Kultajousi Naisten ilta -ravit to 7.11.2019

la 2. marraskuuta 2019 10.38.00

Äimärautiolla järjestetään supersuosittu Kultajousi Naisten ilta torstaina. Tarjolla on nähtävää, tehtävää ja koettavaa joka aistille.

Tapahtuma käynnistyy kello 17, ja ravit alkaa kello 18. Kello 17:30 pidetään muotinäytös, joten paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Ponilähtö ajetaan 17:20.

Katsomosta löytyy kattavasti yhteistyökumppaneiden esittely- ja tuotepisteitä. Illan juontaa Marko Björs, ja hänen Laukka-korusarjansa on esillä Kultajousen kojulla.

Esittelypisteiden runsaasta tarjonnasta pitävät huolen seuraavat näytteilleasettajat:

- OP-Oulu
- www.luccakonsult.fi
- www.perfecthome.com
- Mervin Putiikki
- www.foreverliving.fi
- Me&I
- Harmaalan Hunaja
- Vihertiipertti
- Tuomirantakorut
- Muotisolna
- www.cambridgeohjelma.fi
- Nuskin
- www.kotasaari.fi
- Prologo
- Optiikka Suomela
- Oulun kaupunginteatteri


Yleisön kesken järjestetään arvonta, jossa pääpalkintona on illan pääyhteistyökumppani Kultajousen lahjoittama upea 550 euron arvoinen timanttisormus!

Ravintola Äimän Hovin Naisten illan tarjouksena buffet-ruokailu ja yksi vapaavalintainen ruokajuoma (olut, siideri tai lonkero) huokeaan hintaan 20 euroa (norm. 25 euroa). Naisten illan yhteydessä onkin oiva tilaisuus pitää pikkujoulut joko yrityksen tai ystävien kesken! Kysy juuri teille räätälöityä ravintola- ja elämyspakettia numerosta: 0400-137 336. Samaan numeroon soittamalla voitte tehdä myös pöytävaraukset.

Ja Äimärautiolla viihtyy koko perhe! Ravinuoret järjestävät lapsille mukavaa touhua ja hevosaiheista puuhaa.

Naiset ovat suuressa roolissa myös radalla. Ohjelmassa on vauhdikas Valjasliike Saarisen Mimmien Maili ja kahdeksan muuta jännittävää lähtöä. Lämminveristen ykkössarjassa nähdään tiukka taistelu Marika Parviaisen huippukuntoon treenaaman Loving You Deeplyn, Hanna-Mari Niemen voitokkaan Bakels Birdlandin ja Katja Melkon vauhdikkaan BWT Rock And Rollin kesken.

Kylmäveristen kovimmassa voltissa pistää huipputamma Vilma Lyydia Suomessa debytoivan 21,6-aikaisen Sjö Vinnin osaamisen puntariin.

Täyttä ravia Äimärautiolle – sukupuoleen katsomatta!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä.

Voimassa olevilla Kärppäkannattajat - , SHKL - ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy.

Alennuksen saa esittämällä Säästöpankki Optian pankkikortin, Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortin tai Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortin tai omistajatunnuksella varustetun OP-Visa -kortin.