Ennätysten ilta ma 27.7.2020 klo 18 (ponilähdöt klo 17:30 ja 17:45)

ti 21. heinäkuuta 2020 16.18.00

Äimäraution helteinen heinäkuu jatkuu vauhdikkaan Ennätysten illan merkeissä. Ravien ohjelmassa on yhdeksän tiukkaa taistoa, joista peräti kahdeksan ajetaan 1620 metrin matkalla. Vauhtia ja uusia ennätyksiä on taatusti luvassa! Illan yhteistyökumppaneita ovat AC Oulu ja Ride In Oulu Motor Meet. Suur-Hollola-ajon voittaneen Elian Webin taustavoimat tarjoavat Äimäraution illassa kakkukahvit.

Ravit starttaavat ponilähdöillä, jotka ajetaan kello 17:30 ja 17:45. Ensimmäinen totoravilähtö lasketaan liikkeelle kello 18:07.

Toto5-pelin avainohjastaja on tuttuun tyyliin Santtu Raitala, joka hyppää kaikissa kohteissa potentiaalisen menestyjän rattaille. Pihtiputaalaisen ajokkeja Toto5-kohteissa ovat muun muassa Antti Ojanperän valmennustallin Ypäjä Hereiam ja hurjakuntoinen Zultanio sekä Eija Sorviston virittelemä Jeppas Roulett.

Nähdäänkö Toto5-kohteissa suosikkien voittokulkua, vai onko luvassa jälleen yllätysten ilta?

Montén Prix de Teivo -karsinnassa yhteen iskee kova kuusikko Dreaming Blues, Flynn Boko, Remote Control, One Memphis, Buck Boko ja Viking Olympic.

Ravintola Äimän Hoviin on katettu maukas buffet-illallinen. Tarjolla on muun muassa paistettua lohta kermaperunoiden ja grillijuuresten kera. Varaa paikkasi puhelimitse  0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. HUOM! Ravintolan asiakkaat eivät pääse nykyrajoitusten mukaan muulle yleisöalueelle, koska ravintolakatsomo on oma lohkonsa.

Yleisöllä on pääsy ainostaan yleisöalueelle. Minkäänlaista kulkua ei saa olla yleisöalueen ja tallialueen välillä. Tallialueen ja yleisöalueen välinen portti on suljettu. Yleisöalueella totomyynti. Yleisöä palvelevat Ravintola Äimän Hovi, Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli, Katsomon Pihakioski ja Pub Äimänkäki. Varikkoalueella hevosten taustavoimia palvelee Tallikahvio Äimän Veto

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Jos kuulut riskiryhmään, älä saavu ravipaikalle. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti.

Liput raveihin: 5€ / 3€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. 400 lippua ennakkomyynnissä Nettilipussa ma 27.7. klo 16 saakka. Lippuja saatavilla rajoitetusti myös portilta.

Alennettuun hintaan oikeuttavat kortit:

- Optia Säästöpankki Optian pankkikortti

- Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti

- Omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti

- Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

Alennettu hinta myös opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille.

Vapaa sisäänpääsy Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla, Kärppäkannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla sekä Oulun raviradan ja Pohjoisen ravialueen kausikorteilla.

Täyttä ravia Äimärautiolle nauttimaan kesäisestä ravitunnelmasta!

Järjestäjä: Pohjolan Hevosystävät ry