Kultajousi Naisten ilta to 12.11.2020

pe 6. marraskuuta 2020 10.56.00

Äimäraution supersuosittu Kultajousi Naisten Ilta tulee taas, tällä kertaa virtuaalisella twistillä! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtuman sisältö on verkkopainotteista, mutta glamourista ei ole tälläkään kertaa tingitty. Juontajina toimivat Marko Björs sekä Riikka Pesämaa. Illan yhteistyökumppanit ovat Pikku-Riikka, Kultajousi, Valjasliike Saarinen ja Nu Skin.

Kello 18:30 raviradan katsomossa järjestetään muotinäytös, jota voi seurata myös etäyhteyksien kautta. Livelähetykset tulevat Pikku-Riikan Facebook-sivuille ja niistä hoksautetaan myös muissa kanavissa vielä torstain aikana.

Paikan päälle tapahtumaan saapuvia muistutetaan kiinnittämään huomiota etäisyyksien pitämiseen ja yleisiin hygieniaohjeistuksiin. Lisäksi raviradalla on kaikissa sisätiloissa maskipakko, pois lukien ravintolat ja kahvilat. Raveihin saapuvien kannattaa myös huomioida rajoitettu yleisömäärä.

Facebookissa etäyhteyksien kautta seuraaville järjestetään myös kilpailuja, joissa voi osallistua hulppeiden palkintojen arvontaan. Facebook-arvonnassa on 500 euron arvoinen upea Kultajousen timanttisormus! Muotinäytös-liven yhteydessä voit osallistua arvontaan, jossa palkintona 250 euron arvoiset timanttikorvakorut tai riipus, sekä Pikku-Riikan 30 euron lahjakortti. Kannattaa olla virtuaalisesti mukana tässä illassa!

Tänä vuonna Naisten illassa ei ole koronan vuoksi lainkaan myyntipisteitä. Ravien tunnelmasta kannattaa kuitenkin tulla nauttimaan vaikkapa upeaan ravintola Äimän Hoviin, jonne on katettu herkullinen buffet-kattaus. Huolellisesti valikoitu menu on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä OSAO:n ensimmäisen vuoden lahjakkaiden kokkiopiskelijoiden kanssa. Tarjolla on muun muassa runsas salaattikattaus, kananpojan paistileikettä juurespedillä sekä kookosriisiä. Jälkiruokana tarjoillaan suussa sulavaa Crème brûléeta. 

Maistuvia herkkuja notkuvasta buffet-pöydästä pääsee nauttimaan 15 euron hintaan. Naisten illan kunniaksi naisille hintaan sisältyy ruokajuomat. Varaa paikkasi Äimän Hovista puhelimitse numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse osoitteesta ravintola@oulunravit.fi. Kahviossa on tarjolla maukasta lohikeittoa hintaan 7 euroa / annos.

Raviyleisöä palvelevat Ravintola Äimän Hovin lisäksi Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli ja Pub Äimänkäki.

Lue lisää ravitapahtumasta>>>