Äimärautiolla Criollo Ennätysten Ilta maanantaina 23.5. alkaen klo 18!

ke 18. toukokuuta 2016 19.45.00

Jo perinteeksi muodostunut Criollo Ennätysten Ilta värittää Äimäraution kevätkautta Toto76-ravien jälkeen. Illan lähdöistä kaikki paitsi yksi ajetaan mailin matkalla, ja hevosten taustavoimat ovat varmasti ennätysmielellä liikkeellä.

Illan kovimmassa lähdössä tuskin jarrutellaan, kun starttiraketti Anaheim Kemp ja höyryjyrä Quo Vadis Laevc kohtaavat. Viime Oulun raveissa voittanut Twist Shadow vaanii ylivauhtia. Pykälää alemmassa sarjassa nähdään pitkästä aikaa Suomen puolella Miss Gladiator, joka on ollut Ruotsin starteissa loistava.

Ennätysten ilta on usein myös yllätysten ilta, ja totopeleissä saatetaan nähdä isoja kertoimia. Illan päättävä troikkalähtö on tasaisen tasokas ja juostava matka tuo vielä oman mausteensa.

Ravintola Äimän Hovi palvelee nälkäistä pelikansaa tuttuun tapaan. Pöytävarauksia voi tiedustella raviradan toimistosta jo etukäteen. 

Ensi maanantaiksi on luvattu hienoa säätä, joten radalla mennään varmasti kesäisiä kyytejä. Ravit käynnistyvät kahdella ponilähdöllä kello 17.30. Tervetuloa nauttimaan vauhdikkaasta raviurheilusta Äimärautiolle!