Magic Monday -ravit ma 26.10. klo 18

ti 20. lokakuuta 2020 12.39.00

Äimärautiolla ravataan maanantaina 26.10. Magic Monday -ravit. Illan avauslähtö lasketaan liikkeelle kello 18:27. Ilta pitää sisällään yhteensä kuusi jännittävää ravilähtöä. Oulun Magic Monday -rataparina toimii Teivo.

Illan lähdöt vilisevät mielenkiintoisia nimiä. Lämminveristen tasokkaassa ykkössarjassa 2 000 euron ykköspalkinosta taistelevat muun muassa Smiley Match, Orlando Knick ja Elliot Web. Muissa lämminverikoitoksissa viivalle asettuvat muun muassa Blue Cates, Father Christmas, Excel Porsche, Boogiewoogie Laday, Hillbilly Bruce, Thai Explosive ja Poulter.

Tasoa riittää myös suomenhevosten lähdöissä, kun kaviouralla nähdään Tarun Tuhkimo, Koskelan Helemi, Antti Ojanperältä debytoiva Larsman, voitokas Vernanto ja kumppanit.

Ravintola Äimän Hoviin on katettu tuttuun tyyliin herkullinen buffet-kattaus, jonka antimista pääsee nauttimaan 15 euron hintaan! Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. Menu>>>

Yleisöä palvelevat Ravintola Äimän Hovin lisäksi Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli ja Pub Äimänkäki. Varikkoalueella hevosten palvelee Tallikahvio Äimän Veto.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän etäisyyden toisiinsa. Suomen Hippoksen ohjeistuksen mukaisesti kasvomaski on pakollinen ravien sisätiloissa, pois lukien ravintola- ja kahvilapalvelut.

Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)

Varikkoalueelle pääsevät hevosten omistajat. Oma Talli-palvelusta voi ladata mobiililipun tai esittää tulostetun tiketin.

Liput raveihin: 5€ / 3€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. Liput ennakkomyynnissä Nettilipussa. Lippuja saatavilla myös portilta.

Alennettuun hintaan oikeuttavat kortit:

- Optia Säästöpankki Optian pankkikortti

- Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti

- Omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti

- Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

Alennettu hinta myös opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille.

Vapaa sisäänpääsy Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla, Kärppäkannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla sekä Oulun raviradan ja Pohjoisen ravialueen kausikorteilla.

Täyttä ravia Äimärautiolle nauttimaan jännittävästä ravitunnelmasta!

Järjestäjä: Pohjolan Hevosystävät ry