Magic Monday ma 13.1.2020 klo 18

ti 7. tammikuuta 2020 19.21.00

Äimäraution kausi 2020 käynnistyy tulevana maanantaina vauhdikkaalla Magic Monday -illalla.

Oulun ensimmäinen lähtö starttaa kello 18:15, ja illan kaikki lähdöt saksataan Äimäraution ratapari Turun kanssa. Näin tiedossa on tiivis ja viihdyttävä ravi-ilta. Radallakin nähtävä TotoTV:n Magic Monday-studio alkaa kello 18. Toto65-peli käynnistyy Oulun neljännestä lähdöstä, joka starttaa kello 19:35.

Ravintola Äimän Hovi tarjoaa maukasta maanantai-illallista ja näköalapaikat sekä radan että Turun tapahtumiin. Buffet-pöytään on katettuna paahtopaistia ja pippurikastiketta, porkkana-kukkakaalikeittoa, kreikkalaista kanasalaattia, bataattipihvejä, rosmariiniperunoita ynnä muuta herkullista. Noutopöydän antimet maksavat 25 euroa. Varaa oma pöytäsi maanantai-illalliselle jo etukäteen numerosta: 0400-137 336.

Kahviossa on tarjolla broilerikeittoa 7 euron hintaan.

Viime kaudella nähtiin ohjastajaliigassa tuima kaksintaisto Santtu Raitalan ja Mauri Jaaran kesken. Taisto päättyi kolmantena vuonna peräkkäin Raitalan eduksi. Uuteen kauteen lähdetään täydellä teholla, sillä niin Raitala kuin Jaara ajavat maanantain jokaisessa lähdössä.

Raitalan valtit ovat menestystalli team Ojanperän laaturavurit Venerdi, Kevinin Tähti ja Broadway Appolo. Jaara nokittaa oman valmennustallinsa Willy Wingstonilla, Rue de Roilla ja Diablo Sisulla.

Illan ratkaisuhahmoja on torniolainen pariskunta Petteri ja Mari Joki, jotka kahmivat hiljattain Lapin Ravigaalasta sylinsä täyteen palkintoja menestyksekkään viime kauden ansioistaan. Joet tuovat tallistaan Oulun iltaan neljä iskukykyistä ravuria: Mountain Hooliganin, Quick Rightin, Pharaon Facen ja joukkueen ankkurin Callela Leonardin.

Viimeksi mainittu päätti kauden 2019 Äimäraution valloitukseen, ja koettaa avata uuden vuoden samoissa merkeissä. Suomen suurimman kolmevuotislähdön Kriteriumin neljä vuotta sitten voittanut Callela Leonard kuuluu hurjaan sisarparveen, jonka jäsenet ovat voittaneet yhteensä 112 kertaa!

Tasokkaan ravi-illan muita tähtiä ovat upealla urallaan jo 31 kertaa ykköseksi yltänyt tuore Toto75-sankari Minto's Don Juan, kuntoutuva vauhtimylly Tapiro Jet, Italian Derby-ykkönen Testimonial O.K., nouseva suomenhevosnimi Tinderi ja uransa voitokkaasti avannut Boogiewoogie Laday.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä.

Voimassa olevilla Kärppäkannattajat - , SHKL - ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkorteilla vapaa sisäänpääsy.

Alennuksen saa esittämällä Säästöpankki Optian pankkikortin, Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortin tai Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortin tai omistajatunnuksella varustetun OP-Visa -kortin.