Äimäraution raviraportti 6.6.2016

09.06.2016

Äimäraution kesäkuu käynnistyi kymmenen lähdön OP-Perheraveilla. Toto4-pelissä ei suuria yllätyksiä nähty, kun voittoihin ylsivät Svadilfari, Borga Gigolo, Evartti ja Ainur Hoss. Borga Gigololla ykkössijan ohjastanut Kari Alapekkala oli illan kaksoisvoittaja, sillä myös tallikaveri Mad Man Blues hoiti oman tehtävänsä kunniakkaasti. Montén SM-karsinnassa Big Brave oli täysin murskaava. Illan suurin yllätys nähtiin yhdeksännessä lähdössä, kun Ville Pohjolan ohjastama Heart Star Boy voitti yli 25-kertoimisena.

Mad Man Blues helppoon keulavoittoon.

Ravi-ilta käynnistyi enintään 1 500 euroa tienanneiden lämminveristen yhteenotolla. Ykkösrahat kuittasi Kari Alapekkalan ohjastama ja valmentama Mad Man Blues. Ori kiersi 1. kaarteen kolmatta rataa ja laskeutui 1. takasuoralla toiselle radalle. Takakaarteessa se haki keulat 12-vauhtia avanneelta Enya Webiltä. Jatkossa tahti rauhoittui tuntuvasti; kierroksen väliajaksi Mad Man Blues kellotti 16,5-lukemat ja viimeisellä takasuoralla kellot seisahtuivat 3. puolikkaan merkiksi numeroihin 21,0. Loppua tultiin jälleen juosten ja 14-lopetuksessa Mad Man Blues irtosi tyylikkääseen voittoon uudella ennätystuloksellaan 16,5ake. Voitto oli 4-vuotiaalle kauden toinen ja uran kolmas.

Johtavan rinnalla taivalta taittanut Super Mango tsemppasi ihan asiallisesti kakkoseksi, muttei mahtanut mitään voittajalle. 3. sisällä juossut Magic Wish pääsi viimeisellä takasuoralla etenemään 2. sisälle, mistä työntyi lopussa totoon. Keulaan kiihdyttänyt ja avauspuolikkaan 12-vauhtia kellottanut Enya Web jatkoi takakaarteessa 2. sisälle. Panu Ahosen ajokki nousi viimeisellä takasuoralla 2. ulos, mistä ei saanut lopussa täyttä mahdollisuutta. 4. sisällä juossut Jefersson nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle, mutta teki loppukaarteessa paluun sisäradalle. Lopussa se tyytyi seurailemaan jäännösrahoille. 5. ulkona juossut Betruska hakeutui etukaarteessa kolmannen radan jonoon ja jatkoi loppukaarteeseen tultaessa jo neljännelle. Sen asiallinen loppurutistus kantoi viimeisille rahoille. Viimeiset 800 metriä Betruska tuli 14,1-vauhtia. Etukaarteessa 4. ulkoa kiriin lähtenyt New Grove Storm laukkasi maalisuoralla tototaistosta. Lähdön selkeä pelisuosikki Uberta Jet otti ratkaisevan lähtölaukan, joten kisasta muodostui vain reipas hiitti kaukana taustajoukoissa.

Betruskaa, Sheridan's Eightiä ja hylättyä New Grove Stormia lukuun ottamatta kaikki hevoset kirjauttivat kisassa uuden ennätystuloksensa, joten matalassa lämminverisarjassa pidettiin hyvää kyytiä.

