Muhos-ravit to 4.10.2018 klo 18 (ponilähtö klo 17:30)

la 29. syyskuuta 2018 20.01.00

Äimäraution kautta jatketaan täydellä teholla, kun jokasyksyiset Muhos-ravit käydään torstaina kello 18 alkaen – ponit pinkaisevat matkaan jo puolelta.

Hienotasoisen illan ykköstapaus on perinteinen Muhos-ajo, suomenhevosten 2600 metrin voimainkoitos. Kisa on tänä vuonna tasokkaampi kuin koskaan aiemmin, kun kiinnityksestä näyttävään kunniapalkintoon kamppailevat voittoja tuhkatiheään takonut Koveri, lahjakas viisivuotias Vappuäijä, kovaa nousua sarjoissaan tekevä Malkkin, väsymätön Menoks ja Villinmiehen Tammakisan nelonen Kömin Lento.

Illan toinen kohokohta on lämminveristen avoin pikapyrähdys. Pitkän ja upean uran tehnyt Suur-Hollola-ajon kakkonen ja lyhyen voltin ME-hevonen Shadow Woodland tekee huippumielenkiintoisen debyytin Team Ojanperän väreistä. Konkarin kunnon pistävät puntariin Suurmestari ja tallikaveri Regent Zet, Tanskan Kriterium-ykkönen Bad Moon Rising, viimeksi Äimäraution kanuunakirin voimin valloittanut Breedlove ja kuntoaan hakeva 09,1-aikainen amerikkalainen Not Afraid.

Illan muita tähtiä ovat tuore Toto76-sankari Smart Leader, vimmatusti kauden avausvoittoaan hakeva Black Maya, Torniossa vakuuttanut Blady Bols Blue, voittokone Pankeri, Kainuun kanuuna Ambrogio, Suomeen kotiutunut Ukebell Jet, tauolta tuleva Hollywood Hills ja uransa hienosti avannut Veer.

Kaviouran kamppailujen ohella myös katsomossa käydään armotonta vääntöä, kun ohjelmassa on Toton SM-karsinta. Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä>>>

Äimärautiolla viihtyy koko perhe! Lapsille on ravien aikana tarjolla ravinuorten johdolla mukavaa hevosaiheista touhua.

Katsomossa, ravintolateltassa, kahviossa, terassilla ja grilleissä on tarjolla monenmoista purtavaa ja palanpainiketta. Omaa paikkaanne viihtyisään ravintolatelttaan voitte tiedustella etukäteen numerosta 08-5357 300 tai raveissa paikan päällä.

Täyttä ravia Äimärautiolle!

Liput: 5 euroa / 3 euroa, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään.

Alennettuun hintaan on oikeus eläkeläisillä, opiskelijoilla ja varusmiehillä. Lisäksi alennuksen saa esittämällä jonkun seuraavista korteista:

*Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti ja omistajajäsentunnuksella varustettu OP-Visa -kortti
*Säästöpankki Optian pankkikortti
*Pohjoista voimaa -etuasiakaskortti

*Voimassa olevilla Kärppäkannattajat -jäsenkortilla ja Raviliiga Oulun Kärpät -jäsenkortilla vapaa pääsy


Shadow Woodland debytoi Antti Ojanperältä. Kuva: Seppo Rajala.