Kavioliiga-ravit la 15.2.2020 klo 14

ke 5. helmikuuta 2020 17.15.00

Vuoden ravirata Oulun Äimärautio ylpeänä esittää: talven ykköstapaus Kavioliiga-ravit lauantaina kello 14 alkaen.

Radalla mennään Suomi-Ruotsi -maaottelun hengessä – norjalais- ja italialaismausteilla höystettynä. Kotimaan parhaimmistoa saapuvat Ruotsista haastamaan Bodenin valmentaja Hanna Olofsson ja Skellefteåssa vaikuttava Jens Eriksson. Mukanaan molemmilla on mielenkiintoisia menestysravureita.

Sinivalkoisia värejä puolustavat elävät heinäpääläislähtöiset legendat Jorma Kontio ja Antti Teivainen, Vihdin virtuoosi Ari Moilanen (tämän kolmikon yhteenlaskettu voittomäärä on noin 26 000!) sekä nuoremman polven tähdet Santtu Raitala ja Hannu Torvinen.

Ravien päälähtö on kylmäveristen Kavioliigan osakisa. Pistetaulukon kakkonen Josveis hakee paluuta kultakantaan. Kokonaispisteissä kolmantena oleva Koskelan Akseli on noussut talvikauden valtiaaksi, eikä Jukka-Pekka Kauhasen suojatti hevillä luovu paikastaan. Kaksinkertainen ruunaruhtinas Polara pääsi viime lauantaina voiton makuun, ja kansainvälinen menestyjä on taatusti vaarallinen.

Suomenhevosten väliin iskee kiilaa hurja norjalaisvieras Myr Faksen, joka on yltänyt upealla urallaan huimasti 65 kertaa ykköseksi!

Lämminveristen kovimman koitoksen tähtenä tuikkii hienon harppauksen avoimelle tasolle tehnyt työmyyrä Hazelhen Hermes. Vastaansa ruuna saa tauolta tulevan huipputamma Club Nord Elitin, kivikovan kainuulaistaistelijan Minto's Don Juanin sekä Lapin lämminveriässä Callela Leonardin.

Tasokkaan ravilauantain muita vetonauloja ovat Suomessa avaava italialaistykki Zenio, kohti suomenhevoshuippua tähtäävä Kartier, Amerikin ihmeen Tim Tetrickin ohjastamana viimeksi muilta paennut Pikku-Ryti ja Ponsse Cupin sankari, voittomagneetti MAS Champ. Päivä on ladattu täyteen ravitalven huipputaistoja!

Meno jatkuu ravien jälkeen ravintola Äimän Hovissa verrattomassa seurassa karaokea laulaen ja virvokkeita nauttien.

Käynnissä on Ystävä raveihin -viikko. Äimäraution huippuraveihin pääsee sisään kaksi yhden hinnalla. Kaappaa siis kaveri kainaloon ja suunnista raveihin!

Ruoka- ja juomapisteissä on tarjolla kivoja kaveritarjouksia. Lisäksi ohjelmassa on ilmainen ja opastettu tallikierros ynnä muuta mukavaa. Myös perheen pienimmille on järjestetty monipuolista puuhaa.

Ravintola Äimän Hovi täyttyy kovaa vauhtia. Vapaita pöytäpaikkoja voitte tiedustella numerosta: 0400-137 336.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 10 euroa / 5 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä.

Alennuksen saa myös esittämällä Säästöpankki Optian pankkikortin, Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortin tai Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortin tai omistajatunnuksella varustetun OP-Visa -kortin.

Voimassa olevilla Kärppäkannattajat - , SHKL - ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy.