Magic Monday -ravit ma 28.1.2019 klo 18

ti 22. tammikuuta 2019 20.40.00

Oulun kausi jatkuu vauhdikkailla maanantai-illan Magic Monday -raveilla!

Uusi vuosi on tuonut maagiseen maanantaihin mukanaan uudet aikataulut. Ensimmäinen lähtö starttaa entiseen tapaan kello 18:15, mutta viime vuodesta poiketen kaikki lähdöt saksataan Äimäraution rataparin Teivon kanssa. Näin tiedossa on entistä tiiviimpi ja viihdyttävämpi ravi-ilta. Radallakin nähtävä TotoTV:n Magic Monday-studio alkaa kello 18.

Toto65-peli käynnistyy Oulun neljännestä lähdöstä, joka starttaa kello 19:35. Katsomossa tapahtumien keskipisteinä toimii ravintola Äimän Hovi. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901.

Ilta on täynnä tasokkaita lähtöjä. Ravien aluksi nähdään tiukka matsi voitokkaan Faith In Lifen, jatkuvasti kärjen tuntumaan sijoittuvan Coys Rainin ja pohjoiseen muuttaneen tuulennopean Doubledipin kesken.

Toisessa lähdössä on kaksinkamppailun makua, kun yhteen iskevät voittamaan tottuneet Draken ja Valtroks.

Toto65-kohteiden taistelupareja ovat lahjakas MAS Capacity ja Suomessa avaava Livi Mystery, Äimäraution kestomenestyjä Willy Wingston ja vahva jyrä Only Eyes Broline sekä ikäluokkahevosen otteita esittänyt Chris Crystal ja lähes puolet uransa kisoista voittanut King Casper.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään

Alennettuun hintaan oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti tai omistajatunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevilla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkortilla vapaa sisäänpääsy