Äimärautiolla Hankkija-ravit + OEX-karsinnat maanantaina 29.8. klo 18 alkaen!

ti 23. elokuuta 2016 11.05.00

Äimäraution kauden huipennus lähestyy, ja nyt on aika karsia parhaat kolmevuotiaat lämminveriset ja nelivuotiaat suomenhevoset Oulu Expressin finaaliin. Äimärautiolla ajetaan maanantain Toto4-raveissa kaksi lämminveristen ja yksi suomenhevosten karsinta. Etelän hevosille on lisäksi tarjolla lämminveristen karsinta 31.8. ja Lahdessa suomenhevosten karsinta 1.9. Finaali juostaan 10.9. Oulun 76-raveissa, jolloin lämminveristen voittaja kuittaa 17500 euroa ja suomenhevosten ykkönen 10000 euroa.

Lämminveristen puolella karsintalähdöt näyttävät viime vuosia tasaisemmilta. Suomenhevosten karsinnan suuri yksinäinen on Pauli Raivion treenaama Ellin Sisu, mutta muista finaalipaikoista käydään varmasti taistelua.

Muissakin lähdöissä riittää mielenkiintoa. Lämminveristen ykkössarjassa avaa Suomen uransa 09,5-aikainen jenkki All Laid Out, joka on siirtynyt Timo Salmelan treeniin. Ori paukutti rapakon takana tasaisesti kymppiaikoja, eli tämä hevonen kannattaa ehdottomasti nähdä.

Oheisohjelmana on tarjolla poniratsastusta ja -ajelua sekä keppihevosten taitorata perheen pienimmille. Luvassa myös mehu- ja keksitarjoilua. Lisäksi lähdön kolme jälkeen järjestetään ohjattu tallikierros, jossa voi tutustua tarkemmin kulissien taakse - mitä kaikkea voittajahevosen kilpailupäivä sisältää? 

Raveihin on jaossa ilmaislippuja Hankkija-myymälöissä, käyhän hakemassa omasi! Lisäksi totohallissa voi osallistuja Hankkijan lahjakorttien arvontaan, joka tapahtuu kello 20.00.

Äimän Hovi palvelee nälkäistä pelikansaa tuttuun tapaan. Ravintolasta voi seurata koko ravit esteettömästi, loistava idea etenkin sateen sattuessa. Pöytävaraukset toimistosta puhelimitse, numeron ja aukioloajat löydät yhteystiedoista.

Tervetuloa Äimärautiolle!