Maanantairavit ma 22.6.2020 klo 18 (ponilähdöt klo 17:30 alkaen)

ti 16. kesäkuuta 2020 14.47.00

Äimäraution ravikesä jatkuu maanantaina 22.6. Illan kilpailutapahtumat käynnistyvät ponilähtöjen merkeissä, kun ohjelmassa on kaksi A-ponien koitosta. Ensimmäinen ponilähtö starttaa kello 17:30. Isommat hevosvoimat lasketaan liikkeelle kello 18:07. Ravien yhteistyökumppanit ovat MT Ravinetti, Resta 10 ja Uusi Pohojanmaa.

Illan ravien suurimmat setelit jaetaan kolmannessa lähdössä, kun lämminveriset jahtaavat Nuorten Sarjassa 3 000 euron ykkösrahoja. Viivalle asettuvat muun muassa voitokkaasti uransa aloittaneet Julius Ares, Queen's Visa ja Silenos Deanston.

Kylmäveristen kovimmassa koitoksessa iskevät yhteen muun muassa Rupeltaja sekä Vernanto. Enintään 90 000 euroa tienanneiden lämminveristen lähdössä ykkösrahojen kohtalosta kamppailevat Don Juan Sisu, Orlando Knick, Obrigado ja kumppanit.

Muissa Toto5-kohteissa avainhevosten joukkoon kuuluvat tauolta palaava lahjakas Pitch Perfect, neljättä peräkkäistä voittoaan jahtaava Stargazer Lily ja viime vuonna peräti kuudesti voittanut Electric Eye Am.

Kymmenellä voitolla rataliigan kärkipaikkaa hallussaan pitävä Santtu Raitala lähtee kartuttamaan voittosaldoaan kahdeksan ajokin voimin. Viimeksi neljä voittoa narutellut ja Raitalan tuntumaan kohonnut kotiradan Mauri Jaara nähdään kuuden hevosen rattailla.

Yleisö on tervetullut raveihin, lippuja myydään rajoitetusti. Raveissa tulee noudattaa poikkeusajan ohjeistuksia. Katsomoalueelle pääsevät toimihenkilöt, ennakkoon ilmoittautuneet median edustajat, hevosten omistajat, sekä rajoitettu määrä yleisöä. 400 ennakkolippua myynnissä Nettilipussa>>>. Ilmoitamme ravipäivänä sosiaalisen median kanavissa, mikäli lippuja on saatavilla myös portilta.

Yleisöllä on pääsy ainostaan yleisöalueelle. Minkäänlaista kulkua ei saa olla yleisöalueen ja tallialueen välillä. Tallialueen ja yleisöalueen välinen portti on suljettu. Yleisöalueella totomyynti. Grillikahvila Bistro palvelee katsomon päädyssä. Pub Äimänkäki palvelee janoisia asiakkaita. Ravintolan terassi auki. Lisäksi ulkoalueella palvelee makkarakioski.

Kaikkien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Jos kuulut riskiryhmään, älä saavu ravipaikalle. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti.

Liput raveihin: 5€/3€

Alennettuun hintaan oikeuttavat kortit:

- Optia Säästöpankki Optian pankkikortti
- Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti
- Omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti
- Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti

Vapaa sisäänpääsy Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla ja Kärppäkannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla.

Täyttä ravia Äimärautiolle nauttimaan kesäisestä ravitunnelmasta!

Järjestäjä: Pohjolan Hevosystävät ry