Raviraportti 9.1.2017

10.01.2017

Oulun Äimäraution ravikausi käynnistyi Tuomas Pakkasen näytöksellä. Savolaisvieras nappasi illan aikana peräti neljä voittoa. Toto4-pelissä Pakkasen voittoajokkeja olivat murskaava Dreaming Blues, sekä suomenhevosten kovimman lähdön tyylillä korkannut Koivikon Kalle. Toto4-kohteiden ulkopuolella Pakkasen täsmäaseita olivat Juguli sekä Leksus. Muissa Toto4-kohteissa voitot menivät Mauri Jaaran Tessa's Devilille, sekä Antti Ojanperän Valle Streamlinelle.

My Dream Anyway kiri parhaiten


Illan avauslähdössä iskivät yhteen enintään 1 500 euroa tienanneet lämminveriset. Ykkösrahat kuittasi Annamari Heikkilän My Dream Anyway. Ruuna löysi juoksupaikan 3. ulkoa, mistä se pääsi viimeisellä takasuoralla keulapaikan vaihtuessa 2. ulos. Loppukaarteessa My Dream Anyway hyökkäsi kolmannen kiertoon ja tuli maalisuoraa parasta kyytiä, ehtien loppumetreillä niukkaan voittoon. Päätöskierroksen ruuna polki 17-vauhtia. Voitto oli My Dream Anywaylle uran toinen ja sivutuotteena syntyi myös uusi ennätysnoteeraus 18,0ake. Ruunan kausi jatkuu sunnuntaina Seinäjoella.

2. ulkona juossut Charit jäi 600 jäljellä ilman vetoapua ja puristi hyvin kakkoseksi uudella ennätystuloksellaan. Takarivistä hyvin läpi päässyt Hermione Windcape taittoi taivalta toisella radalla ilman vetoapua. Esko Majalan ajokki eteni 600 jäljellä keulapaikalle ja tsemppasi siitä positiivisesti kolmanneksi, korjaillen ennätystään. Vajaa kierros jäljellä 4. sisältä 4. ulos vaihtanut Amazing Flight pääsi viimeisellä takasuoralla 3. ulos, mistä pudotti loppukaarteessa sisäradalle. Maalisuoralla ruuna seuraili ihan asiallisesti neljänneksi ja noteerasi uuden ennätyksensä. Muut jäivät todella kauas. Taustalla Caligo otti viimeiset rahat. Harri Vimparin ajokki juoksi 3. sisällä, missä putosi kärjen kelkasta viimeisellä takasuoralla. Loppukaarteessa ori oli hieman pussissakin, mutta löysi suoralle kaarruttaessa ulkoradoille ja nousi kulisseissa tasaisen esityksen päätteeksi viimeisille rahoille. 2. sisällä juossut Maximus Hero menetti tuntuvasti asemiaan viimeisellä takasuoralla väsyvän takana, muttei itsekään parannellut lopussa kovin nälkäisesti. Se ohitti keulasta varhain taittuneen Miss Summer Starin vasta aivan loppumetreillä. Suosikeista Millia's Yankee pilasi pelinsä lähtölaukkaan. Amorce Savage puolestaan otti alun todella maltillisesti ja laukkasi takakaarteessa häntäjoukoissa. Uusi laukka viimeisellä takasuoralla, mutta peli oli menetetty jo paljon aiemmin.

Juguli palasi voittokantaan


Toisessa lähdössä estradille astelivat suomenhevoset. Kisan terävin oli Tuomas Pakkasen ohjastama Juguli. Se aloitti 2. ulkona, mistä jäi 1. takasuoran avautuessa ilman vetoapua. 1700 jäljellä Juguli liukui keulapaikalle ja kellotti avauspuolikkaan 35-vauhtia. Jatkossa vauhti kiihtyi kierroksen kohdalla 34,5-lukemiin ja edelleen 3. puolikkaalla 32-vauhtiseksi. 29-lopetuksessa Juguli vastaili varmaan voittoon. Ykkössija oli Ari Komulaisen valmennettavalle uran kolmas ja edellisestä täysosumasta ehti vierähtää lähes vuosi. Viime starteissaan ori on osoittanut vahvaa virettä, sillä edellisiin kahteen kisaansa se on kuitannut hopeaa ja nyt oli kultakantaan paluun vuoro.

