Äimäraution raviraportti 24.4.2017

03.05.2017

Äimäraution huhtikuu lyötiin pakettiin kymmenen lähdön iltaraveilla. Toto4-kohteissa ei isoja yllätyksiä nähty, mutta suurimmat suosikit eivät tällä kertaa juhlineet. Lämminveristen avoin maili oli Marko Hakkaraisen tallin M.T.Illustriousin heiniä, kun se ohitti kirivaiheessa suosikki Donna Lindan. K-Maatalous Stayer Cupin karsinnassa Wasa Thunder kiitti Aleksi Kytölää nappireissusta ja spurttasi lopussa varmasti ykköseksi. Heady Hunter ja Tarabuso Jet puolestaan hoitivat omat tehtävänsä kunniakkaasti keulapaikalta. Biofarm Cupin karsinnassa Mauri Jaaran Filius Felix kiri pirteästi ykköseksi. Suomenhevosten ykkössarjan vei nimiinsä Tuulenpoju. Ohjastajista illan kaksoisvoittajia olivat Hannu Hietanen, Mika Jauhola ja Santtu Raitala.

Ylöstalo laukkalähdön paras


Ilta käynnistyi laukkojen sävyttämällä suomenhevoskoitoksella. Lähdön 15 osallistujasta ainoastaan neljä kulki koko matkan ravia ja hylkytuomio langetettiin peräti kahdeksalle hevoselle. Yksi ravanneista oli pitkältä 80 metrin takamatkalta startannut Ylöstalo. Mika Jauholan ajokki kierteli 1. takasuoralla taustajoukoista kolmatta rataa pitkin lähemmäs pääjoukkoa ja liittyi etusuoralla mukaan kärkikuvioihin. Etukaarteessa Ylöstalo jatkoi kolmatta rataa ilman vetoapua ja rymisteli viimeisellä takasuoralla keulapaikalle saakka. 30-lopetuksessa ruuna vastaili oikein varmaan voittoon. Ylöstalo tunnetaan voitokkaana menijänä, mutta edellisestä ykkössijasta ehti vierähtää hyvä tovi, sillä viimeksi ruuna juhli voittoa kesäkuussa 2016. Tuolloin se otti kolmannen voittonsa putkeen, mutta tämän jälkeen laukat sotkivat menoa ja Ylöstalo ei tienannut euroakaan seitsemään peräkkäiseen starttiin. Tällä kertaa oli kuitenkin jälleen ansaitun onnistumisen vuoro. Ruunan uran 12:s voitto irtosi tuloksella 31,7ke.

Tappiottomana kisaan lähtenyt Kojamo otti lähtösuoralla laukan ja tippui taustajoukkoihin. 1. takasuoralla se liittyi mukaan pääjoukkoon ja nousi etusuoralla poppoon perältä kolmannen kiertoon. Kojamo jyräsi pitkän kirinsä väkevällä otteella perille saakka ja nousi lopussa voittajan tuntumaan. Päätöskierroksen ruuna kulki 28,9-vauhtia, joten vauhtivarat riittävät taatusti kovemmissakin koitoksissa. 2. sisällä juossut Nietos nousi loppukaarteeseen tultaessa laukkaavan takaa toiselle radalle ja pudotti kaarteessa takaisin sisälle. Jaakko Jylhän ajokki seuraili asiallisella otteella perille saakka ja otti kolmosrahat. Etusuoran päässä kolmannen kautta toisen radan veturiksi laskeutunut Sepän Osuma jaksoi neljänneksi. 1. kaarteessa ja 1. takasuoralla laukat ottanut Harjujen Roomeo riitti sekavassa lähdössä taustalla viidenneksi. Hieman yllättäenkin koko matkan ravanneiden joukkoon päätynyt Caro pääsi hyvin 40 metrin pakilta läpi ja eteni etusuoralla jo 2. ulos. Viimeisellä takasuoralla se tippui kärjen kyydistä, mutta otti taustalla jäännösrahoja. Hyvän startin saanut Konttilan Eemeli laukkasi lähtösuoralla ja uudestaan 1. takasuoralla. Se tuli kaukana kulisseissa maaliin, mutta runsaslukuiset hylkytuomiot nostivat sen jäännösrahoille.

Yksi hylkyyn laukanneista oli paljon peliä kerännyt Kömin Lento. Se menetti lähtösuoran päässä asemiaan laukkaavan selässä ja nousi 1. kaarteessa ahtaasti ulos, aiheuttaen pienimuotoisen kolarinpoikasen. Kömin Lento puolestaan laukkasi itse hetkeä myöhemmin ja meni hylkyyn. Se lopetti taustalla vielä asiallisella otteella ja ylitti maalilinjan seitsemäntenä. Kärkiryhmästä laukat ottivat etusuoran päässä johtavan rinnalta hypännyt Siro-Mimmi, sekä keulasta viimeisellä takasuoralla laukannut Nirppis. Jälkimmäinen oli menettämässä jo paikkaansa, mutta ravilla se olisi taistellut ainakin rahasijasta. Tuurin Toive oli mukana 1. kaarteen rytäkässä ja menetti hieman asemiaan. Se otti uuden laukan viimeisellä takasuoralla kärkiryhmästä ja menetti minimissään rahasijan.

Filius Felix kiri pirteästi ykköseksi


Illan toisena lähtönä ajettiin lämminveristen Biofarm Cup -karsinta. Ykkösrahat kuittasi Mauri Jaaran ohjastama ja valmentama Filius Felix. Ruuna otti asemat 2. sisältä, mistä se nousi viimeisen takasuoran alussa 2. ulos. Loppukaarteessa Filius Felix navigoi kolmannelle radalle ja kiri maalisuoralla helppoon voittoon. Viimeiset 400 metriä ruuna kellotti 16,5-vauhtia ja voittotulokseksi kirjattiin 18,5ke.

1. takasuoralla johtavan rinnalta laukannut Outfield Olga tippui hyppynsä myötä taustalle ja eteni jatkossa pääjoukon häntään. Viimeisellä takasuoralla tamma eteni sisärataa pitkin ja löysi paikan johtavan takaa. Vapaat kirikaistat avautuivat aivan liian myöhään, mutta Hannu Hietasen ajokki ehti positiivisella loppuvedolla vielä kakkoseksi. Jossiteltavaa jäi reilunlaisesti. Laukkansa jälkeen Outfield Olga liikkui viimeiset 1400 metriä 17,3-vauhtia. Takakaarteessa keulaan tahtonut To The Beginning jäi vetämään toisen radan letkaa ja jaksoi lopussa kolmanneksi. Keulassa väliajoin 20,0 - 18,0 - 20,0 vetänyt Lilla Robert taipui 18-lopetuksessa neljänneksi. 3. sisällä juossut Engine Train vaihtoi viimeisellä takasuoralla 3. ulos, mistä laukkasi loppukaarteessa. Ravilla Panu Ahosen ajokki olisi taistellut ainakin jäännösrahoista. Holy Victory Koks laukkasi etusuoralla 4. sisältä hylkyyn ja Frankie Fasett menetti mahdollisuutensa toivottomaan alkulaukkaan.

Tuulenpoju vastaili alusta loppuun


Illan kovin suomenhevoslähtö oli kutistunut parin poisjäännin myötä vain kuuden hevosen kisaksi. Lähdössä nähtiin kuitenkin upeaa taistelua ykkösrahoista, kun keulassa juossut Tuulenpoju ja sen rinnalla taivalta taittanut Menoks ottivat yhteen käytännössä koko matkan ajan. Tempo pysyi alusta loppuun tiukkana, sillä 27-avauksen jälkeen kierroksen väliajaksi kellotettiin 26,0 ja 3. puolikas hurjasteltiin peräti 23-vauhtia. 26-lopetuksessa Tuulenpoju piti asemansa perille saakka ja otti komean voiton tuloksella 25,3ke. Voittotulos on oriin uusi täyden matkan ennätysnoteeraus. Kahdella kakkossijalla kautensa aloittanut Kalevi Salmelan suojatti parantaa startti startilta ja pystynee jatkossa vielä nähtyä parempaankin. Tuulenpojulle voi povata rahakasta kautta, mikäli terveitä päiviä riittää.

