Äimäraution kevätkausi huipentuu 14.5.2016 Toto76-raveihin!

pe 13. toukokuuta 2016 08.00.00

Oulun ravikevään ykköstapahtuma on vuorossa ensi lauantaina, kun Toto76-karuselli saapuu Äimärautiolle. Number One -raveissa on mukana pohjoisen parhaat hevosvoimat etelän kovakuntoisilla ravureilla höystettynä.

Päivän päälähtö on ennakkoon mielenkiintoinen, kun 10 000 euron tilipussia lähtevät hakemaan mm. Edward Ale, Air Gunner, Venice ja Surprise Lord. Nelikolta ovat keskinäiset kohtaamiset vähissä, joten luvassa on jännittävä taisto parhaan Suomessa syntyneen sprintterin tittelistä.

Muissakin lähdöissä riittää tasoa. Suomenhevosten ykkössarjassa Jokivarren Kunkku voitti lähtörataloton ja starttaa selvänä suosikkina. Suivikas, Siirin Älli ja Diktaattori eivät kuitenkaan anna ravikuninkaalle mitään ilmaiseksi.

K-Maatalaus Stayer Cupin finaali avaa Toto76-pelin. Tasaisesta lähdöstä löytyy voittajaehdokkaita joka paalulta. Tasainen ja tasokas on myös Pronssidivisioona, jossa kotiradan Dominic Web saa rattailleen Jorma Kontion.

Hopeadivarissa kovakuntoinen Baretta Boko on saanut vaikeat asemat. Antti Ojanperän tallin kaksikko Tir Du Caux - Herbie Sisu saattaa saada ratkaisevan edun jo lähtökiihdytyksessä.

Ravipäivä käynnistyy klo 14.00, ja Toto76-kohteet käynnistyvät lähdöstä neljä noin klo 15.30.

Tervetuloa Äimärautiolle!


Edward Ale avaa Pirjo Vauhkosen valmennuksessa Number Onessa.