Monténäytös ma 10.8. klo 17:45

su 9. elokuuta 2020 14.51.00

Marjukka Manninen, SRL-hallitus (hevonen: Hit That)

Marjukka Manninen on siviilissä juuri aloittanut Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän johtajana. Suomen Ratsastajainliiton hallituksen pitkäaikainen jäsen ja nykyisellään varapuheenjohtaja. Kilpailee kansallisella tasolla kouluratsastuksessa, kansallinen II-tason kouluratsastustuomari ja kansainvälinen pararatsastuksen tuomari. Omistaa kaksi Suomessa syntynyttä puoliverihevosta.

Liisa Sassi-Päkkilä, Team Ratsurinne (hevonen: Hillbilly Willy)

Liisa Sassi-Päkkilä on 23-vuotias ratsastaja, joka toimii ratsastuksenohjaajana ja hevosten ratsuttajana Turkan Ratsurinteellä. Tällä hetkellä hän valmentaa noin 40 henkistä kisatiimiä este- ja kouluratsastuksessa. Vuodesta 2008 lähtien Liisa on ratsastanut päivittäin kaikenlaisia hevosia ja poneja. Tällä hetkellä hän kilpailee esteratsastuksessa suomenhevosilla aina mestaruustasolle saakka ja vie nuoria tai kokemattomia ratsuja kisa-areenoille. Monténäytöksessä hän on ensimmäistä kertaa ravihevosen selässsä.

Päivi Granat, ABC-ratsastajat (hevonen: Wille Caramell)

Päivi Granat on Haukiputaan Virpiniemessä sijaitsevan Ratsastuskeskus ABC:n omistaja yhdessä Tiina Auerin kanssa. Päivi on kilpaillut esteratsastuksessa aktiivisesti aikaisemmin, ajanut muutaman monté-lähdön kilpaa sekä kasvattanut ratsuja ja ravureita. Nykyään hän keskittyy enemmän valmentamaan ja kannustamaan nuoria, notkeita ja nopeita.

Laura Mattila, Oulunsalon ratsastajat (hevonen: Emerald)

Oulunsalon Ratsastajia edustava Laura Mattila on 21-vuotias esteratsastaja ja ratsastuksenohjaaja. Hän kilpailee kansallisella tasolla esteratsastuksessa ja on ollut koko ikänsä ratsailla. Tänään Lauralla on montésatula alla ensimmäistä kertaa ikinä.

Anni Aitta, Oulun ratsastajat (hevonen: Quasimodor) 

Anni-Maria Aitta kuuluu Äimäraution ratsastuskeskuksen yrittäjäperheeseen. Hevoset ovat olleet läsnä hänen elämässään aina ja hän on treenannut ja kilpaillut tavoitteellisesti este- ja kouluratsastuksessa. Hänellä on ollut myös ravihevosia aiemmin ja sitä kautta raviurheilu on tullut myös tutuksi. Anni-Maria on ratsastuksenohjaaja ja opiskelee ratsastuksenopettajaksi. Hevosten koulutus ja treenaus on lähellä sydäntä, kuin myös opettaminen.