Back To School -ravit Äimärautiolla ma 13.8. klo 18 (ponilähtö klo 17.30)

ti 7. elokuuta 2018 14.17.00

Elokuu on täällä ja koulut ovat avanneet jälleen ovensa. Äimärautiolla mennäänkin maanantaina Back to School -teemalla.

Alle 16-vuotiaat pääsevät Äimäraution raveihin aina ilmaiseksi sisään. Back to School -raveissa saavat myös vanhemmat opiskelijat vapaan sisäänpääsyn opiskelijakorttia näyttämällä!

Koululaisille on Back to School -illassa järjestetty monenmoista puuhaa. Ohjelmassa on kepparitaitorata, poniratsastusta, koko perheen Back to School -tietovisa sekä mehu- ja keksitarjoilu.

Ponilähtö pistää vauhdikkaan ravi-illan liikkeelle kello 17:30. Totolähdöt alkavat puoli tuntia myöhemmin.

Toto5-kohteet ovat kovatasoisia ja mielenkiintoisia. Kajahtaako avauskohteessa Kajaanista ja kiertääkö vakaakuntoinen Ambrogio kaikki? Jatkaako lahjakas Kivarin Raindance toisessa osalähdössä voitokasta menoaan? Vuoleeko Äimäraution kestomenestyjä Captivate kolmannessa kohteessa jälleen Oulusta kultaa? Vievätkö Melkko-Soronen -parivaljakon ässät Uberta Jet ja Herrera Boko parhaat palat neljännessä osalähdössä? Onko Pam Hallover päätöksen paras?

Katsomossa, ravintolateltassa, kahviossa, terassilla ja grilleissä on tarjolla monenmoista purtavaa ja palanpainiketta. Omaa paikkaanne viihtyisään ravintolatelttaan voitte tiedustella etukäteen numerosta 08-5357 300 tai raveissa paikan päällä. Teltan toiselle puolelle on avattu kahvio ja olutterassi. Kahviossa on myöskin totomahdollisuus.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ja opiskelijat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti
*Säästöpankki Optian pankkikortti
*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevilla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkortilla vapaa pääsy