Lauantairavit la 19.12.2020 klo 13:30

ma 14. joulukuuta 2020 12.27.00

Äimärautio toimii lauantaina 19.12. huipputasokkaiden ravien näyttämönä. Kello 13:30 alkavien ravien herkkupaloja ovat muun muassa Kavioliiga-osalähdöt sekä rahakas Ponsse Cup -finaali. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ravit ajetaan ilman yleisöä, mutta kisoista voi nauttia kotisohvalta käsin, esimerkiksi TotoTV:n välityksellä.

Ravien yhteistyökumppanit ovat Neste Hiironen, Oulun Kaupunki, Hevari, AC Oulu, Karjala, Ponsse, Tyrnävän OP, Valtra, Bar Ihku, Kavioliiga, Kalevamedia ja Pept.

Kylmäveristen Kavioliiga-osalähdössä 7 000 euron pottia saalistavat Rokin Maxi, Tee Wee Paroni, Koveri, Sjö Kongen, Koskelan Akseli, Nyland ja Vixen. Lämminveristen puolella ensipalkinnosta kamppailevat Callela Leonard, Hesiod, Don Williams, Cupido Sisu, Regent Zet, Big Headache, Celebrity Lane, Farzad Boko, Pajas Face, Top Of The World, Tellmeastory ja T.Rex.

Jännittävässä Ponsse Cup -finaalissa iskevät yhteen Flex To Wheels, Shining Armor, Avaboy, Starlight S.W., Let's Go Legacy, Cankus Xport, Rallston, Heat Of Dynamite ja Blue Cates.

Huippuluokan menijöitä nähdään myös muissa Toto75-kohteissa. Paikalla ovat tietenkin myös kaikki valtakunnan kärkiohjastajat! Kannattaa siis varata lauantaiksi hyvää ruokaa ja juomaa, asettua vastaanottimen ääreen ja nauttia upeista ravilähdöistä.

Ohjeita varikkoalueelle:

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa työskenteleviä toimihenkilöitä, median edustajia, kilpailevien hevosten ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia.

Pukuhuoneet:

Vain ohjastajille ajopukujen vaihtamista varten. Ei saa toimia taukotilana eikä kokoontumispaikkana. Muilla kuin ohjastajilla on pääsy ehdottomasti kielletty.

Sisäänkirjoitus:

Kuten tähän asti – vain yksi kerrallaan. On pyrittävä myös välttämään jonon muodostusta tai oltava tilaa väljälle jonolle. Mahdollisimman vähän tavaroiden kosketusta (voilokin kuittaukset ym.).

Tallikahvio palvelee kilpailijoita normaaliin tapaan.

Muistakaa myös yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)