Valtroks jyräsi ykköseksi


Illan toisessa lähdössä kaviouralle astelivat suomenhevoset. Lähdön paras oli Veli-Erkki Paavolan ohjastama Valtroks. Ruuna jäi 1. takasuoralla toiselle radalle ilman selkää, mistä se havitteli vajaat 600 jäljellä keulaan, kun johtopaikalla juosseen Suvi-Siirin ravi hieman katosi. Valtroks ei kuitenkaan päässyt pudottamaan piikkipaikalle ja jatkoi toista rataa ilman vetoapua. Maalisuoralla ruuna runttasi tiukasti voittotaistoon ja vyöryi lopulta varmasti ykköseksi, kun Suvi-Siirin ravi katosi ja se laukkasi pois kärkimatsista. Kati Pekkalan valmennettavalle uran kolmas voitto ja samalla Valtroksista tuli uusi tähtijuoksija, tuloksella 29,4ke. Lahjakas Valtrauksen poika on ollut kaikissa laukattomissa juoksuissaan totossa ja sen statistiikka on toistaiseksi komea 7. 3-2-1.

2. ulkona juossut Mäen Eino nousi reilut 700 jäljellä kiriin, mutta pudotti jatkossa takaisin 2. ulos. Loppukaarteessa Mauri Jaaran ajokki navigoi jälleen kolmannelle. Maalisuoralla Mäen Eino tyytyi seurailemaan varmasti kakkoseksi ja noteerasi tähtituloksen. Vajaat 1200 jäljellä 4. ulkoa kirinsä aloittanut Vika Haaste jyräsi pitkän kirinsä hyvin perille ja oli kolmas uudella volttiennätyksellään. Päätösrinki sujui 28,2-vauhtia. 3. ulkona juossut Auran Haaste pudotti loppukaarteessa sisäradalle, mistä nousi maalisuoran avautuessa ulkoradoille. Antti Isomaan suojatti lopetti aivan asiallisesti neljänneksi ja korjaili volttiennätystään. 3. sisällä juossut Ryöväri nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle ja seuraili lopussa ihan mukavasti viidenneksi, korjaillen ennätystään. Keulasta laukannut Suvi-Siiri riitti raville selvittyään kuudenneksi ja paransi ennätystään. Taustalla Hulppea nousi viimeisille rahoille, selvästi kärkikuusikolle häviten. Viimeisellä takasuoralla 4. ulkoa reissuun heittänyt Mathilde laukkasi loppukaarteessa noususta ja menetti ainakin rahasijan.

Big Brave murskaava montén SM-karsinnassa


Kolmantena lähtönä ajettiin lämminveristen montén SM-karsintaa. Voiton vei Mervi Laurilan ratsastama Big Brave. Se aloitti 2. ulkona, mistä jäi 1. takasuoralla 3. ulols. Etusuoralla ori nousi kolmannen kiertoon ja leiskautti reilut 500 jäljellä keulapaikalle asti. Jatkossa Big Brave löi kaasun pohjaan ja hyvästeli muut. Southwind Pinnaclen poika oli 13,5-lopetuksessa täysin vailla vastusta ja jätti muun porukan kauas taustalle taistelemaan himmeistä mitaleista. Yli 120 kisan konkari tuntuu syttyneen uudella urallaan monté-hevosena, sillä se on voittanut viidestä monté-kisastaan kolme ja sijoittunut kertaalleen kakkoseksi. Ruunan koko ura käsittää 21 voittoa, joten myös kärryjen kanssa homma on takavuosina toiminut hienosti.

4. ulkoa etusuoran avautuessa kolmannelle kohonnut Enzo Cobra jyräsi ulkoratoja pitkin vahvasti perille ja nousi maalisuoralla pitkän kirinsä päätteeksi kakkoseksi. Johtavan rinnalla ravannut Pimi Label puristi toista rataa pitkin asiallisesti perille ja riitti totoon. Viimeisellä takasuoralla parijonon perältä reissuun lähtenyt Reborn Excalibur kiri lopussa terävästi neljänneksi ja sen jatkoa monté-lähdöissä odotellaan mielenkiinnolla. Keulassa väliajoin 14-16,5-15 vetänyt Across The Bridge menetti paikkansa viimeisellä takasuoralla ja riitti jatkossa viidenneksi. 2. ulkona juossut Dresscode jaksoi viimeisille rahoille.

Svadilfari Toto4-avauksen paras


Toto4-avauksena ajettiin amatööriohjastajien SM-liigaa. Kisan paras oli Keijo Hakalan ohjastama Svadilfari. Se aloitti 2. ulkona, mistä nousi 1. takasuoralla kolmannen kiertoon ja täräytti hetkeä myöhemmin keulapaikalle. 14,5-avauksen jälkeen tahti rauhoittui ja kierroksen väliajaksi Svadilfari kellotti 17,0. Jatkossa kisaan tuli hieman lisää vauhtia ja 3. puolikas paineltiin 16,0. Lopussa Super Singelin pojalla ei ollut mitään hätää, vaan se hallitsi 13-lopetuksessa helppoon voittoon. Kovassa kunnossa kilpaileva ruuna on pilannut tällä kaudella useasti mahdollisuutensa laukkoihin, mutta nyt Eero Matikaisen suojatti malttoi ravata ja jälki oli sen mukaista. Voitto oli Svadilfarille kauden toinen ja uran seitsemäs.

Keulassa aloittanut Zell Memento luovutti paikkansa pois 14,5-avauksen jälkeen. Se sai maalisuoralla mahdollisuutensa ja nousi toiselle, muttei pystynyt heittämään minkäänlaista haastetta voittajalle. Ori oli kuitenkin oikein varma kakkonen. 3. sisällä juossut Duran's Best nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle, mutta palasi loppukaarteessa sisälle. Maalisuoralla se pääsi seurailemaan vapaata sisärataa pitkin kolmanneksi. Charexcel jaksoi johtavan rinnalta kohtalaisesti neljänneksi. E.V. Jory nousi 3. ulkoa viimeisen takasuoran alussa kolmannelle ja punnersi lopussa viidenneksi. Pelisuosikki Rim Bay Goliath lähti viimeisen takasuoran alussa seuraamaan edellistä kolmannen radan letkassa ja jatkoi loppukaarteessa neljännelle. Janne Lukkarin ajokki tuli taustalla ihan juosten perille ja riitti viimeisille rahoille. Viimeiset 800 metriä se kulki 13,1-vauhtia.

Borga Gigolo ja Kari Alapekkalan toinen


Toto4-pelin kakkoskohteessa Kari Alapekkala pääsi juhlimaan illan toista voittoa, niin ohjastajana, kuin valmentajanakin. Torniolaisen voittoajokkina toimi tällä kertaa Borga Gigolo, joka aloitti matkanteon 3. ulkona. Reilu kierros ennen maalia ruotsalaisruuna sai käskyn kolmannelle ja viimeisen takasuoran alussa se laskeutui toiselle radalle ilman vetoapua. Loppukaarteessa Borga Gigolo hiillosti keulahevosta ja alkoi hankkia siitä yliotetta. Maalisuoralla ruuna lipui varmasti johtoon ja hallitsi tapahtumia vakuuttavasti perille saakka. Päätöskierroksen Borga Gigolo tuli 14,7-vauhtia. Voitto oli ruunalle ensimmäinen sen uudessa kotimaassaan. Debyytissään se oli Rovaniemellä toinen, joten Suomen valloitus on alkanut mainiolla tavalla.

