Kultajousi Naisten ilta -ravit to 12.11.2020 klo 18 (ponilähtö klo 17:40)

pe 6. marraskuuta 2020 10.50.00

Äimärautiolla ravataan torstaina 12.11. Kultajousi Naisten Ilta -ravit kello 18 alkaen! Naisten illan tapahtumat ovat tänä vuonna osittain verkossa toteutettavia, mutta myös raveihin paikan päälle kannattaa tulla nauttimaan tunnelmasta. Jaamme ruusun sadalle ensimmäiselle naiselle! Illan ravien yhteistyökumppanit ovat Kultajousi, Forum24, OP Oulu, Valjasliike Saarinen, Hevari sekä Säävälät Oy.

Ravit käynnistyvät ponilähdöllä jo kello 17:40. Illan ensimmäinen totoravilähtö saa lähtöluvan n. kello 18:07. Ravien suurimmat setelit jaetaan suomenhevosten Tammasarjassa. 3 000 euron ykköspalkintoa jahtaavat Jokelan Tuuli, Hurjalento, Tosi-Pliisu, Helmi Kevätön, Hissun Liisi, Hissun Pamela ja Sanahelinä.

Kultajousi Mimmien Maililla taitavat naisohjastajat mittelevät paremmuudestaan. Lähdössä ohjastavat Maria Kurttila, Henna-Riikka Puolakka, Carolina Krokvik, Elina Pakkanen, Minttu Ranta, Janita Antti-Roiko, Anne Niskala, Hanna-Kaisa Marjala, Sanna Loukusa, Mervi Laurila, Katariina Palomäki ja Maarit Takalo.

Toto5-kohteet vilisevät kykyhevosia! Kaviouralla viilettävät muun muassa Fiiling, Vernanto, Larsman, Pikku-Ryti, Execute, Enge Barack, Hillbilly Bruce, Exploding Anna, Stargazer Lily ja kumppanit. Toto5-kierrosta värittää myös tasokas lämminveristen avoin monté.

Upeat puitteet ravien seuraamiselle tarjoavassa ravintola Äimän Hovissa pääset nauttimaan herkullisista buffet-pöydän antimista. Huolellisesti valikoitu menu on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä OSAO:n ensimmäisen vuoden lahjakkaiden kokkiopiskelijoiden kanssa. Tarjolla on muun muassa runsas salaattikattaus, kananpojan paistileikettä juurespedillä sekä kookosriisiä. Jälkiruokana tarjoillaan suussa sulavaa Crème brûléeta. 

Maistuvia herkkuja notkuvasta buffet-pöydästä pääsee nauttimaan 15 euron hintaan. Naisten illan kunniaksi naisille hintaan sisältyy ruokajuomat. Varaa paikkasi Äimän Hovista puhelimitse numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse osoitteesta ravintola@oulunravit.fi. Kahviossa on tarjolla maukasta lohikeittoa hintaan 7 euroa / annos.

Raviradan katsomossa järjestetään muotinäytös kello 18:30. Muotinäytöstä voi seurata myös etäyhteyksien kautta. Illan juontavat Marko Björs ja Riikka Pesämaa. Normaalista Naisten ilta -tapahtumasta poiketen tällä kertaa paikalla ei koronan vuoksi ole näytteilleasettejia.

Yleisöä palvelevat Ravintola Äimän Hovin lisäksi Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli ja Pub Äimänkäki. Varikkoalueella hevosten taustavoimia palvelee Tallikahvio Äimän Veto.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän etäisyyden toisiinsa. Suomen Hippoksen ohjeistuksen mukaisesti kasvomaski on pakollinen ravien sisätiloissa, pois lukien ravintola- ja kahvilapalvelut.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)

Varikkoalueelle pääsevät hevosten omistajat. Oma Talli-palvelusta voi ladata mobiililipun tai esittää tulostetun tiketin.

Liput raveihin: 5€ / 3€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Liput ennakkomyynnissä Nettilipussa. Lippuja saatavilla myös portilta.

Alennettuun hintaan oikeuttavat kortit:

- Optia Säästöpankki Optian pankkikortti

- Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti

- Omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti

- Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

Alennettu hinta myös opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille.

Vapaa sisäänpääsy Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla, Kärppäkannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla sekä Oulun raviradan ja Pohjoisen ravialueen kausikorteilla. Ilmainen sisäänpääsy myös Kultajousen arvoasiakkaille.

Täyttä ravia Äimärautiolle nauttimaan jännittävästä ravitunnelmasta!

Järjestäjä: Pohjolan Hevosystävät ry