Magic Monday -ravit ma 19.2. klo 18

ti 13. helmikuuta 2018 15.37.00

Ravivuoden hittituote tulee taas Ouluun! Monipuolinen, vauhdikas, ohjelmallinen ja viihdyttävä Magic Monday -tapahtuma on edessä tulevana maanantaina Äimärautiolla. Oulun parina ajaa Tampereen Teivo.

Veikkauksen Etuasiakas saa Magic Monday -raveihin kaksi lippua yhden hinnalla!

Oulun osalta kilpailutapahtumat alkavat lähdön yksi startilla kello 18:13. Paikan päälle kannattaa kuitenkin saapua jo hyvissä ajoin, sillä tarjolla on vihjeitä, mielenkiintoisia haastatteluja ja peliopastusta.

Kolme ensimmäistä lähtöä ajetaan reippaalla tahdilla, minkä jälkeen seuraa pienoinen paussi. Tämän jälkeen starttaavat Toto65-kohteet, joita ajetaan vuorotellen Äimärautiolla ja Teivossa. Rytmi on kiivas, sillä kaikki kuusi kohdetta lasketaan läpi reilussa tunnissa. Teivon lähtöjä ja Toto65-pelin etenemistä voi seurata mukavasti ravintola Äimän Hovin ja kahvilan screeneiltä.

Katsomossa tapahtumien ytimenä on ravintola Äimän Hovi. Luvassa on vihjeitä, haastatteluita, juonnettua ohjelmaa, kimppapelejä, hyvää seuraa ja maukasta ruokaa.

Ravintola Äimän Hovi täyttyy kovaa kyytiä, mutta omaa paikkaasi voit tiedustella ennakkoon numerosta: 044-242 6643.

Illan avauslähdössä tekee Lapin hyväntekeväisyyshevosena yleisölle ensiesiintymisensä Poulter. Ensi- ja turvakodille rahaa ravaavan ruunan haastavat taistoon viime aikoina kakkosia napsineet Smooth Criminal, Bebina ja Gliding Solo.

Tasokas Toto65-kierros pyörähtää käyntiin lämminveristen ykkössarjalla. Kanuunakuntoinen toissavuotinen Kriterium-voittaja Callela Leonard saa tiukan haasteen Lago Negrolta ja kauttaan aloittelevalta Thai Armanilta.

Seuraavassa Oulun kohteessa Kainuun kimppahevonen Amos Shadow kohtaa kovat vastustajat E.V. Joryn, Like Buljonkin, Take Me With Youn, Uberta Jetin, Flash Sprucen ja Ain't She Sweetin.

Oulun päätöslähdössä loistaa edellisissä Magic Monday -raveissa vakuuttanut Holy Victory Koks.

Täyttä ravia Äimäraution toiseen Magic Monday -tapahtumaan!

Alennuksiin oikeuttavat kortit:

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy