Maanantairavit 21.9. klo 18 (ponilähtö klo 17:40)

ma 21. syyskuuta 2020 09.00.00

Äimäraution ravikausi jatkuu maanantaina 21.9. ajettavien iltaravien merkeissä. Kisat käynnistyvät kello 17:40 A-ponien lähdöllä. Ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07. Ravien yhteistyökumppaneita ovat Tyrnävän OP, Ab Terjärv Servicecentral, Finntack, Winwithwool ja Oktoberfest 16.10.

Illan ohjelmassa on yhdeksän lähtöä. Toto5-pelin avauksena ajettavassa suomenhevosten ykkösarjassa kyvykkäät, mutta epävarmat Tinderi ja Rupeltaja saavat vastaansa muun muassa Hissun Feeniksin, tauolta palailevan Kruunun Prinssin ja voitto alla kisaan lähtevän Iinan Prinssin.

Lämminveristen illan kovimmassa lähdössä viivalle asettuvat muun muassa Tammaderby-nelonen Smiley Match, Matti Nisosen valmennuksesta debytoiva Leader Brodde sekä ruotsalaisvieras Hochthereitis Sox.

Muiden Toto5-kohteiden tähtinä tuikkivat Stargazer Lily, Asterisque, Enigma Sisu ja kumppanit.

Ravintola Äimän Hovissa tuttuun tyyliin herkullinen buffet-kattaus. Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Menu>>>

Yleisöä palvelevat Ravintola Äimän Hovin lisäksi Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli, Katsomon Pihakioski ja Pub Äimänkäki. Varikkoalueella hevosten palvelee Tallikahvio Äimän Veto.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Suosittelemme riskiryhmään kuuluvien välttämään raveihin saapumista. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti.

Varikkoalueelle pääsevät hevosten omistajat. Oma Talli-palvelusta voi ladata mobiililipun tai esittää tulostetun tiketin.

Suosittelemme Koronavilkku-sovelluksen käyttöä.

Liput raveihin: 5€ / 3€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Liput ennakkomyynnissä Nettilipussa.

Lippuja saatavilla myös portilta.

Alennettuun hintaan oikeuttavat kortit:

- Optia Säästöpankki Optian pankkikortti
- Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti
- Omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti
- Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

Alennettu hinta myös opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille.

Vapaa sisäänpääsy Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla, Kärppäkannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla sekä Oulun raviradan ja Pohjoisen ravialueen kausikorteilla.

Täyttä ravia Äimärautiolle nauttimaan jännittävästä ravitunnelmasta!

Järjestäjä: Pohjolan Hevosystävät ry