Äimärautiolla 20.6. Tyrnävä-ilta ja Toto4-ravit!

ke 15. kesäkuuta 2016 12.18.00

Äimäraution ravikausi jatkuu ensi maanantaina Tyrnävän kunnan nimikkoraveilla. Raveissa on paljon kunnan järjestämää oheisohjelmaa: Kepparikisa, poniajelua- ja ratsastusta, ongintaa, sählypallon nopeuslaukauskisa, kasvomaalausta ja taiteilija Pia Hentusen pitämä työpaja lapsille. Kunta esittelee raveissa myös uusia tontteja, jotka on suunniteltu hevosten pitämistä varten.

Kaviouran puolella suurimmat setelit jaetaan lämminveristen Tammasarjassa, jossa voittaja kuittaa 3000 euroa. Tasaisessa lähdössä riittää voittajaehdokkaita. Lämminveristen ykkössarjassa mukana ovat Anaheim Kemp ja Caesar de Veluwe, ja takamatkalta lähtee myös pohjoisessa aloittava Aaron de Veluwe.

Mukana on myös huippulupaus Koveri, joka ei ole vielä hävinnyt kertaakaan. Viimeksi alun laukkakaan ei estänyt voittoputken jatkumista. Pasi Impolan suojatti kohtaa isossa lähdössä monta hyväkuntoista haastajaa.

Ravit alkavat klo 18.00, ja kilvanajoa voi seurata mukavasti ravintola Äimän Hovin pöydästä. Pöytävarauksia voi tiedustella toimiston puhelinnumerosta 08-5357 300.

Tervetuloa Äimärautiolle!