Johtavan rinnalla miehekkään vastuksen tarjonnut ja välillä hieman edelläkin käynyt Menoks oli todella hyvä kakkonen. Niko Jokelan ajokki polkaisi uuden volttiennätyksen ja pian on taatusti kauden ensimmäisen voiton vuoro. Kuntokäyrä osoittaa jyrkästi yläviistoon. 3. sisällä juossut Dominik pääsi viimeisellä takasuoralla etenemään sisärataa pitkin kolmanneksi ja piti asemansa perille saakka. Kärkiparille Dominik ei mahtanut mitään, mutta noteerasi kovan tuloksen 24,7ke. Sisärataa pitkin toisena ravannut Turoveli kadotti viimeisellä takasuoralla hieman raviaan ja nousi toiselle radalle. Jukka-Pekka Kauhasen ajokki seuraili lopussa taustalla nelosrahoille, häviten selvästi edellisille. Mullinmallin laukkasi lähtösuoralla ja pysytteli jatkossa hännillä. Tosi-Jänkä päätyi taustalla keskeytykseen.

Heady Hunter keulavoittoon


Toto4-avauksen startti viivästyi reippaanlaisesti, kun ensimmäisellä lähtöyrityksellä Last Finn pääsi karkuun ja kiersi rataa toistakymmentä kierrosta, alkuun hyvinkin vauhdikkaasti. Lopulta Last Finn saatiin kiinni ja lähtö tämän jälkeen hyväksytysti liikkeelle. Voiton vei lopulta koko matkan johtanut Heady Hunter. Hannu Hietasen ajokki lähti lujaa liikkeelle ja valtasi kiihdytyksessä keulapaikan. Ruuna veti avauskierroksen vauhdikkaasti 13,5-kyytiä, minkä jälkeen se taisteli 16,5-lopetuksessa hallitusti ykköseksi. Voitto oli Arto Laurukaisen valmennettavalle kauden toinen ja uran kahdeksas. Voittotulokseksi kirjattiin hyvä noteeraus 14,7aly, joka on ruunan uusi ennätys. Hannu Hietaselle ykkössija oli illan toinen.

Johtavan takaa hieman myöhään vapaan kiriladun löytänyt On Va Voir lopetti terävästi kakkoseksi. 5. ulkona juossut Rockroll Kronos kohottautui viimeisellä takasuoralla kolmannen kiertoon ja hyökkäsi loppukaarteessa selästä neljännelle. Maalisuoraa Santtu Raitalan ajokki lopetti vauhdikkaasti ja ehti kolmosrahoille. Lähtösuoralla lyhyesti laukannut Lili Sisu kierteli 1. kaarteessa toisen radan veturiksi ja tsemppasi siitä ihan asiallisesti neljänneksi. 3. sisällä juossut Akseli Winner oli tasainen viides ja kuittasi viimeiset rahat. 2. ulkona juossut selkeä pelisuosikki Freddie De Veluwe hyökkäsi viimeisellä takasuoralla kolmannelle. Sen kiriruuti oli lopussa melkoisen kosteaa ja Tuomas Pakkasen ajokki tippui hännille. Viimeisellä takasuoralla 4. ulkoa kolmannelle noussut Duran's Best laukkasi hetkeä myöhemmin ja menetti hieman asemiaan. Loppukaarteessa Ville Pohjolan ajokki nousi kiriin aivan ulos, mutta laukkasi maalisuoralla kesken hyvän nousun. Hyppyyn saattoi palaa rahasija.

