Hankkija-ravit ma 26.8.2019 klo 18

ti 20. elokuuta 2019 15.28.00

Äimäraution huipputapahtumien värittämä supersyksy starttaa maanantaina Hankkija-raveilla. Illan teemana ovat Oulu Express-karsinnat. Ravit käynnistyvät varsinaisten lähtöjen osalta kello 18 – Eri-Poika-lähtö ja ponilähtö päästellään jo 16:50 ja 17:30.

Illan pääyhteistyökumppani Kempeleen Hankkija jakaa myymälässään 200:lle nopeimmalle ilmaisia pääsylippuja ja kahvikortteja. Raveissa arvotaan Hankkija Kempeleen lahjoittama 1 000 kilon kaurasatsi!

Suomenhevosten Oulu Express-karsintaa ei tänä vuonna ajeta, vaan kaikki ilmoittautuneet pääsevät suoraan 7. syyskuuta ravattavaan finaaliin. Loppukilvassa kohtaa seuraava lahjakas tusina: Parvelan Retu, Suven Sametti, Säihkeen Sähinä, Lucas, Vauhti Teppo, Toivotuli, Landen Reino, Viisori, Vilikin Varma, Ajatustenlukija, Hipsun Poju ja Passin Liinu.

Lämminveristen puolella käydään maanantaina kaksi karsintaa. Kolmas alkuerä ravataan keskiviikkona 28. elokuuta Vermossa. Kustakin karsinnasta menee neljä parasta finaaliin.

Maanantain ensimmäisessä karsinnassa lähtee Raviliiga Oulun Kärppien ylpeys Mercedes Match näyttämään osaamistaan Tammakriteriumin laukasta sisuuntuneena. Vastaansa pohjoisen lupaus saa Hambo-kolmosen Samurai Comeryn, voittovireisen Callela Ikaroksen, Markku Niemisen duon Raskolnikov Frido – Andover Star ja Nordic Cupin johtonimen I Feel On Firen. 

Myös toisessa karsinnassa on Markku Nieminen isossa roolissa, kun hän marssittaa menestystallistaan starttiviivalle kaksikon Donna Leonora – Bobby Blue Frido. Vastaan asettuvat Martti Pellikan valttikortti MAS Dominant ja Jukka-Pekka Kauhasen ässä Main Stage.

Myös illan muissa lähdöissä riittää nähtävää, kun paremmuudesta kisaavat muun muassa Grand Ale, Only Eyes Broline, Earn n'Burn ja Anaheim Kemp, Proserpine, Ain't She Sweet ja Smart Leader sekä Little Boss, Carmalt Mustang ja Outfield Olga.

Kuskeista mukana menossa ovat maan ohjastajaliigan kärkiviisikosta Santtu Raitala, Hannu Torvinen, Olli Koivunen ja Mika Forss sekä pohjoisen parhaimmisto.

Ravintola Äimän Hovissa on tarjolla maukasta maanantai-illallista buffet-pöydästä sekä oivat paikat illan vauhdikkaiden lähtöjen seuraamiseen. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901.

Täyttä ravia uudistuneelle Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Alennuksen saa myös esittämällä Säästöpankki Optian pankkikortin, Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortin tai Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortin tai omistajatunnuksella varustetun OP-Visa -kortin.

Voimassa olevilla Kärppäkannattajat - ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy.