Kaksipäiväiset ravikarnevaalit Äimärautiolla 27.-28.1.

ti 24. tammikuuta 2017 09.12.00

Oulun Äimärautio järjestää keskelle talvea kaksipäiväiset ravikarnevaalit. Perjantaina lämmitellään puoliltapäivin starttaavilla ja sisäänpääsyltään ilmaisilla lounasraveilla. Lauantaina nautitaan huippuhevosurheilusta, kun Toto76-kisat käydään kello 14 alkaen.

Toto76-raveissa juhlistetaan Oulun alueen tähtiravurin Elian Webin valitsemista Vuoden hevoseksi. Tämän kunniaksi ”Eetun” taustavoimat tarjoavat yleisölle ilmaisen sisäänpääsyn ja tuhannelle ensimmäiselle täytekakkukahvit!

Lapsille on järjestetty mukavaa puuhaa kasvomaalauksen ja poniajelun sekä -ratsastuksen merkeissä. Perheen pienimmille tarjotaan mehua ja keksejä.

Radalla nähdään huippuravureita talven loistavan lämminverinimen Midnight Hourin, voittokone Wilhelm Nashin, viikko sitten vakuuttaneen Ida's Owenin, viime kauden voitokkaimman ravurin Siirin Ällin, viime vuoden Derby-voittaja Äänestäjän ja paluuta huipulle tekevän Kriterium- ja Derby-sankari Koivikon Kallen johdolla.

Ravien jälkeen on radalta ilmainen bussikuljetus Bar Ihkuun, jossa lyödään lempeät jälkilöylyt ja nautitaan hyvästä seurasta. Jaossa myös eturannekkeita Bar Ihkuun.

Täyttä ravia Äimärautiolle!