Lumijoki-ravit 2.10.2017 klo 18 (ponilähtö klo 17:30)

ti 26. syyskuuta 2017 16.09.00

Oulussa ravataan maanantaina Lumijoki-ravit. Kilpailutapahtumat pyörähtävät käyntiin kahdella vauhdikkaalla ponilähdöllä. Näistä ensimmäinen ajetaan kello 17:30 ja toinen 17:40. Totolähdöt alkavat kello 18.

Ilta huipentuu 4 000 euron ensipalkinnon tarjoavaan Auraus-ajoon. Nuorten suomenhevosten tasokkaassa taistossa kantaa suosikin paineet Aleksi Kytölän Mikimani, mutta haastajalauma on nälkäinen pitkien pakkien erikoishevosen Vinksahtin, Tupamäkien Vinha-Topin ja kotiradan Metsärinteen Sisun johdolla.

Illan mittaan muistellaan Lumijoen liinaharjan Aurauksen uraa ja haastatellaan tärkeitä ihmisiä oriin menestyksekkään matkan varrelta.

Lämminveristen avoimessa ryhmässä nähdään mielenkiintoinen radoille paluu, kun Big Sky Hurricane tulee tositoimiin lähes puolen vuoden huililta. Amerikkalaisruunan meriittilistalta löytyy muun muassa Festivaali-ajon ykkössija ja Seinäjoki Racen kakkonen.

Toto4-päätöksessä nähdään tasokas taisto, kun jo viimeksi tiukasti yhteen iskeneet Hit That ja Bessie Bliss kohtaavat jälleen. Sanansa on sanottavana myös Lapuan patruunalla Cousin Bowlilla ja voitto alla Äimärautiolle saapuvalla, uransa sadannen kisan juoksevalla Flying Heelillä.

Illan päätöslähdössä tekee paluun kilpakentille Äimäraution vuosituhannen menestynein hevonen, radan suomenhevosliigan historiallisesti neljä kertaa voittanut Tähti Kepu.

Illallinen on katettuna ravintola Äimän Hoviin. Varaa oma pöytäpaikkasi numerosta: 044-242 6643. Grillit ja kahviot sekä pub Äimän Käki palvelevat raviyleisöä tuttuun tyyliin.

Lumijoki-illassa paljon ohjelmaa myös lapsille. Ohjelmassa mm. Kasvomaalausta, poniratsastusta, lettipaja ja keppariesterata!

Täyttä ravia Äimärautiolle!


Alennuksiin oikeuttavat kortit:

*Säästöpankki Optian pankkikortti
*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti
*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti
*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy