Maanantairavit 28.9.2020 klo 18 (ponilähtö klo 17:40)

ti 22. syyskuuta 2020 20.13.00

Äimäraution syyskausi jatkuu maanantaina 28.9. ajettavilla iltaraveilla. Kisat käynnistyvät kello 17:40 B-ponien lähdöllä. Ensimmäinen totoravilähtö starttaa kello 18:07.

Illan ohjelmassa on ponilähdön lisäksi yhdeksän totoravilähtöä. Toto5-kierroksen avauskohteessa viivalle asettuvat muun muassa Julius Ares, Unplugged Face sekä jo viimeksi Oulussa yhteen iskeneet Frozen A.F. ja Hannalore.

Toisena Toto5-kohteena ajettavassa lämminveristen montéssa Elina Pakkasen ratsastama Excel Porsche yrittää paluuta voittokantaan yhden hutistartin jälkeen.

Toto5-kolmosen avainhevosia ovat hyvävireiset Tapio Kalajan Giro Sting, Niko Jokelan rattailleen saava BWT Dallas ja viimeksi voittanut Lush Life.

Toto5-pelin neljäs kohde on amatöörivalmentajien lähtö, jossa viivalle asettuvat muun muassa Gambling Face, Hillbilly Bruce ja Boogiewoogie Laday.

Lämminveristen illan kovimmassa koitoksessa, Toto5-päätöksessä yhteen iskevät Electric Eye Am, kotiradan Armani Press ja kumppanit.

Ravintola Äimän Hovissa tuttuun tyyliin herkullinen buffet-kattaus. Varaa paikkasi parhailta paikoilta puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Menu>>>

Yleisöä palvelevat Ravintola Äimän Hovin lisäksi Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli, Katsomon Pihakioski ja Pub Äimänkäki. Varikkoalueella hevosten palvelee Tallikahvio Äimän Veto.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Suosittelemme riskiryhmään kuuluvien välttämään raveihin saapumista. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti.

Suosittelemme Koronavilkku-sovelluksen käyttöä.

Liput raveihin: 5€ / 3€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Liput ennakkomyynnissä Nettilipussa. Lippuja saatavilla myös portilta.

Alennettuun hintaan oikeuttavat kortit:

- Optia Säästöpankki Optian pankkikortti

- Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti

- Omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti

- Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

Alennettu hinta myös opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille.

Vapaa sisäänpääsy Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla, Kärppäkannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla sekä Oulun raviradan ja Pohjoisen ravialueen kausikorteilla.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Järjestäjä: Pohjolan Hevosystävät ry