Äimäraution Superviikonloppu 10.-11.5.2019

ma 6. toukokuuta 2019 16.29.00

Lauantai 11.5.

Klo 16:10 Bussikuljetus lähtee Tuirasta
Klo 16:30 Raviradalla haastatteluja & vihjeitä
Klo 17:00 Ravit käynnistyvät
Klo 21:15 MM-ottelu Suomi – Slovakia, jatkot Äimärautiolla
n. klo 23:45 Ilmainen bussikuljetus Bar Ihkuun.

Lauantaina on edessä se kevään suuri kohokohta, kun Superlauantai käynnistyy kello 16:30 vihjeiden ja haastattelujen merkeissä. Huipputasokkaat lähdöt alkavat rullata kello 17. Suomen ravihistorian toinen Superlauantai tarjoaa tuplasti hauskaa kahdella raviradalla, Oulun Äimärautiolla ja Lahden Jokimaalla. Ensimmäinen Superlauantai oli suuri menestys – tule aistimaan uudenlainen ravitapahtuma paikan päälle!

Oulun ja Lahden lähdöt limitetään tiiviiksi ja viihdyttäväksi paketiksi. Kolmessa ja puolessa tunnissa saamme nauttia peräti 16 lähdön verran huippuluokan raviurheilua! Paikan päällä raveissa näet toisen paikkakunnan lähdöt radan katsomoalueiden näytöiltä.

Kuljetus keskustasta raviradalle

Äimäraution Superlauantaihin on kaupungilta ilmainen kuljetus.
Aikataulu & reitti:
Lähtö klo 16.10 Merikoskenkatu, Tuira – Torikatu – Scandic City – klo 16.15 Torinranta – Heinäpää – ravirata.
Suomen pelin jälkeen n. klo 23.45 ilmainen bussikuljetus keskustaan Bar Ihkuun raviradan katsomolta.

Number One päälähtönä

Päivän päälähtö on perinteinen Suomessa syntyneiden lämminveristen sprintterimestaruus Number One. Katseet kerää Euroopan nopeimmaksi nelivuotiaaksi kehuttu Lexus Dream. Haastajien lauma on hurja tähtitamma Callela Ladybossin, Finlandia-osallistuja Top of the Worldin, Suomen mestareiden Edward Alen ja Seabiscuitin sekä ME-ori Hotshot Lucan johdolla.

Muissa lähdöissä nähdään suomenhevosten rahatilaston ylivoimainen kärkinimi Josveis, kotiradan kirkas tulevaisuuden tähti Vixus, kohti huippua kohoava moninkertainen SE-menijä Ellin Sisu, mahtavaa voittoputkea rakentava Vappuäijä, tappioton suurlupaus MAS Champ ja paluuta tekevä voittokone Madrid.

Voita Qstock-liput

Tapahtumassa kävijöiden kesken arvotaan kaksi kappaletta lippupaketteja (kahden päivän lippu, kahdelle hengelle) heinäkuussa järjestettävään Qstock-festivaaliin. Kannattaa osallistua!

Ruokaile

Ravintola Äimän Hovi on loppuunmyyty, mutta peruutuspaikkoja voitte tiedustella numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901. Monipuoliset grillit, kahviot & pub palvelevat, joten nälän ja janon saa tarvittaessa selätettyä mutkattomasti.

Ravien jälkeen jatkot

Meno ei tyrehdy Äimärautiolla ravien jälkeenkään, vaan katsomo muuttuu jääkiekon MM-kisastudioksi, kun ohjelmassa on ottelu Suomi – Slovakia. Tule kannustamaan Suomi voittoon ja nauttimaan hyvästä seurasta! Tarjolla on Siipiweikkojen siipiä ja muuta grilliruokaa sekä palanpainiketta joka janoon. Äimäraution ovet ovat avoinna puolilleöin. Jatkojen jatkot pidetään Bar Ihkussa. Sinne on Äimärautiolta jatkojen jälkeen ilmainen kuljetus.

Superlauantain pääsylippujen hinnat:

Aikuiset 10 € / 5 €*, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Lähestyvän äitienpäivän kunniaksi naisilla ilmainen sisäänpääsy. Myös voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla tai Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkortilla on vapaa sisäänpääsy.

(*Alennettuun hintaan oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista: Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajatunnuksella varustettu OP-Visa -kortti, Säästöpankki Optian pankkikortti tai Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti)

Superlauantain järjestävät yhteistyössä Äimäraution ja Jokimaan raviradat sekä Suomen Hippos ja Veikkaus.