Äimäraution superviikonloppu 15.-16.12.2017

ma 11. joulukuuta 2017 18.53.00

Äimäraution joulukuinen superviikonloppu kerää alkutalven tähdet Ouluun! Perjantaina lämmitellään noin tunnin kestävillä ja kello 12 alkavilla vauhdikkailla lounasraveilla. Lauantaina katetaan hevosenomistajille palkintopöytään yli 223 000 euroa. Myös pelaajia hemmotellaan: sekä Toto76:ssa että Päivän Duossa on tarjolla mojovia bonuksia.

Lauantaina tunnelman täydentävät tapahtumaa läsnäolollaan kunnioittava joulupukki ja Lapin eksotiikkaa Äimärautiolle tuovat porot sekä kotaravintola. Ravien jälkeen starttaa ilmainen bussikuljetus Bar Ihkuun, missä vietetään ravien viralliset lauantaijatkot.

Perjantain ennakkotapahtumassa Oulun oma Iiro eli Äimäraution maskotti Impossible Joe on tavattavissa Limingantullin Prismalla kello 15-17. Nopeimmille jaetaan myös pääsylippuja lauantain huippuraveihin.

Lauantain tapahtumat alkavat kello 13:40 perinteikkäällä Tiernapojat -esityksellä. Ravilähdöt alkavat pyöriä kello 14.

Ja ne lauantain lähdöt, ne ovat täyttä timanttia. Tositoimissa nähdään keväinen Elitkampen-sankari Polara, talvijyrä Diktaattori, Kultadivisioonan hirmuinen T. Rex, kymmenen kertaa putkeen voittanut Jeppas Pointer ja kovat ruotsalaishaastajat.

Päivän mittaan ratkeaa myös se, kuka kaasuttelee Veho Mercedes-Benz -ohjastajakilpailun pääpalkinnolla kotiin.

Lauantaina on paikan päällä Oulun Kärppien ja Äimäraution raviliigavarsa Mercedes Match. Osuuksia myydään raveissa ja nettikaupassa – tässäpä verraton joululahjaidea raviharrastajalle ja hevosten ystävälle!

Ravintola Äimän Hovi alkaa täyttyä, mutta peruutuspaikkoja voi tiedustella numerosta: 044-242 6643. Grillit ja kahviot sekä pub Äimän Käki palvelevat raviyleisöä tuttuun tyyliin.

Täyttä ravia Äimäraution suureen ravijuhlaan!

Alennuksiin oikeuttavat kortit:

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy