Metsäravit pe 16.8. klo 12

ma 12. elokuuta 2019 16.20.00

Äimäraution vauhdikas syyskausi käynnistyy perjantaina viiden lähdön lounasraveilla. Kilpaa aletaan ajaa Metsäravi-teemalla puoliltapäivin, ja raveihin on ilmainen sisäänpääsy.

Tositoimissa nähdään voitokas King Casper, vauhdikas Exotic Linda ja vahvasti tällä kaudella esiintynyt Mountain Hooligan.

Ravintola Äimän Hovi tarjoilee maittavan buffet-lounaan. Tiedustele omaa pöytäpaikkaasi jo ennakkoon numeroista 08-535 7300 tai 0400-151 901. Kahviossa on tarjolla kevyempi lounas huokeaan hintaa.

Metsäinen meno jatkuu lauantaina. Oulun Äimärautio on paremmin tunnettu hevosurheiluareenana, mutta elokuussa se muuttuu yhden päivän ajaksi metsäiseksi miljööksi. Lauantaina 17. elokuuta Oulussa vietetään Äimäraution perhemetsäpäivää. Pääyhteistyökumppaneina ovat Maaseudun Tulevaisuus, Ponsse, Stora Enso, Suomen Metsäkeskus ja Oulun 4H-yhdistys.

Alueelle on helppo tulla niin näytteilleasettajan kuin yleisönkin. Tapahtumasta luodaan kaiken kansan leppoisa tilaisuus ja ohjelmaa on eri-ikäisille tämän päivän ja tulevaisuuden metsänomistajille. Metsällisen ohjelman ja metsäkoneiden lisäksi paikalla on luonnollisesti myös perinteistä hevosvoimaa ponien ja keppareiden muodossa.

Tapahtuma on yleisölle maksuton ja sinne on vaivatonta tulla vaikkapa pyöräillen. Myös parkkitilaa löytyy runsaasti. Kaikki toiminta on ulkoalueella, josta löytyy näytteilleasettajien lisäksi ohjelmalava, työnäytösalue sekä lapsille oma tapahtuma-alue. Musiikista vastaa Liikkuva Laulureppu.

Jos haluaa, voi mukaan ottaa oman piknik-korin, mutta alueelta löytyy myös ravintolateltta, josta saa Viskaalin lähilihakeittoa, makkaraa, virvokkeita sekä tietysti kahvia ja pullaa.

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Oulun Ravirata ja tapahtumatuottajana Rita Care & Events. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan tapahtumaan!

Täyttä ravia Äimärautiolle!