Magic Monday -ravit ma 23.11.2020 klo 18

ma 23. marraskuuta 2020 10.00.00

Äimärautiolla ravataan maanantaina 23.11. Magic Monday -ravit klo 18 alkaen. Toto65-kierros ajetaan yhdessä Tampereen Teivon kanssa. Oulun ensimmäinen lähtö starttaa klo 18:15.

Ravi-ilta pitää sisällään muun muassa huipputasokkaita divisioonakarsintoja. Kylmäveristen II divisioonakarsinnassa Jouko Kankaan Pikku-Ryti hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan. Vastaan asettuvat muun muassa kyvykkäät Kartier ja Vernanto. Lisäväriä kisaan tuo norjalaisen Björkevikingin debyytti uudessa kotimaassaan.

Lämminveristen V divisioonassa yhteen iskevät lahjakas Torrent d'Inverne ja syksyn aikana kolmesti Oulussa voittanut Kivarin Merengue. III divisioonassa viivalle asettuvat Four on the Floor, Execute, Enge Barack, voittokone Backward's Boy ja kumppanit.

Mielenkiintoisessa kylmäveristen III divisioonassa nähdään voitokkaita menijöitä Poforin, Malkkinin, Tinderin ja Valtroksin johdolla.

Upeat puitteet ravien seuraamiselle tarjoavassa ravintola Äimän Hovissa pääset nauttimaan herkullisista buffet-pöydän antimista. Varaa paikkasi Äimän Hovista puhelimitse numerosta 0400-137 336 tai sähköpostitse osoitteesta ravintola@oulunravit.fi.

Yleisöä palvelevat Ravintola Äimän Hovin lisäksi Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli ja Pub Äimänkäki. Varikkoalueella hevosten taustavoimia palvelee Tallikahvio Äimän Veto.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän etäisyyden toisiinsa. Suomen Hippoksen ohjeistuksen mukaisesti kasvomaski on pakollinen ravien sisätiloissa, pois lukien ravintola- ja kahvilapalvelut.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)

Varikkoalueelle pääsevät hevosten omistajat. Oma Talli-palvelusta voi ladata mobiililipun tai esittää tulostetun tiketin.

Liput raveihin: 5€ / 3€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Liput ennakkomyynnissä Nettilipussa. Lippuja saatavilla myös portilta.

Alennettuun hintaan oikeuttavat kortit:

- Optia Säästöpankki Optian pankkikortti

- Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti

- Omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti

- Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

Alennettu hinta myös opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille.

Vapaa sisäänpääsy Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla, Kärppäkannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla sekä Oulun raviradan ja Pohjoisen ravialueen kausikorteilla.

Täyttä ravia Äimärautiolle nauttimaan jännittävästä ravitunnelmasta!

Järjestäjä: Pohjolan Hevosystävät ry