2. ulkona juossut Heikkalan Pehtoor nousi 600 jäljellä kolmannen kiertoon ja kurkotti päätöspuolikkaan käynnistyessä kakkossijalle. Sijoitus ei enää lopussa parantunut, mutta ori kiritti voittajaa ihan asiallisesti. Jarmo Saarelan ajokki jatkoi nousujohteisia esityksiään. 3. sisällä juossut Vilkkaan Tuuri nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle ja punnersi maalisuoralla kolmanneksi, selvästi kärkiparille häviten. 3. ulkona juossut Oleg haparoi hieman viimeisellä takasuoralla ja putosi 4. ulos. Se nousi jatkossa kirikaistoille ja lopetti taustalla ihan asiallisesti nelosrahoille. 1. kaarteessa laukannut Kalevatar eteni jatkossa 4. ulos, mistä nousi vajaa kierros jäljellä kolmannen kiertoon. Tamman osakkeet eivät kirikaistoille kohonneet ja se palasi viimeisellä takasuoralla taustalla toiselle. Loppukaarteessa Kalevatar meni sisäradalle, mistä nousi maalisuoralla uudestaan toiselle ja lopetti vielä ihan kelpo otteella viidenneksi. Paljon pelattu Nynne ravasi toista rataa ilman selkää ja menetti otteen kärjestä päätöspuolikkaalla. Loppukaarteessa Hannu Torvisen ajokki meni sisäradalle ja sinnitteli lopussa viimeisille rahoille. Pelihevosiin lukeutunut Hullupoika laukkasi 3. ulkoa lähtösuoran päässä ja pysytteli jatkossa taustalle. Jonkin verran suurimpien suosikkien takana pelieuroja keränneet Hillamestari ja Hymynhäivä olivat myös laukkatuulella. Hymynhäivä laukkasi lähtöön ja kulisseissa hylkyyn. Hillamestari puolestaan hyppäsi viimeisellä takasuoralla 2. sisältä, mutta sen kurssi vaikutti olevan ennen laukkaakin hieman laskusuhdanteessa.

Pink Floydille toinen voitto putkeen


Ravien kolmannen lähdön paras oli Victor Björkrothin ohjastama ja Tapio Björkrothin valmentama Pink Floyd. Ori löysi mukavan juoksupaikan 2. ulkoa ja hakeutui viimeiselle takasuoralle kaarruttaessa kirikaistoille. 500 jäljellä Pink Floyd parkkeerasi johtavan rinnalle, mistä se runttasi vahvasti ykköseksi. Viimeiset 900 metriä ori liikkui komeasti 14-vauhtia. Voitto oli Pink Floydille toinen putkeen ja samalla uran kuudes. Oriin kausi jatkuu jo sunnuntaina Seinäjoella.

Johtavan puserosta 400 jäljellä 2. ulos vaihtanut Boulder Lucky löysi suoralle kaarruttaessa vapaat kirikaistat ja tykitti lopussa aivan Pink Floydin tuntumaan, vieden ratkaisun maalikameraan. Tuomas Pakkasen ajokki joutui kuitenkin tyytymään kakkossijaan. Keulaan kiihdyttänyt Hiphop Highlight sai rauhoittaa 13,5-avauksen jälkeen vauhtia tuntuvasti ja kellotti kierroksen väliajaksi 19,5. 20-vauhtisen 3. puolikkaan jälkeen Vesa Jokiniemen ohjastettava kamppaili 17-lopetuksessa kolmanneksi. 3. sisällä juossut Absolut Arctica pääsi loppukaarteessa 2. sisälle, mistä vaihtoi maalisuoralla toiselle. Santtu Raitalan ajokki tuli tasaisesti perille ja otti nelosrahat. 4. sisällä taivalta taittanut Arwen Hoss pääsi loppukaarteessa 3. sisälle ja nousi suoralle kaarruttaessa ulos. Loppua tamma tuli tasaisella otteella ja riitti viidenneksi. 3. ulkoa etukaarteessa selässä kolmannelle noussut Forceberg menetti vetoapunsa loppukaarteessa ja tuli tasaisesti loppua, ottaen viimeiset rahat. Seitsemänneksi sijoittunut Global Solution oli hieman sijoitustaan parempi. Se juoksi viimeisessä sisällä, mistä nousi viimeisellä takasuoralla toiselle ja pääsi etenemään palan matkaa oikein sujuvasti kohti kärkeä. Johtavan rinnalla juossut Lucas Gran peruutti kuitenkin lopulta eteen ja Hannu Torvisen ajokki menetti hieman asemiaan. 400 jäljellä Global Solution pääsi nousemaan ulkoradoille ja kiri loppua ihan pirteällä otteella. Lucky Lacrossen kiri katkesi loppukaarteen laukkaan, mutta se ei olisi tainnut saada tällä kertaa rahaa ravillakaan.

