Ennätysten Ilta ma 16.7.2018 klo 18 (ponilähdöt klo 17:25 alkaen)

ma 9. heinäkuuta 2018 16.29.00

Vauhti ei laannu St. Michel -viikonlopun jälkeenkään! Oulussa ravataan nimittäin maanantaina kello 18 Ennätysten ilta – ponilähdöt ajetaan jo 17:25 ja 17:35.

Nuorten Sarjaa lukuun ottamatta kaikki räväkän ravi-illan lähdöt ajetaan 1600 metrin matkalla. Odotettavissa on jälleen ennätysten murskajaiset!

Nuorten Sarjan tähtenä loistaa tappioton suurlahjakkuus Special Present. Hienoon sisarparveen kuuluvan kolmevuotiaan voittokulun koettaa katkaista vimmatusti uransa avausvoittoa hakeva kovavireinen Super Savage.

Lämminveristen avoin ryhmä on upeatasoinen. Vauhtivarojaan testaavat Marko Hakkaraiselta debytoiva Good Dynamite, 09,1-aikainen Sweden Cup-finalisti Not Afraid, keväinen Kultaloimi-ykkönen Maffioso Face, Lapin ykkösässät Callela Leonard, Remote Control ja Baretta Boko sekä Mauri Jaaran duo Protector – Exceptional Boko.

Kotiradan kunkku Jaara on isossa roolissa myös kakkossarjassa, kun hänen väreistään näyttävällä voitolla avannut Diablo Sisu on monen Toto5-varma. Mielenkiintoinen hevonen on pohjoisen Poulter, joka ravaa rahaa hyväntekeväisyyteen.

Toiveena tähtijuoksija, Haaveena haamumaileri... Äimäraution kesäillassa riittää nähtävää alusta loppuun!

Ja Äimärautiolla viihtyvät kaikki. Lapsille on tarjolla poninhoitopiste, poniajelua ja -ratsastusta, kepparipuuhaa sekä mehu- ja keksitarjoilua.

Katsomossa ja VIP-teltassa on tarjolla monenmoista purtavaa ja palanpainiketta. Omaa paikkaanne viihtyisään VIP-telttaan voitte tiedustella etukäteen numerosta 08-5357 300 tai raveissa paikan päällä.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Alennuksiin oikeuttavat kortit:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortilla ilmainen sisäänpääsy

*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy