Lomaravit & Ennätysten Ilta ma 29.7.2019 klo 18

ti 23. heinäkuuta 2019 13.32.00

Maanantaina mennään huippuvauhtia Oulun Äimärautiolla! Kello 18 käynnistyvän Ennätysten illan ohjelmassa on kymmenen 1620 metrin pikaryhmää. Räväkkä ravitapahtuma laitetaan liikkeelle jo kello 17:30 ja 17:40 ravattavilla ponilähdöillä. Kannattaa olla ajoissa paikalla, sillä Pullapirtti tarjoaa 1000 ensimmäiselle täytekakkukahvit!

Vauhti-illan ykköstähti on Italian Derby-voittaja, Antti Ojanperältä debytoiva Testimonial O.K. Varennen pojalle antaa sen Suomen ensi-illassa taustatukea mielenkiintoinen seurakaveri Broadway Appolo.

Kakkossarjan kuuma nimi on Kainuun katapultti Ambrogio.

Suomenhevosten kovimmassa taistossa hakevat paluuta kultakantaan Jouko Kankaan voittokoneet Pikku-Ryti ja Jepulis. Hanttiin panee lämminverisen nopeudella varustettu ja huippukuntoa lähestyvä Waru.

Kuten viime maanantai osoitti, kun Äimäraution maalisuoralle tuli lisää mittaa yli 40 metriä, nähdään Suomen vanhimmalla raviradalla entistäkin värikkäämpiä kirikamppailuja. Tule toteamaan asia paikan päälle!

Jännittävien lähtöjen lomassa on luvassa mukavaa ja ilmaista puuhaa lapsille. Tarjolla on poniratsastusta, kepparipaja, kasvomaalausta sekä mehua ja keksejä. Kiivas kepparikisa käydään kello 18. Kilpaan ovat kaikki tervetulleita mukaan – ratsunkin saa tarpeen vaatiessa radalta lainaan.

Esimakua Äimärautiolla 10. elokuuta järjestettävästä Ride in Oulu Motor Meetistä saa maanantaina, kun raveissa on paikan päällä komeita jenkkiautoja, jotka toimivat myös illan lähtöjen esittelyjen vetäjinä.

Ravintola Äimän Hovissa on tarjolla maukasta maanantai-illallista buffet-pöydästä sekä oivat paikat illan vauhdikkaiden lähtöjen seuraamiseen. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901.

Täyttä ravia uudistuneelle Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä.

Voimassa olevilla Kärppäkannattajat - ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy.

Alennuksen saa esittämällä Säästöpankki Optian pankkikortin, Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortin tai Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortin tai omistajatunnuksella varustetun OP-Visa -kortin.