Lauantairavit la 6.2.2021 klo 13

ma 1. helmikuuta 2021 13.28.00

Äimäraution ravikausi jatkuu lauantaina 6. helmikuuta klo 13 alkavilla kisoilla. Ohjelmassa on huipputasokkaat 12 lähdön lauantairavit. Yhteistyössä Neste Hiironen, Uusi Pohojanmaa, Finntack, Prologo, Karjala, Speedex, Meranti siivouspalvelut ky, Tyrnävän OP, Hevosurheilu, Kavioliiga / Autofix1, Oulun Hevosklinikka ja Arctic Heat Control Oy. Ravit ajetaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi ilman yleisöä, mutta raveista voi nauttia muun muassa TotoTV:n ja MT26-kanavan kautta.

Lämminveristen Kavioliiga-osalähdössä 7 000 euron ykköspalkintoa jahtaavat Jolly Roy, Araw Hoss, Hazelhen Hermes, President Lindy, Club Nord Elit, Orlando Knick, William Pine, T.Rex, Shotproof, Leader Brodde ja Anaheim Kemp.

Ravien kovimmassa kylmäveristen koitoksessa nähdään kuninkaan paluu, kun Evartti aloittaa kautensa. Antti Ojanperän valmennettava saa vastaansa muun muassa Koskelan Akselin ja Koverin.

Myös muut Toto75-kohteet vilisevät huippuravureita Astrumin, Listas Tequilan, Minto's Don Juanin, Surprise Leaderin, Sunbeamin, Electric Eye Amin ja Lastsundayinmayn johdolla.

Luvassa on jännittäviä taistoja suurista seteleistä, joten kannattaa varata lauantaille hyvää ruokaa ja juomaa, asettua vastaanottimien ääreen ja uppoutua raviurheilun kiehtovaan maailmaan!

Ohjeita varikkoalueelle:

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa työskenteleviä toimihenkilöitä, median edustajia, kilpailevien hevosten ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia.

Pukuhuoneet:

Vain ohjastajille ajopukujen vaihtamista varten. Ei saa toimia taukotilana eikä kokoontumispaikkana. Muilla kuin ohjastajilla on pääsy ehdottomasti kielletty.

Sisäänkirjoitus:

Sisäänkirjoitukseen vain yksi kerrallaan. On pyrittävä myös välttämään jonon muodostusta tai oltava tilaa väljälle jonolle. Mahdollisimman vähän tavaroiden kosketusta (voilokin kuittaukset ym.).

Tallikahvio palvelee kilpailijoita normaaliin tapaan.

Muistakaa myös yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)