5. sisällä ravannut Queensland nousi etukaarteessa toiselle radalle ja otti paikan 4. ulkoa. Ville Pohjolan ajokki nousi maalisuoralla kirikaistoille ja tuli loppua oikein terävällä otteella, ehtien kakkoseksi. Viimeiset 500 metriä sujuivat 15,0-vauhtia. 2. ulkona juossut Ghost Story jäi viimeisellä takasuoralla 3. ulos, mistä kohottautui 500 jäljellä kolmannelle. Ori pisteli ihan positiivisella otteella kolmanneksi ja oli huomattavasti parempi kuin edellisissä starteissaan. 10,0-avauksen jälkeen keulassa tahtia rauhoittanut Cunning Captor jaksoi 16,5-lopetuksessa neljänneksi. Viimeisessä ulkona taivalta taittanut Bluehouse's Power hakeutui loppukaarteessa aivan hänniltä kiriin ja lopetti hyvin viidenneksi, viimeiset 1000 metriä 15,2. Sisärataa neljäntenä juossut Sunday's Robertta menetti reippaasti asemiaan väsyvän takana, kunnes pääsi loppukaarteessa nousemaan toiselle. Loppua tamma tuli ihan hyvällä otteella ja sai viimeiset rahat. Samassa sumpussa hännille vajonnut, 3. sisällä matkustanut Dear Josie sai paljon myöhemmin vapaat väylät, eikä enää ehtinyt parannella. Jonkin verran pelieuroja kerännyt Mistral's Chuck oli johtavan takaa vaisu ja jäi viimeiseksi.

Evartti dominoi keulapaikalta


Toto4-pelin kolmas kohde oli suosikki Evartin heiniä. Antti Ojanperän ajokki eteni jo lähtösuoralla piikkipaikalle. Se avasi 31,5-vauhtia ja kiihdytti tempoa 2. puolikkaalla, kellottaen kierroksen väliajaksi 29,5. Päätöskierroksella Evartti heitti lisää puita nuotioon ja pysäytti 3. puolikkaalla kellot lukemiin 24,5. Jatkossa kaikki oli Evartille helppoa ja se suorastaan dominoi tapahtumia 24,5-lopetuksessa. Voitto irtosi hyvällä tuloksella 26,9ke. Viime vuoden Kriterium-neloselle voitto oli toinen putkeen ja otteiden jatkuessa edelleen nousujohteisina, on Evartissa ainesta ihan Derby-menestyjäksi asti.

3. ulkoa vajaat 500 jäljellä ulkoradoille navigoinut Pireus kiri hyvin kakkoseksi, muttei mahtanut mitään voittajalle. Toistaiseksi tämän vuoden voitoitta kilpaillut ruuna on kuitenkin lupaavassa vireessä, sillä se sivusi edellisessä startissaan noteeraamaa volttiennätystään 25,7ke. Hymyhattara seuraili 2. sisältä kolmanneksi. Viimeisellä takasuoralla 5. ulkoa kolmannen kiertoon kohonnut Fjeldstad Goggen kiri neljänneksi ja tuli viimeisen kierroksen 24,7-vauhtia. Pitkältä pakilta matkaan lähtenyt ja lähtösuoralla lyhyesti laukannut Metkutus jäi laukkansa myötä entisestään. Ori runnoi tavoilleen uskollisena jatkossa taustalta umpirehdisti perille saakka ja otti viidennet rahat. 4. ulkona matkustanut Pauskeri nousi viimeisellä takasuoralla kolmannelle radalle. Sen kiri hieman katkesi loppumetreillä, mutta ori riitti rahoille. Mullinmallin riitti johtavan rinnalta seitsemänneksi ja lähtöön laukannut Sohvin Valle kiri lopussa taustalta viimeisille rahoille. Lähtöön laukanneelle Toharille jäi jossiteltavaa, sillä se jäi lopussa voimissaan pakettiin 4. sisälle.

Ainur Hoss säväytti Toto4-päätöksessä


Toto4-päätöksessä nähtiin alussa rajua kilvanajoa, kun Tuomas Vasalan Leemark's Ambrose ja Santtu Raitalan Prin Holz ottivat yhteen. 1. takasuoralla Prin Holz haki hurjassa 08,5-avauksessa keulat. Se sai takakaarteeseen tultaessa vielä uutta painetta Berto Vaikolta, mutta jatkoi piikkipaikalla. Alussa kärjen tapahtumia tarkkaillut Ainur Hoss jäi ravaamaan toista rataa ilman vetoapua. Tapio Kalaja laittoi ajokillaan prässin päälle viimeisellä takasuoralla ja tyhjensi johtaneen Prin Holzin ruutivaraston 500 jäljellä. 14,0-lopetuksessa Ainur Hoss karkasi oikein vakuuttavasti selvään voittoon. Komea esitys toi tammalle kauden toisen ja uran kuudennen voiton. Samalla ennätys korjaantui lukemiin 14,6ake.

Viimeisellä takasuoralla 4. ulkoa kiriin lähtenyt Strait Iron oli hyvä kakkonen. Lopulta 3. sisälle jäänyt Leemark's Ambrose nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle ja meni loppukaarteessa 2. sisälle. Maalisuoralla tamma nousi toiselle, mutta raju avaus oli verottanut voimia sen verran, ettei Leemark's Ambrose jaksanut enää taistella voitosta. Se joutui lopulta tyytymään pronssisijaan, mutta saa puhtaat paperit, rehti esitys. 3. ulkona juossut Lady's True King liittyi viimeisellä takasuoralla kolmannen radan jonoon ja tuli asiallisesti perille saakka. 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla kolmannen radan jonoa vetämään noussut Blue Finn laskeutui loppukaarteessa toiselle radalle ja taisteli viimeisille rahoille. Keulassa ravannut Prin Holz antautui lopulta viimeiseksi, raju avaus oli yksinkertaisesti liikaa.

Faija piti vastustajat kurissa


Illan kahdeksannessa lähdössä ykkösrahat nappasi Petteri Joen ohjastama Faija. Se aloitti toisella radalla ilman selkää, mutta eteni kaksi kierrosta ennen maalia keulapaikalle. Jatkossa Rainer Tuomaalan valmennettavalle kaikki oli oikein helppoa ja veti perille saakka. Voitto oli oriille kolmas putkeen ja irtosi mukavalla tuloksella 28,1akp. Faijan ura käsittää kaikkiaan kahdeksan voittoa. Ohjastaja Petteri Joki tekee mukavaa paluuta parrasvaloihin yhden pienimuotoisen välivuoden jälkeen. Täysosuma oli miehelle jo kauden 17:s. Torniolaiskuski on tervetullut lisä pohjoisen ohjastajamarkkinoille.

Kaksi kierrosta ennen maalia johtavan rinnalle jäänyt I.P. Soturi yritti lopussa heittää haastetta voittajalle, mutta joutui tyytymään kakkosrahoihin. 3. sisällä juossut Svartsjöfax pääsi viimeisellä takasuoralla 2. sisälle, mistä seuraili totoon. Juha Länsimäen ajokki hävisi kuitenkin selvästi kärkiparille. Lähtöön laukannut Nalli Napero ravasi toista rataa porukan perällä. Se hakeutui viimeisellä takasuoralla kiriin, mutta siirtyi jatkossa sisemmille radoille ja tuikkasi maalisuoralla sisäradalle. Lopussa Nalli Napero istui kaikki voimat tallella paketissa ja nappasi nelosrahat. 2. sisällä matkustanut Kirmaralli nousi viimeisellä takasuoralla 2. ulos, mistä jaksoi seurailla lopussa jäännösrahoille. 4. sisällä ravannut Keisun Roope nousi viimeisellä takasuoralla kirikaistoille ja punnersi lopussa ulkoratoja pitkin viimeisille rahoille. Oleg jäi 3. ulos voimissaan pussiin.

Heart Star Boy yllätti troikkalähdössä

Yhdeksännessä lähdössä iskivät yhteen enintään 4 300 euroa tienanneet lämminveriset. Kisaan saatiin yllätysvoittaja, kun Ville Pohjolan Heart Star Boy oli lopussa terävin. Simo Huikarin valmentama ruuna ravasi 3. sisällä, mistä se nousi toiselle radalle 400 metriä ennen maalia ja eteni loppukaarteessa kärkiparin tuntumaan. Maalisuoralla ruuna jatkoi kolmannelle ja kuittasi kirivaiheessa terävästi ykköseksi. Kauden avausvoitto irtosi tuloksella 17,0ake, joka on samalla Heart Star Boyn uusi ennätys.

