Magic Monday -ravit, kauden avaus, ma 4.1.2021 klo 18

ti 29. joulukuuta 2020 10.57.00

Äimäraution ravikausi 2021 käynnistyy maanantaina 4. tammikuuta ajettavilla Magic Monday -raveilla. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ravit ajetaan ilman yleisöä, mutta kisoista voi nauttia kotisohvalta käsin, esimerkiksi TotoTV:n välityksellä. Oulun Magic Monday -rataparina toimii Teivo.

Ravimaanantai pitää sisällään kahdeksan lähtöä. Magic Mondayn Toto65-kierros käynnistyy avoimella lämminverikoitoksella, jossa yhteen iskevät Danne Edel, Minto's Don Juan, Flynn Boko, Tellmeastory, Callela Leonard, Stay Alert ja Top Of The World.

Toto65-kolmosessa Panu Ahosen ohjastama Exploding Anna yrittää palata voittojen tielle viimekertaisen Toto75-kolmossijan jälkeen. Vastaan asettuu muun muassa Cape's Captain.

Viidennessä Toto65-kohteessa voitokas Asterisque saa vastaansa Four on the Floorin johdatteleman haastajalauman. Toto65-kohteiden ulkopuolella nähdään muun muassa edellisissä Oulun lauantairaveissa voittaneet Suvimyrsky Ram ja Troll Sterk Viking, tauolta palailevat voitokkaat Eeti ja Punta-Pate sekä kolmatta peräkkäistä voittoaan jahtaava kotiradan Lastsundayinmay.

Ohjeita varikkoalueelle:

Tallialueelle voi saapua ainoastaan raveissa työskenteleviä toimihenkilöitä, median edustajia, kilpailevien hevosten ohjastajia, valmentajia ja hoitajia sekä hevosauton kuljettajia.

Pukuhuoneet:

Vain ohjastajille ajopukujen vaihtamista varten. Ei saa toimia taukotilana eikä kokoontumispaikkana. Muilla kuin ohjastajilla on pääsy ehdottomasti kielletty.

Sisäänkirjoitus:

Kuten tähän asti – vain yksi kerrallaan. On pyrittävä myös välttämään jonon muodostusta tai oltava tilaa väljälle jonolle. Mahdollisimman vähän tavaroiden kosketusta (voilokin kuittaukset ym.).

Tallikahvio palvelee kilpailijoita normaaliin tapaan.

Muistakaa myös yleiset ohjeistukset:

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)