Tessa's Devil kamppaili keulasta ykköseksi


Toto4-avaus oli Mauri Jaaran ja Tessa's Devilin heiniä. Ruuna eteni 1. takasuoran alussa keulapaikalle sai vetää 15-avauksen jälkeen varsin maltillista kyytiä ja kellotti kierroksen väliajaksi 18,0. 18-vauhtisen 3. puolikkaan jälkeen se kamppaili 16,5-lopetuksessa niukkaan voittoon, suosikki Minto's Don Juanin antaessa lopussa hyvän vastuksen. Tessa's Devil paranteli ennätystään lähes sekunnilla ja kirjauttaa sen nyt lukemiin 16,8ake. Voitto oli Mauri Jaaran suojatille uran viides ja se onkin voittanut peräti puolet starteistaan. Viimeisimmästä viidestä kisastaan Tessa's Devil on voittanut hienosti neljä. Viimeksi Oulun yhteispohjoismaisella Toto75-kierroksella se pilasi mahdollisuutensa laukkaan. Ravilla ruuna ei ole vielä toton ulkopuolelle erehtynyt.

Iikka Nurmonen kannusti Minto's Don Juanin 1. takasuoran alussa 4. ulkoa kolmannen kiertoon ja ruuna eteni vajaat 1500 jäljellä toisen radan veturiksi. Takakaarteessa Nurmonen kävi hetkellisesti kyselemässä keulapaikkaa, mutta ei lopulta tehnyt isompaa iskua, vaan tyytyi asemaansa. Maalisuoran alussa Minto's Don Juan näytti tippuvan keulan kelkasta, mutta vyöryi vielä loppumetreillä vahvasti voittomatsiin ja vei ratkaisun maalikameraan. Kamera oli kuitenkin tällä kertaa suosiollinen keulahevoselle ja Minna Piiroisen suojatti joutui tyytymään suosikkina kakkosrahoihin. Grainfield Alexille jäi tällä kertaa isosti jossiteltavaa. Se avasi keulaan, mutta luovutti paikkansa 1. takasuoran avautuessa. Lopussa Keijo Hakalan ajokki ei saanut minkäänlaista kirilatua ja virui maaliin saakka hyvävoimaisen näköisenä paketissa. Viimeisellä takasuoralla 3. ulkoa 2. ulos edennyt Bluehouse's Power seuraili lopussa ihan hyvällä otteella neljänneksi. 2. ulkoa 600 jäljellä kiriin iskenyt Quick Diesel jyräsi tasaisen asiallisesti viidenneksi. 4. sisältä viimeisellä takasuoralla toiselle vaihtanut Irwin Saknussen eteni jatkossa 3. ulos, mistä hakeutui maalisuoralla kolmannelle ja lopetti kohtalaisesti viimeisille rahoille. 5. sisältä viimeisellä takasuoralla toiselle vaihtanut Papa Gallon punnersi lopussa taistoon viimeisestä rahasijasta, mutta jäi seitsemänneksi. Sandelsson lähti viimeisestä ulkoa kiriin viimeisellä takasuoralla ja tulikin ihan kelpo otteella perille saakka, mutta tehtävä oli haastavista asemista vaikea. Hieman peliäkin kerännyt Little Donnie ei pystynyt viimeisestä sisältä parantelemaan, mutta kuten Sandelssonin kohdalla saattoi todeta, tehtävä oli häntäparien hevosille hankala.

Dreaming Blues karkasi maisemiin


Toto4-pelin kakkoskohde oli Tuomas Pakkasen ja Dreaming Bluesin murskaavaa näytöstä. Tamma puolusti kiihdytyksessä keulapaikkaansa menestyksekkäästi. Offshore Dreamin tytär sai vetää avauspuolikkaan varsin maltillisesti 17,5-vauhtia ja tahti rauhoittui jatkossa entisestään, kun kierroksen väliajaksi kellotettiin 20,0. Päätöskierroksella Dreaming Blues lisäsi tuntuvasti tempoa ja hyvästeli muut loppukaarteessa. 14,8-vauhtia päätöskierroksen pommittanut tamma oli täysin ylivoimainen ja otti uransa kuudennen voiton. Viidestä viimeisimmästä kisastaan Dreaming Blues on voittanut neljä ja alkaa vihdoin mennä kykyjensä edellyttämällä tasolla. Tamma kilpailee toistaiseksi alle 20 000 euron voittosummalla ja tällaisilla esityksillä tili tulee karttumaan vielä aivan uusiin lukemiin.

Viimeisessä ulkona ravannut Bebina aloitti viimeisellä takasuoralla porukan perältä kirinsä ja jatkoi loppukaarteessa neljännelle. Tamma tykitti maalisuoraa kovaa kyytiä ja ohitti ylivoimavoittajaa lukuun ottamatta koko porukan, vahva loppuveto! Viimeiset 800 metriä Bebina tuli 15,1-vauhtia ja oli oikein positiivinen. Asiallisesti lopetti myös Crazy Valley. Se juoksi 5. sisällä, mistä nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle ja jatkoi loppukaarteessa ulkoradoille. Loppumetreillä Hannu Torvisen ajokki ehti kolmanneksi. 2. sisällä juossut Ettan seuraili parhaan kykynsä mukaan neljänneksi. Loppukaarteessa 2. ulkoa kiriin iskenyt Enge Gazell riitti viidenneksi ja maalisuoran alussa 3. sisältä ulos noussut Lili Sisu otti viimeiset rahat. Maalisuoran avautuessa 4. sisältä 3. sisälle päässyt Iris Queen ei saanut lopussa vapaata kirikaistaa. Lähdön selkeä kakkossuosikki Chicotte Chic lannistui toisen radan veturin tontilta loppukaarteessa.

Koivikon Kalle vakuuttava


Suomenhevosten illan kovin koitos meni Koivikon Kallen nimiin. Ori sai 40 metrin pakilta hyvän startin ja eteni 1. takasuoralla 2. ulos. Takakaarteessa Koivikon Kalle jäi ilman vetoapua ja haki suoralle kaarruttaessa piikkipaikan hallintaansa. Avauskierroksen väliajaksi kellotettiin 27,0, mutta Koivikon Kalle liikkui maalipaalulta kellotettuna kierroksen hurjasti noin 23-vauhtia! 3. puolikkaalla Koivikon Kalle pysäytti kellot 26,5-lukemiin ja piti 26-lopetuksessa todella vakuuttavasti ykköseksi. Markus Porokan suojatti esiintyi tällä kertaa oikein tyylikkäästi ja otti ensimmäisen voittonsa sitten toukokuun 2015. Viime kausi meni Koivikon Kallelta voitoitta, mutta tämän esityksen perusteella ykkössija ei jää kauden 2017 ainoaksi. Ohjastaja Tuomas Pakkaselle voitto oli jo illan kolmas. Jos nostatti varhaista Kunkkarikuumetta Costellon väkevä esitys lauantaina Teivossa, niin ei tämä Koivikon Kallen suoritus ainakaan lämpötilaa päässyt laskemaan. Suomenhevosoriiden taso näyttää tällä hetkellä äärimmäisen lupaavalta, toivotaan siis kaikille huipuille tervettä kautta!

Etusuoran alussa taustalla 4. sisältä toisen radan veturiksi vaihtanut Josveis lähestyi viimeisellä takasuoralla nälkäisesti keulahevosta ja iskeytyi loppukaarteessa aivan tämän tuntumaan. Maalisuoralla Josveis ei kuitenkaan pystynyt heittämään vakavaa haastetta, mutta oli hyvä kakkonen. Takakaarteessa toiselta radalta keulaan edennyt Lakori jatkoi suoralle kaarruttaessa 2. sisälle. Ruuna seuraili lopussa ihan hyvin kolmanneksi. Kirivaiheessa Josveisin perään ankkuroitunut Siirin Älli ei missään vaiheessa pystynyt nousemaan aivan terävimpään kärkikamppailuun ja oli taustalla tasainen neljäs. Taustalla Vektorin Maine punnersi toista rataa pitkin viidenneksi ja otti viimeiset rahat. Topmar laukkasi 3. sisältä loppukaarteessa. Se oli vielä ennen laukkaansa kiinni jäännösrahoissa. Metkutus ja Tähti Kepu laukkasivat lähtösuoralla ja pysyttelivät jatkossa taustalla.

Valle Streamline jatkaa vahvaa menoaan


Toto4-päätöksessä huippuvireinen Valle Streamline kiri ykköseksi. Antti Ojanperän ajokki sai juoksupaikan 2. ulkoa, mistä iski 600 jäljellä kiriin. Ruunan loppuveto kantoi komeasti ykkösrahoille, vaikka keulassa oli pidetty todella maltillista matkavauhtia. Viimeiset 600 metriä Valle Streamline kulki 13,2-vauhtia. Ruuna on tehnyt viimeisimmissä Oulun starteissaan komeaa jälkeä, sillä se on voittanut neljästä kisasta kaksi, sekä ollut kertaalleen toinen ja kolmas. Näistä starteista Valle Streamline on kuitannut yli 8 000 euroa. Koko uran puitteissa voitto oli ruunalle yhdeksäs ja voittosumma kipusi yli 57 000 euroon.

2. sisältä loppukaarteessa toiselle radalle vaihtanut J.C. Lady Princess puristi lopussa kakkoseksi ja 4. ulkoa etukaarteessa kiriin noussut Evelyn Index lopetti vahvasti kolmanneksi. Jälkimmäinen lienee pian voittovuorossa, siksi vahvasti sen kiri vaikeista asemista kantoi perille. Viimeiset 800 metriä Evelyn Index kulki 12,8-vauhtia. 4. sisällä juosseelle Montana Hangoverille jäi jossiteltavaa. Se pääsi loppukaarteessa 3. sisälle, mistä nousi maalisuoralla ulkoradoille. Lopussa Sari Pääahon ajokki juuttui Valle Streamlinen taakse pussiin. Keulassa todella maltillista kyytiä vetäneelle Walk A Milelle tarjottiin jopa voittoa, mutta se taipui 14-lopetuksessa viimeisille rahoille. 5. sisällä juossut Cash Lane pääsi maalisuoralla 3. sisälle, mistä nousi päätössatasella ulos ja lopetti asiallisesti. 3. sisältä loppukaarteessa johtavan kantaan edennyt BWT Firefox jäi lopussa umpipussiin. 3. ulkona juossut Sophie Savage ei viimeisellä takasuoralla saanut oikein myllyään pyörimään ja oli vielä loppukaarteessa ajautua pussiin väsyvän taakse. Se pääsi kuitenkin ajoissa nousemaan kirikaistoille ja tuli maalisuoraa ihan juosten, vaikka sijoitus jäikin heikoksi.

Leksus toi Tuomas Pakkaselle illan neljännen


Kahdeksannessa lähdössä nähtiin Tuomas Pakkasen illan neljäs voitto, tällä kertaa ajokkina toimi Timo Mäkäisen valmentama Leksus. Kyvykäs ruuna jäi alussa juoksemaan toista rataa ilman selkää, mutta valtasi piikkipaikan haltuunsa reilut 1800 metriä ennen maalia. Jatkossa kaikki oli Vieskerin pojalle oikein helppoa ja se veti varmoin ottein perille saakka. Harmittavan paljon laukkoihin pilanneelle ruunalle voitto oli ensimmäinen viime vuoden huhtikuun. Leksus on kilpaillut urallaan 38 kertaa ja voittanut seitsemästi. Laukattomien starttien statistiikka on komeaa katseltavaa, sillä niitä löytyy koko uralta 14, joista ruuna on voittanut kuusi ja olli yhdeksän kertaa totossa. Mikäli ravi alkaa tulevaisuudessa maistua entistä useammin, myös tilin saldo karttunee tehokkaasti. Hevonen kilpailee kykyihinsä nähden varsin maltillisella alle 9 000 euron voittosummalla. Tuomas Pakkasen ilta oli huikea; Yhdeksän starttia, neljä voittoa ja kaksi kakkosta!

Keulassa aloittanut Lento-Essi luovutti paikkansa 1800 jäljellä ja jatkoi 2. sisällä. Arto Laurukaisen ajokki seuraili lopussa ihan asiallisesti kakkoseksi, muttei pystynyt haastamaan voittajaa. Päätöspuolikkaan alussa 2. ulkoa kolmannelle hyökännyt Valter Myrberg punnersi kolmanneksi. Johtavan rinnalla juossut Ekopetus väänsi ihan rehdisti perille saakka ja oli neljäs. Mimmin Kurko ei saanut 3. sisältä lopussa täyttä mahdollisuutta ja riitti viidenneksi. Lyhyen lähtölaukkansa jälkeen 3. ulos selvinnyt Poika Vauraus sai maalisuoralla 2. ulkoa myöhään kiritilat ja jäi kuudenneksi. Svartsjöfax ei porukan perältä suorittanut ohituksia.

Kenttä kääntyi, Gustav K. kiri ykköseksi


Illan yhdeksännessä lähdössä matkavauhti pysyi reippaana ja kenttä kääntyi lopussa. Kovan tempon hyödynsi parhaiten Hannu Torvisen ohjastama Gustav K. Ruuna ravasi 4. ulkona, mistä se lähti viimeisellä takasuoralla selässä kolmannen kiertoon. Loppukaarteessa Gustav K. syöksyi omaan kiriinsä neljännelle ja täräytti maalisuoralla oikein helppoon voittoon. Viime aikoina hyvää jälkeä tehneelle ruunalle pitkästä aikaa todella ansaittu onnistuminen. Edellisen kerran Paavo Lillebergin suojatti voitti viime vuoden toukokuussa, tuolloinkin Oulussa.

Kakkoseksi kiri Suomessa debytoinut Spitfire Effe. Janne Lukkarin ajokki ravasi 5. ulkona, mistä se lähti kirivaiheessa seuraamaan lähdön voittajaa. Loppukaarteessa Spitfire Effe heitti omaan kiriinsä ja lopetti hyvin. Johtavan rinnalla juossut Minto's Starman kamppaili rehdisti kolmanneksi. 5. sisällä etusuoralla vetämättömän selän kohdannut For Approval vaihtoi etukaarteessa 6. ulos. Se liittyi viimeisellä takasuoralla kolmannen radan jonoon ja jatkoi loppukaarteessa aivan ulos. Loppua tamma tuli ihan hyvällä otteella. Keulassa reipasta vauhtia ylläpitänyt Miss Gladiator taipui viidenneksi. Ilmassa taisi olla pientä taukotukkoisuutta ja tamma parantanee oleellisesti starttien myötä. 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla kirinsä aloittanut Crystal Eye punnersi lopussa viimeisille rahoille. Kuumimpiin suosikkeihin lukeutunut Hilde Småbo juuttui Miss Gladiatorin taakse 2. sisälle pakettiin, joten tämän startin saa unohtaa.

Hannu Torviselle illan toinen tolppa


Ravien päätöslähdössä Hannu Torvinen narutteli itsensä illan tuplavoittajaksi Dayhill Cinderella kanssa. Tamma sai hyvän startin ja latasi kiihdytyksessä keulaan. 1. takasuoralla se luovutti paikkansa pelisuosikki Elzar Creekille. Loppukaarteessa Dayhill Cinderella vaihtoi toiselle radalle ja jyräsi maalisuoralla varmaan tyyliin yliotteen johtavasta. Ykkössija oli Tanja Soukan valmennettavalle uran toinen ja 2 000 euron ykköspalkinnon myötä toistaiseksi arvokkain.