2. ulkona ravannut Heady Hunter hyökkäsi viimeisellä takasuoralla kolmannelle ja eteni nopeasti johtavan rinnalle. Loppukaarteessa se alkoi hankkia otetta keulahevosesta ja saikin lopulta yliotteen, mutta ei lopussa mahtanut mitään ulkoa kirineelle. Suosikki joutui tyytymään kakkosrahoihin. Alussa jalkoihin ykkösradalta jäänyt Quick Sugar heitti 1. takasuoralla taustalta kolmannelle ja latasi reilut 1400 jäljellä keulaan. Loppukaarteessa Quick Sugar jäi alakynteen, mutta jaksoi maalisuoralla taistella vielä kolmanneksi. 4. sisällä juossut Park's Final Touch löysi loppukaarteessa kiritilat ja lopetti asiallisesti neljänneksi. Viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa 2. ulos päässyt Foxstable Star oli jatkossa pussissa ja vajosi taustalle. Loppukaarteessa se pääsi pudottamaan sisäradalle ja löysi maalisuoralla kiritilat. Loppua Foxstable Star tuli ihan juosten. 5. sisällä juossut Gatorade pääsi loppukaarteessa 3. sisälle, mistä nousi maalisuoralla toiselle ja lopetti viimeisille rahoille. Kankean startin hyvältä paikaltaan saanut kakkossuosikki Classic Trotter teki 5. ulkoa vajaan kierroksen kirin. Se ei jaksanut kuitenkaan lopussa nousta mukaan kärkikahinoihin, vaan tuli toista rataa pitkin seuraillen perille.

Elvira di Quattro peri ykkösrahat

Illan viimeisessä lähdössä Raimo Niskasen ohjastama Elvira di Quattro kiihdytti alussa pitävään piikkiin. Se kellotti avauspuolikkaan 12-vauhtia ja rauhoitti hieman tahtia 2. puolikkaalla. 14,5-vauhtisen kierroksen jälkeen tamma veti 3. puolikkaan 17-vauhtia ja piti 19-lopetuksessa todella niukkaan voittoon. Voitto olisi muuttunut hopeaksi, mikäli rintamaan kirinyttä Silveriinaa ei olisi hylätty pitkästä laukasta, sillä se kurkotti linjalla niukasti ykköseksi. Kaikesta huolimatta Elvira di Quattron esitys oli hieno, varsinkin kun ottaa huomioon avauskierroksen raastavan tempon. Sanna Kuljun valmennettava kirjautti voittonsa myötä uudeksi ennätykseksi lukemat 16,0ake. Täyosuma oli Clerk Magistraten tyttärelle uran toinen.

2. sisällä juossut Lumilina pääsi maalisuoralla iskemään toiselle radalle ja ilmoittautui mukaan voittomatsiin, jääden kuitenkin niukasti toiseksi. 4. ulkoa 500 jäljellä kirinsä aloittanut Bone's Star punnersi taustalla kolmanneksi uudella ennätystuloksellaan, häviten kuitenkin selvästi kärjelle. 2. ulkona juossut Jai Ho meni loppukaarteessa 3. sisälle, mistä seuraili neljänneksi ja paransi ennätystään. Alkuun laukannut Endless Zefyr otti taustalla viidennet rahat ja korjaili ennätystään. Viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa kolmannen kiertoon lähtenyt Stardust Boy eteni loppukaarteessa toisen radan veturiksi, mutta taipui siitä lopussa viimeisille rahoille. Ennätys kuitenkin korjaantui 17,0ake -lukemiin. Takakaarteeseen tultaessa toisen radan vetojuhdaksi kiertynyt suosikki Caraway Runner taipui loppukaarteessa. Pelihevosista Forceberg pilasi pelinsä lähtölaukkaan.