M.T.Illustrious kiri parhaiten


Toisena Toto4-kohteena ajettiin lämminveristen avoin maili. Kisan terävin oli Marko Hakkaraisen M.T.Illustrious. Tamma aloitti 2. ulkona, mistä se jäi etusuoralla 3. ulos. Viimeisellä takasuoralla M.T.Illustrious nousi selässä kolmannelle radalle. Loppukaarteessa se jatkoi laukkaavan takaa neljännelle radalle ja lähti maalisuoralla tavoittamaan keulahevosta. Tamman vauhdikas loppuveto siivitti sen lopulta oikein hallittuun voittoon. Ykkössija oli Quite Easyn tyttärelle kauden toinen.

Keulassa avauskierroksen 14-vauhtia vetänyt Donna Linda riitti 17-lopetuksessa kakkoseksi ja sen takaa maalisuoralla ulos noussut Credicity oli kolmas. 4. ulkoa viimeisen takasuoran alussa kirinsä aloittanut Benjamin Duo laskeutui loppukaarteessa toiselle radalle ja lopetti tasaisesti neljänneksi. 5. ulkona juossut Breedlove pääsi viimeisellä takasuoralla etenemään 2. ulos, missä kohtasi kuitenkin jatkossa vetämättömän selän. Loppukaarteessa Santtu Raitalan navigoi ajokillaan kirikaistoille ja ruuna tuli maalisuoraa kohtalaisesti, riittäen viimeisille rahoille. 3. sisällä juossut Hit That oli tasainen ja Baretta Boko ei pystynyt porukan perältä suuremmin parantelemaan. Etusuoralla johtavan rinnalle kiertynyt Hamdalla oli oikein vaisu ja jäi viimeiseksi. Viimeisellä takasuoralla 2. ulkoa hyökännyt Caesar De Veluwe laukkasi päätöspuolikkaan käynnistyessä hylkyyn.

Wasa Thunder palasi voittokantaan


K-Maatalous Stayer Cupin karsinnassa ykkösrahat vei Aleksi Kytölän Wasa Thunder. Ruuna sai suojaisan juoksun 4. sisällä, mistä se löysi väylät vapauteen 400 metriä ennen maalia ja eteni loppukaarteessa vauhdikkaasti mukaan kärkiryhmään. Maalisuoraa Wasa Thunder liikkui selkeästi parhaalla otteella ja vyöryi lopussa varmaan voittoon. Jatkuvasti kärjen tuntumaan sijoittuneelle ruunalle voitto oli ensimmäinen sitten kesäkuun 2016. Väliin mahtuu yli 20 starttia ilman täysosumaa, joten Wasa Thunderin kohdalla voidaan puhua varsin ansaitusta onnistumisesta.

1. takasuoran alussa keulapaikan menettänyt Maana's Black Rose nousi nopeasti toiselle radalle ja valtasi piikkipaikan uudestaan haltuunsa. Se veti väliajoin 21,5 - 21,5 - 19,0 - 16,0 ja riitti 16-lopetuksessa toiseksi. Edelliseltä alussa keulat riistänyt, mutta jatkossa 2. sisällä ravannut Zerib Lie Star seuraili kolmanneksi, saamatta lopussa kiritiloja. Reilut 2000 metriä ennen maalia kolmannen kiertoon noussut Bajkal Graff kiertyi vajaat 1800 jäljellä johtavan rinnalle ja jaksoi siitä ihan asiallisesti neljänneksi. Loppukaarteessa 3. sisältä ulos noussut Park's Gun hakeutui maalisuoralla kirikaistoille ja lopetti tasaisesti viidenneksi. Loppukaarteessa 5. sisältä 4. sisälle päässyt Hillbilly Willy nousi maalisuoran alussa toiselle radalle ja punnersi tasaisella otteella kuudenneksi. Viimeisellä takasuoralla 5. ulkoa kirinsä aloittanut Gracie Labour otti taustalla viimeiset rahat. Suosikki Aslan L.C. kierteli 1. takasuoralla ulkoratoja pitkin kohti kärkeä ja parkkeerasi takakaarteessa johtavan rinnalle, mistä otti etusuoralla laukan. Viimeisellä takasuoralla Aslan L.C. yritti parannella asemiaan taustajoukoista, mutta kadotti raviaan ja haparoi lopulta laukan puolelle, menettäen mahdollisuutensa. Kunto riittäisi näissä kisoissa menestymiseen, mutta ravi ei tahdo pysyä koko matkaa kasassa. Jorma Hannukselta debytoinut kyvykäs Bonanza Hoss hakeutui reilu kierros jäljellä 4. ulkoa kolmannelle radalle, mutta laukkasi hetkeä myöhemmin hylkyyn.

