Maanantaina 6.6.2016 Äimärautiolla Toto4-ravit ja OP Perheilta!

to 2. kesäkuuta 2016 11.43.00

Äimärautio jatkaa kohti kesää ensi maanantaina Osuuspankin Perheillan merkeissä. Vauhdikkaan raviurheilun lisäksi tarjolla on paljon ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille. Luvassa hauskanpitoa mm. onginnan, poniajelun, talutusratsastuksen, hoitoponipisteen ja keppihevosten taitoradan parissa. Paikalle kannattaa saapua koko perheen voimin!

Tapahtumaa riittää toki myös kaviouralla. Illan totonelosessa on vaikeustaso kohdallaan, sillä mitään jättisuosikkeja ei ole näköpiirissä. Antti Ojanperän laittelema Evartti on mielenkiintoinen seurattava Kajaanin ylivoimavoitto alla. Viisivuotiaas tähtää syksyn Derbyyn ja on jo nyt hyvässä kunnossa.

Ennätysten Illassa alle kolmeatoista painellut Leemark's Ambrose on Toto4-päätöksessä hyvissä asemissa, mutta vastusta riittää Sort of Sorrowin ja Strait Ironin johdolla. Illan kakkostroikka on tasainen pelilähtö, jossa takarivin Heady Hunter nousee huonolta paikaltakin hieman esille.

Ravipäivän erikoisuuksina ajetaan amatööriohjastajien SM-liigan osalähtö ja lämminveristen montén SM-karsinta.

Ilta käynnistyy kahdella ponilähdöllä alkaen klo 17.30. Ravintola Äimän Hoviin voi vielä varata paikkoja raviradan toimiston numerosta - aukioloaikana tietysti.

Tervetuloa Äimärautiolle!