2. ulkoa reilut 400 jäljellä kiriin heittänyt Such A Fairy eteni loppukaarteessa uudestaan 2. ulos, selkä edessä tosin vaihtui. Lopussa Teemu Kanasen ajokki nousi jälleen kolmannelle ja punnersi positiivisesti kakkoseksi. 1. takasuoralla kovalla spurtilla keulaan kiertynyt Elzar Creek kellotti kierroksen väliajaksi 19,5. Päätöstonnin tamma tuli 17,9-vauhtia ja riitti kolmanneksi. Selvään suosikkiasemaansa nähden Elzar Creek oli pieni pettymys, mutta toisaalta se paransi hieman ennätystään, joten ei tuomita. 3. sisällä juossut Glorious Star pääsi loppukaarteessa 2. sisälle ja seuraili maalisuoralla neljänneksi. Loppukaarteessa 4. sisältä 3. sisälle päässyt Mary's Lily nousi maalisuoran avautuessa ulos ja kiri viimeisille rahoille. Pelihevosista E.V. Bena jäi alkulaukassaan porukan hännille, mistä ei suorittanut parannuksia. Illan menestyskuski Tuomas Pakkanen ei jatkanut dominointiaan enää viimeisessä lähdössä, siitä piti huolen Kicen hylkytuomioon saakka venynyt alkulaukka.

Tähdet:

*** Koivikon Kalle
- Otti keulasta oikein vakuuttavan voiton hyvällä talvituloksella 25,3ke.

** Dreaming Blues
- Oli piikkipaikalta täysin pitelemätön ja karkasi ylivoimavoittoon.

* Valle Streamline
- Kiri 2. ulkoa vahvasti ykköseksi, vaikka keulassa pidettiin yllä todella maltillista matkavauhtia.

Teksti: Harri Haavisto

10.05.2016

11.1.2016, Toto4-ravit

25.1.2016, Toto4-ravit

8.2.2016, Toto4-ravit

27.2.2016, Toto76-ravit

14.3.2016, Toto4-ravit

1.4.2016, Toto4-ravit

8.4.2016, Lounasravit

18.4.2016, Toto4-ravit

17.05.2016

Äimäraution raviraportti 13.5.2016

Äimäraution raviraportti 14.5.2016

31.05.2016

Äimäraution raviraportti 23.5.2016

09.06.2016

Äimäraution raviraportti 6.6.2016

28.06.2016

Äimäraution raviraportti 20.6.2016

19.07.2016

Raviraportti 18.7.2016

26.07.2016

Raviraportti 25.7.2016

08.08.2016

Raviraportti 3.8.2016

09.08.2016

Raviraportti 8.8.2016

26.08.2016

Raviraportti 19.8.2016

31.08.2016

Raviraportti 29.8.2016

12.09.2016

Raviraportti 9.9.2016

Raviraportti 10.9.2016

21.09.2016

Raviraportti 19.9.2016

04.10.2016

Raviraportti 3.10.2016

18.10.2016

Raviraportti 17.10.2016

02.11.2016

Raviraportti 31.10.2016

15.11.2016

Raviraportti 14.11.2016

29.11.2016

Raviraportti 28.11.2016

03.12.2016

Raviraportti 2.12.2016

12.12.2016

Raviraportti 10.12.2016

01.01.2017

Raviraportti 29.12.2016

10.01.2017

Raviraportti 9.1.2017

31.01.2017

Raviraportti 27.1.2017

Raviraportti 28.1.2017

09.02.2017

Raviraportti 7.2.2017

22.02.2017

Raviraportti 19.2.2017

08.03.2017

Raviraportti 6.3.2017

24.03.2017

Raviraportti 20.3.2017

05.04.2017

Raviraportti 3.4.2017

03.05.2017

Äimäraution raviraportti 24.4.2017

16.05.2017

Raviraportti 12.5.2017

17.05.2017

Raviraportti 13.5.2017

26.05.2017

Raviraportti 22.5.2017

01.06.2017

Raviraportti 29.5.2017

16.06.2017

Raviraportti 8.6.2017

19.06.2017

Raviraportti 18.6.2017

17.07.2017

Raviraportti 17.7.2017

24.07.2017

Raviraportti 24.7.2017

12.08.2017

Raviraportti 11.8.2017

22.08.2017

Raviraportti 21.8.2017

28.08.2017

Raviraportti 28.8.2017