausi oli laukkojen vuoksi murheellinen, sillä väärä askellaji yllätti mm. Satakunta-Ajon ja Kriteriumin-karsinnassa, molemmissa paloi laukan myötä kärkisija. Reilun 3 000 euron voittosummalla kilpailevan 5-vuotiaan urakehitystä kannattaa seurata suurennuslasin kanssa. Mikäli laukat hiljalleen unohtuvat, ruunassa on ainesta todella pitkälle. Kausi jatkuu jo lauantaina Vieremällä.

Viimeisellä takasuoralla 3. sisältä ulos noussut Savon Sutku juuttui loppukaarteessa vetämättömään selkään. Se jatkoi vajaat 300 jäljellä vapaille laduille ja lopetti oikein pirteästi kakkoseksi, viimeiset 500 metriä 27,9. Johtavan rinnalta 400 jäljellä keulaan siirtynyt Mimmin Kurko jäi hetkeä myöhemmin 2. sisälle. Loppukaarteessa se pääsi laukan myötä uudestaan keulaan, mistä jaksoi maalisuoralla kamppailla totoon. 1. kaarteessa keulaan edennyt Hullupoika jäi viimeisellä takasuoralla alakynteen ja menetti paikkansa. Se nousi maalisuoran alussa toiselle ja tsemppasi neljänneksi. Pyöriän Vilistys laukkasi lähtösuoralla ja ravasi jatkossa viimeisessä ulkona. Sieltä se lähti kierros jäljellä kiriin ja tuli ihan hyvällä otteella perille saakka. Päätöskierros 26,5. Lähtöön laukannut Ryynänen ravasi jatkossa 4. ulkona, mistä riitti kuudenneksi ja oli lähdön viimeinen tähtituloksen noteerannut hevonen. Ennätystään korjaili myös viimeisellä takasuoralla laukannut ja hännille jäänyt Almera Rok. Pelihevosista Ylöstalo laukkasi ja jäi ennen lähtölinjaa. Uusi laukka etusuoralla.

Flash Spruce vailla vastusta


Äimäraution ravi-ilta päättyi Tuomas Pakkasen ja Flash Sprucen murskavoittoon. Ruuna täräytti auton takaa piikkipaikalle, missä piti yllä reipasta tahtia alusta loppuun. 13-lopetuksessa Flash Spruce oli täysin vailla vastusta ja pakeni pisteeksi horisonttiin. Illan ylivoimaisin voittaja noteerasi uuden ennätystuloksensa 12,9aly. Beer Budgetin poika on kohonnut kovaan vireeseen, sillä voitto oli ruunalle jo kolmas putkeen.

Lähtösuoralla laukannut Svadilfari jäi etusuoralla ravaamaan toista rataa ilman selkää, mutta oli kaukana kärkihevosesta. Viimeisen takasuoran alussa se sai hetkeksi vetoapua eteensä, mutta jäi jatkossa jälleen ilman selkää. Maalisuoralla Svadilfari punnersi vahvasti kakkoseksi uudella ennätyksellään, häviten kuitenkin selvästi voittajalle. Zell Memento pudotti etusuoralla toiselta radalta 3. sisälle, mistä havitteli kuitenkin uudestaan toiselle radalle viimeisellä takasuoralla. Jatkossa Zell Memento meni 2. sisälle, mistä se jaksoi kolmanneksi. Svadilfarin takana 2. ulkona juossut Classic Valley punnersi taustalla neljänneksi ja korjaili ennätystään. Saman tempun teki edellisen selässä ravannut Duanna, joka hakeutui loppukaarteessa kiriin ja jaksoi viidenneksi. Duannan takana taivalta taittanut Vasil Victor riitti viimeisille rahoille. Taustalla Enter Sand Jam oli illan viimeinen ennätystään korjaillut hevonen.

Tähdet:

*** Flash Spruce
- Tuuletteli koko matkan kovaa kyytiä ja oli illan ylivoimaisin voittaja noteerauksella 12,9aly. Voitto oli hevoselle jo kolmas putkeen.

** Leemark's Ambrose
- Avasi kovaa ja eteni keulaan, mutta luovutti paikkansa. Hakeutui loppukaarteessa toiselle radalle ja jatkoi maalisuoralla kirikaistoille, jyräsi väkisin ykköseksi ja selätti kovan Miss Gladiatorin.

* Road To Victory
- Sai katsella kärkiparin kinastelua mukavissa iskuasemissa 2. ulkona. Ruuna aloitti kirinsä reilut 400 metriä ennen maalia ja kuittasi lopussa ykköseksi. Hieno paluu kultakantaan hyvällä tuloksella 12,9aly.

Teksti: Harri Haavisto

10.05.2016

11.1.2016, Toto4-ravit

25.1.2016, Toto4-ravit

8.2.2016, Toto4-ravit

27.2.2016, Toto76-ravit

14.3.2016, Toto4-ravit

1.4.2016, Toto4-ravit

8.4.2016, Lounasravit

18.4.2016, Toto4-ravit

17.05.2016

Äimäraution raviraportti 13.5.2016

Äimäraution raviraportti 14.5.2016

31.05.2016

Äimäraution raviraportti 23.5.2016

09.06.2016

Äimäraution raviraportti 6.6.2016

28.06.2016

Äimäraution raviraportti 20.6.2016

19.07.2016

Raviraportti 18.7.2016

26.07.2016

Raviraportti 25.7.2016

08.08.2016

Raviraportti 3.8.2016

09.08.2016

Raviraportti 8.8.2016

26.08.2016

Raviraportti 19.8.2016

31.08.2016

Raviraportti 29.8.2016

12.09.2016

Raviraportti 9.9.2016

Raviraportti 10.9.2016

21.09.2016

Raviraportti 19.9.2016

04.10.2016

Raviraportti 3.10.2016

18.10.2016

Raviraportti 17.10.2016

02.11.2016

Raviraportti 31.10.2016

15.11.2016

Raviraportti 14.11.2016

29.11.2016

Raviraportti 28.11.2016

03.12.2016

Raviraportti 2.12.2016

12.12.2016

Raviraportti 10.12.2016

01.01.2017

Raviraportti 29.12.2016

10.01.2017

Raviraportti 9.1.2017

31.01.2017

Raviraportti 27.1.2017

Raviraportti 28.1.2017

09.02.2017

Raviraportti 7.2.2017

22.02.2017

Raviraportti 19.2.2017

08.03.2017

Raviraportti 6.3.2017

24.03.2017

Raviraportti 20.3.2017

05.04.2017

Raviraportti 3.4.2017

03.05.2017

Äimäraution raviraportti 24.4.2017

16.05.2017

Raviraportti 12.5.2017

17.05.2017

Raviraportti 13.5.2017

26.05.2017

Raviraportti 22.5.2017

01.06.2017

Raviraportti 29.5.2017

16.06.2017

Raviraportti 8.6.2017

19.06.2017

Raviraportti 18.6.2017

17.07.2017

Raviraportti 17.7.2017

24.07.2017

Raviraportti 24.7.2017

12.08.2017

Raviraportti 11.8.2017

22.08.2017

Raviraportti 21.8.2017

28.08.2017

Raviraportti 28.8.2017