Lumijoki-ravit, Bileperjantai pe 20.9.2019

ma 16. syyskuuta 2019 13.56.00

Perjantaina on Äimärautiolla bileet, jonne Teidät kaikki on kutsuttu!

Bileperjantain ja Lumijoki-ravien ensimmäinen lähtö astelee radalle kello 18:10 – ponilähtö päästellään jo 17:30.

Ravintola Äimän Hovissa vallitsee perjantaina Oktoberfest-tunnelma. Buffet-pöydässä on tarjolla Viskaalin maukkaita makkaroita, paprika-broileripataa ja paahdettuja uunijuureksia. Palanpainikkeeksi löytyy muun muassa Hartwallin uutuusoluita. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 0400 137 336.

Radalla nähdään kymmenen kovaa lähtöä. Illan aluksi iskevät yhteen Mauri Jaaran ja Katja Melkon mielenkiintoiset varsat Asterisque ja Joker Boko.

Tasokkaiden Toto4-kohteiden taistelupareja ovat tauolta tuleva voimanpesä Sweet Malkin ja voittoputken päätä etsivä Don Juan Sisu, Toto75-tasollakin voittanut Luna de Paris ja lahjakas tamma Chris Crystal, jo viidesti tänä vuonna ykköseksi yltänyt Erehys ja jatkuvasti kärjen tuntumaan sijoittuva Aaprahami sekä kotiradan tammalupaus Yanru ja Tiina Koskiselta debytoiva Fiona Fashion

Ravien päätyttyä vietetään Äimän Hovissa jatkojuhlia, joita ryydittävät Kultakurkku-karaoken karsinnat. Lisää tietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.

Täyttä ravia Äimäraution Bileperjantaihin!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä.

Voimassa olevilla Kärppäkannattajat - , SHKL - ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy.

Alennuksen saa esittämällä Säästöpankki Optian pankkikortin, Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortin tai Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortin tai omistajatunnuksella varustetun OP-Visa -kortin.