Tarabuso Jet keulasta ohittamaton


Toto4-pelin päätöskohteessa Janne Sorosen ohjastama Tarabuso Jet siirtyi 1. takasuoralla 13-avauksen jälkeen piikkipaikalle. Se sai rauhoittaa tahtia 2. puolikkaalla ja kellotti kierroksen väliajaksi 16,5. Jatkossa tahti jälleen kiristyi ja italialaisruuna pysäytti kellot 3. puolikkaalla lukemiin 14,5. 14-lopetuksessa Pine Chipin poika hallitsi tapahtumia varmaan tyyliin ja Katja Melkon suojatti otti kauden toisen voittonsa tuloksella 15,7ake.

Viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa kirikaistoille noussut ja loppukaarteessa neljännelle radalle jatkanut Lago Negro tykitti loppua terävällä otteella ja nousi kakkoseksi. Viimeiset 400 metriä Marko Hakkaraisen ajokki kulki 12,5-vauhtia. 1. takasuoralla keulaan edennyt ja hetkeä myöhemmin 2. sisälle jatkanut Cankus Que nousi maalisuoran alussa toiselle radalle ja seuraili totoon. Viimeisellä takasuoralla 3. sisältä 2. ulos vaihtanut Debra Boko palasi loppukaarteessa sisäradalle ja eteni lopussa vapaata rataa pitkin tasaisella otteella nelosrahoille. 4. ulkona juossut Donnie Brasco hyökkäsi viimeisellä takasuoralla kolmannen kiertoon ja seuraili loppukaarteessa tallikaveriaan Lago Negroa neljännelle. Mauri Jaaran ajokki tuli ihan hyvällä otteella perille saakka ja oli viides maalissa. Viimeisellä takasuoralla 2. ulkoa kolmannelle kohottautunut Indian Nalan tuli tasaisella otteella perille ja riitti viimeisille rahoille. Kuumimpien suosikkien takana jonkin verran peliäkin kerännyt Strait Iron taipui johtavan rinnalta seitsemänneksi.

Aaprahami kierteli voittoon


Illan kahdeksannessa lähdössä paras oli Santtu Raitalan ohjastama ja Kimmo Oikarisen valmentama Aaprahami. Ruuna löysi juoksupaikan 2. ulkoa, mistä se nousi viimeisen takasuoran alussa selässä kolmannen kiertoon. Loppukaarteessa Aaprahami jatkoi neljännelle radalle ja runttasi maalisuoralla tasaisesta rintamasta niukkaan voittoon. Taukonsa jälkeen kerran laukkaan sortunut ja kolmesti kakkosrahat pokannut ruuna pääsi pitkästä aikaa juhlimaan voittoa, sillä edellisen kerran Aaprahami oli kuitannut ykkösrahat marraskuussa 2015. Kyvykäs ruuna on jälleen löytämässä parasta virettään. Santtu Raitalan ajokin voittotulokseksi kirjattiin 28,9ke.