3. sisältä 1. takasuoralla toiselle noussut Silveriina sai takakaarteessa vetoapua ja jatkoi 2. ulkona. Se kuitenkin laukkasi etusuoran alussa ja tippui kulisseihin. Viimeisellä takasuoralla tamma nousi hänniltä toiselle radalle ja jatkoi loppukaarteessa kirikaistoille. Maalisuoraa Iikka Nurmosen ajokki pisteli pontevin potkuin ja jyräsi niukasti ykköseksi, mutta hylättiin pitkästä laukasta. Viimeiset 800 metriä Silveriina tuli 14,3. Arvo Jussilan suojatti on ollut epäonninen, sillä hylkytuomiot ovat vieneet siltä nyt kahdesti putkeen kärkipään sijoitukset.

Tähdet:
*** Ainur Hoss
- Tarkkaili kovassa avauksessa tapahtumia kärjen tuntumassa ja jäi lopulta ravaamaan toista rataa ilman selkää. Prässäsi itsensä keulaan viimeisellä takasuoralla ja otti vakuuttavan voiton, hyvällä tuloksella 14,6ake.

** Evartti
- Valtasi alussa piikkipaikan ja lisäsi 31,5-avauksen jälkeen tahtia. Hallitsi reipasvauhtisella päätöskierroksella tapahtumia varmasti perille saakka.

* Big Brave
- Oli täysin murskaava montén SM-karsinnassa.

Teksti: Harri Haavisto

10.05.2016

11.1.2016, Toto4-ravit

25.1.2016, Toto4-ravit

8.2.2016, Toto4-ravit

27.2.2016, Toto76-ravit

14.3.2016, Toto4-ravit

1.4.2016, Toto4-ravit

8.4.2016, Lounasravit

18.4.2016, Toto4-ravit

17.05.2016

Äimäraution raviraportti 13.5.2016

Äimäraution raviraportti 14.5.2016

31.05.2016

Äimäraution raviraportti 23.5.2016

09.06.2016

Äimäraution raviraportti 6.6.2016

28.06.2016

Äimäraution raviraportti 20.6.2016

19.07.2016

Raviraportti 18.7.2016

26.07.2016

Raviraportti 25.7.2016

08.08.2016

Raviraportti 3.8.2016

09.08.2016

Raviraportti 8.8.2016

26.08.2016

Raviraportti 19.8.2016

31.08.2016

Raviraportti 29.8.2016

12.09.2016

Raviraportti 9.9.2016

Raviraportti 10.9.2016

21.09.2016

Raviraportti 19.9.2016

04.10.2016

Raviraportti 3.10.2016

18.10.2016

Raviraportti 17.10.2016

02.11.2016

Raviraportti 31.10.2016

15.11.2016

Raviraportti 14.11.2016

29.11.2016

Raviraportti 28.11.2016

03.12.2016

Raviraportti 2.12.2016

12.12.2016

Raviraportti 10.12.2016

01.01.2017

Raviraportti 29.12.2016

10.01.2017

Raviraportti 9.1.2017

31.01.2017

Raviraportti 27.1.2017

Raviraportti 28.1.2017

09.02.2017

Raviraportti 7.2.2017

22.02.2017

Raviraportti 19.2.2017

08.03.2017

Raviraportti 6.3.2017

24.03.2017

Raviraportti 20.3.2017

05.04.2017

Raviraportti 3.4.2017

03.05.2017

Äimäraution raviraportti 24.4.2017

16.05.2017

Raviraportti 12.5.2017

17.05.2017

Raviraportti 13.5.2017

26.05.2017

Raviraportti 22.5.2017

01.06.2017

Raviraportti 29.5.2017

16.06.2017

Raviraportti 8.6.2017

19.06.2017

Raviraportti 18.6.2017

17.07.2017

Raviraportti 17.7.2017

24.07.2017

Raviraportti 24.7.2017

12.08.2017

Raviraportti 11.8.2017

22.08.2017

Raviraportti 21.8.2017

28.08.2017

Raviraportti 28.8.2017