Magic Monday -ravit ma 5.2.2018 klo 18

ti 30. tammikuuta 2018 17.06.00

Ravivuoden hittituote saapuu nyt myös Ouluun! Monipuolinen, vauhdikas, ohjelmallinen ja viihdyttävä Magic Monday -tapahtuma on edessä tulevana maanantaina Äimärautiolla. Oulun parina ajaa Tampereen Teivo.

Oulun osalta kilpailutapahtumat alkavat lähdön yksi startilla kello 18:13. Paikan päälle kannattaa kuitenkin saapua jo hyvissä ajoin, sillä tarjolla on vihjeitä, mielenkiintoisia haastatteluja ja peliopastusta.

Kolme ensimmäistä lähtöä ajetaan reippaalla tahdilla, minkä jälkeen seuraa pienoinen paussi. Tämän jälkeen starttaavat Toto65-kohteet, joita ajetaan vuorotellen Äimärautiolla ja Teivossa. Rytmi on kiivas, sillä kaikki kuusi kohdetta lasketaan läpi reilussa tunnissa. Teivon lähtöjä ja Toto65-pelin etenemistä voi seurata mukavasti ravintola Äimän Hovin ja kahvilan screeneiltä.

Katsomossa tapahtumien ytimenä on ravintola Äimän Hovi. Luvassa on vihjeitä, haastatteluita, juonnettua ohjelmaa, kimppapelejä, hyvää seuraa ja maukasta ruokaa. Ravintolassa illan isäntänä toimii Lauri Hyvönen.

Kun Oulun lähdöt on ajettu, maaginen maanantai jatkuu vielä Teivossa. Oulun ravien jälkeen käynnistyy Äimän Hovissa suuri kuva-arvoituskisa. Tule testaamaan tietosi ja muistisi nostalgisten kuvien parissa. Parhaat palkitaan!

Ravintola Äimän Hovi täyttyy kovaa kyytiä, mutta omaa paikkaasi voit tiedustella ennakkoon numerosta: 044-242 6643.

Illalla vietetään myös Toto-pelien 90-vuotisjuhlia, minkä tiimoilta on tarjolla muhkeita bonuksia. Kannattaa siis seurata Veikkauksen ilmoittelua!

Magic Monday päättyy huipputasokkaaseen Pronssidivisioonakarsintaan. Yhteen iskevät kauttaan käynnistelevä Replay Pellini, kohti huippukuntoa kipuava Proud Leader, viimeksi vauhtivarojaan väläyttänyt Saul ja tasaisen luotettava Sivori Effe.

Myös muut lähdöt vilisevät menestysnimiä Bodenissa loistaneen Also Starringin, pohjoiseen muuttaneen Poulterin, viimekertaisesta revanssia hakevan Rio Crowen ja paluuta tekevän Villiauran johdolla.

Täyttä ravia Äimäraution ensimmäiseen Magic Monday -tapahtumaan!

Alennuksiin oikeuttavat kortit:

*Säästöpankki Optian pankkikortti

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti

*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevalla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla vapaa pääsy