Johtavan rinnalla taivalta taittanut Ekopetus teki umpirehdin esityksen ja oli oikein hyvä kakkonen. Keulassa väliajoin 34,0 - 31,5 - 26,0 kellottanut Hullupoika taisteli 33,5-lopetuksessa oikein asiallisesti kolmanneksi. Sitkeä oli myös selkeänä suosikkina neljänneksi jäänyt Jepulis. Se kiersi koko matkan ulkoratoja ja yritti 26-vauhtisella 3. puolikkaalla selättää kärkihevosia. Jarmo Saarelan ajokki oli jo saamassa otetta sisäpuolellaan juosseista, mutta kaksikko kontrasi ja Jepulis joutui jatkamaan loppumatkan kolmatta. Lopussa jaloissa alkoi jo hieman painaa, mutta ruuna sinnitteli vielä neljänneksi. Viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa 2. ulos päässyt Oleg ei nähnyt lopussa päivänvaloa, vaan jäi rintaman taakse pakettiin. Pussiin jäi myös 2. sisällä matkustanut Mega-Pomo, joka kuittasi jäännösrahoja. Etusuoralla 4. ulkoa kirikaistoille heittänyt Hymyhattara haparoi reilut 400 jäljellä mutta pysyi askelillaan ja otti jatkossa taustalla viimeiset rahat. Jonkin verran peliäkin kerännyt Faija kiersi alun kolmatta rataa pitkin, mistä laukkasi takakaarteessa ja pysytteli jatkossa taustalla.

All The Better toi Mika Jauholalle illan toisen voiton


Ravien yhdeksännessä lähdössä Mika Jauhola ajoi illan toisen voittonsa, ajokkinaan All The Better. Ruuna piti sisäradan lähtöpaikaltaan keulat ja veti väliajoin 15,0 - 19,0 - 16,5, vastaillen 18,5-lopetuksessa niukkaan voittoon. Force Withinin poika on aloittanut kuluvan kauden todella tyylikkäästi, sillä se on voittanut neljästä kisastaan peräti kolme ja sijoittunut kertaalleen toiseksi. Kauden ainoan tappionsa se koki kovalle Impress Itille.

Viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa kiriin lähtenyt Wrong Breed tarjosi voittajalle hyvän haasteen, mutta joutui tyytymään kakkossijaan. Johtavan rinnalla juossut Uncomparable tsemppasi kolmanneksi ja oli ainakin selkeään suosikkiasemaansa nähden pienoinen pettymys. La Cream jäi hyvävoimaisen näköisenä pussiin johtavan taakse ja otti nelosrahat. Viimeisessä sisällä juossut Give Me Jam pääsi loppukaarteessa etenemään melko vapaasti sisärataa pitkin lähemmäs kärkeä ja nousi maalisuoralla toiselle radalle. Lopussa Juha-Matti Paavolan ajokki seuraili tasaisesti jäännösrahoille. 5. sisällä juossut Mary's Lily pääsi viimeisellä takasuoralla 3. sisälle, mistä nousi loppukaarteessa toiselle radalle ja jatkoi suoralle kaarruttaessa kirikaistoille. Tasainen loppuveto kantoi viimeisille rahoille. Taustajoukkojen hevosista Steam Arthur sai hieman myöhään kunnollisen mahdollisuuden, eikä ehtinyt enää suuremmin parannella asemiaan.

Santtu Raitala tuplasi illan voittosaldon


Santtu Raitala seurasi illan viimeisessä lähdössä Mika Jauholan viitoittamalla tiellä ja narutteli Classical Dreamin rattailla ravien toisen voittonsa. Ruuna ravasi toista rataa ilman vetoapua, mistä se liukui maalisuoralla 17-lopetuksessa oikein vakuuttavaan voittoon. Jenni Aution suojatti on noussut hienoon iskuun, sillä ykkössija oli sille jo kolmas putkeen. Voittotulos 18,7ake on Classical Dreamin uusi ennätys.

Viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa kirikaistoille heittänyt Step Noble eteni loppukaarteessa mukaan kärkiryhmään ja heitti suoralle kaarruttaessa kiriin neljännelle. Loppua Iikka Nurmosen ajokki tuli hyvällä otteella ja nousi kakkoseksi. 2. sisällä juossut Amiraal Victor kuittasi kolmosrahat ja etusuoran alussa 5. ulkoa kirinsä aloittanut Silbern Oliver punnersi sitkeästi neljänneksi. Taustalla Amazing Flight ja Rainy Devil ottivat viimeiset rahat. Pelihevosista Foxlander aloitti kirinsä takakaarteessa, mutta sen menovesi alkoi ehtyä viimeisellä takasuoralla ja peli pilaantui lopullisesti 500 metriä ennen maalia tulleeseen laukkaan. Keulassa juossut Amigo Brodde laukkasi maalisuoralla kärkitaistosta, mutta oli ainakin voiton suhteen jo lyödyn oloinen laukatessaan.

Tähdet:

*** Tuulenpoju
- Vastaili reipastempoisessa kisassa Menoksille koko matkan ja piti varmaan tyyliin ykköseksi. Noteerasi kovan tuloksen 25,3.

** Tarabuso Jet
- Haki 13-avauksessa keulapaikan hallintaansa ja hengähti hieman 2. puolikkaalla. Veti päätöskierroksen jälleen varsin reipasta ja vastaili 14-lopetuksessa oikein hallitusti ykköseksi.

* Heady Hunter
- Veti avauskierroksen 13,5-vauhtia ja piti 16,5-lopetuksessa tyylikkäästi ykköseksi.

Teksti: Harri Haavisto

10.05.2016

11.1.2016, Toto4-ravit

25.1.2016, Toto4-ravit

8.2.2016, Toto4-ravit

27.2.2016, Toto76-ravit

14.3.2016, Toto4-ravit

1.4.2016, Toto4-ravit

8.4.2016, Lounasravit

18.4.2016, Toto4-ravit

17.05.2016

Äimäraution raviraportti 13.5.2016

Äimäraution raviraportti 14.5.2016

31.05.2016

Äimäraution raviraportti 23.5.2016

09.06.2016

Äimäraution raviraportti 6.6.2016

28.06.2016

Äimäraution raviraportti 20.6.2016

19.07.2016

Raviraportti 18.7.2016

26.07.2016

Raviraportti 25.7.2016

08.08.2016

Raviraportti 3.8.2016

09.08.2016

Raviraportti 8.8.2016

26.08.2016

Raviraportti 19.8.2016

31.08.2016

Raviraportti 29.8.2016

12.09.2016

Raviraportti 9.9.2016

Raviraportti 10.9.2016

21.09.2016

Raviraportti 19.9.2016

04.10.2016

Raviraportti 3.10.2016

18.10.2016

Raviraportti 17.10.2016

02.11.2016

Raviraportti 31.10.2016

15.11.2016

Raviraportti 14.11.2016

29.11.2016

Raviraportti 28.11.2016

03.12.2016

Raviraportti 2.12.2016

12.12.2016

Raviraportti 10.12.2016

01.01.2017

Raviraportti 29.12.2016

10.01.2017

Raviraportti 9.1.2017

31.01.2017

Raviraportti 27.1.2017

Raviraportti 28.1.2017

09.02.2017

Raviraportti 7.2.2017

22.02.2017

Raviraportti 19.2.2017

08.03.2017

Raviraportti 6.3.2017

24.03.2017

Raviraportti 20.3.2017

05.04.2017

Raviraportti 3.4.2017

03.05.2017

Äimäraution raviraportti 24.4.2017

16.05.2017

Raviraportti 12.5.2017

17.05.2017

Raviraportti 13.5.2017

26.05.2017

Raviraportti 22.5.2017

01.06.2017

Raviraportti 29.5.2017

16.06.2017

Raviraportti 8.6.2017

19.06.2017

Raviraportti 18.6.2017

17.07.2017

Raviraportti 17.7.2017

24.07.2017

Raviraportti 24.7.2017

12.08.2017

Raviraportti 11.8.2017

22.08.2017

Raviraportti 21.8.2017

28.08.2017

Raviraportti 28.8.2017