Äimärautio palaa kesälomalta K-maatalous-ravien voimin!

to 14. heinäkuuta 2016 18.40.00

Äimäraution kolmen viikon kesähuili on takana, ja tositoimiin palataan ensi maanantaina K-maatalous-raveissa. Raveissa on paikalla teemaan liittyviä esittelypisteitä, ja ravipäivä alkaa oheisohjelman osalta jo klo 16.00. Silloin käynnistyy Solhedsin iho-info, jossa luennoidaan eläinten ihonhoidosta. Lisäksi perheen pienimmille on tarjolla poniratsastusta ja keppihevosrata. Ponilähtö käynnistää kilvanajot kaviouralla klo 17.30.

Illan totolähtöjen nimihevoset ovat Anaheim Kemp, The Jackpot, Ainur Hoss ja Strait Iron, jotka ovat kaikki esittäneet viime aikoina hyvää kuntoa. Kaksi kertaa peräkkäin keulasta voittanut Hamis Fameraiser on taas samanlaisen tehtävän edessä ja monen yksinäinen merkki Toto4-kupongeilla.

Illan toinen troikka juostaan lähdössä yhdeksän. Suosikkipari Last Finn - Svadilfari jatkaa loistokunnossa, ja myös haastajalaumasta löytyy iskukykyisiä hevosia. Kylmäveristen ykkössarja juostaan tällä kertaan Toto4:n ulkopuolella. Tasaisen hienoa kauttaan jatkava Fjeldstad Goggen on sopivassa lähdössä selvä suosikki.

Tervetuloa Äimärautiolle!