Infoa Äimäraution ravintolapalveluista

ti 15. tammikuuta 2019 10.24.00

Vuosi vaihtui ja Äimäraution ravirata koki viime vuoden aikana valtavan mullistuksen ravintolapalveluiden osalta. Uudistunut upea katsomon kahvila sijaitsee ravintolaosion takana omassa rauhallisessa tilassaan, totopisteen vasemmalla puolen. Kahvio palvelee joka raveissa ja se avataan aina tunti ennen ravien alkua.

Katsomon takakaarteen puoleisessa päädyssä sijaitsee Äimän Bistro, joka avataan myös tunti ennen ravien alkua. Bistrosta voi napata itselleen niin kahvit kuin grilliherkutkin. Mitä olisikaan ilta ilman ravimakkaraa?

Varikolla palvelee Äimän Veto, joka avautuu aina vähintään kaksi tuntia ennen ravien alkua ja palvelee aina ravien loppuun saakka. Äimän Vedon grillivalikoima on laadultaan ja monipuolisuudeltaan piikkipaikalla ja siksi kotimatkallekin kannattaa käydä tilaamassa ruuat ennakkoon.

Palveluidemme lippulaivana toimii katsomossa etukaarteen puoleisessa päädyssä sijaitseva Äimän Hovi, jossa nautit ravi-illallisen herkullisesta seisovasta pöydästä. Äimän Hovista löytyy myös baaritiski, josta voi käydä ostamassa itselleen juhlajuoman ravivoiton huumaan. Anniskelualueena toimii tätä nykyä koko katsomon ylätasanne.

Äimän Hovin pöytävaraukset voit soittaa numeroista 08 535 7300 tai 0400 151 901.

Tervetuloa Oulun raveihin herkuttelemaan ja nauttimaan!