Ohjeita ja infoa ravien yleisölle

pe 5. kesäkuuta 2020 11.34.00

Tervetuloa Äimärautiolle! Ohjeita ja infoa ravien yleisölle (päivitetty 18.7. klo 14:21)

Oulussa ravataan kesän aikana maa- ja metsätalousministeriön ohjeilla, ravit järjestetään poikkeusjärjestelyin. Tallialueelle saavat tulla ainoastaan kilpailuihin osallistuvat ohjastajat, valmentajat, hoitajat ja mahdolliset hevosauton kuljettajat. Saapuvien henkilöiden määrää rajoitetaan. Raveissa tulee noudattaa poikkeusajan ohjeistuksia. Katsomoalueelle pääsevät toimihenkilöt, ennakkoon ilmoittautuneet median edustajat, hevosten omistajat, sekä rajoitettu määrä yleisöä. Yleisöllä pääsy ainostaan yleisöalueelle. Minkäänlaista kulkua ei saa olla yleisöalueen ja tallialueen välillä. Tallialueen ja yleisöalueen välinen portti on suljettu. Yleisöalueella totomyynti. Ravintolapalveluista avoinna ovat Ravintola Äimän Hovi (+terassi), Äimän kahvio, Äimän Bistron Grilli ja Pub Äimänkäki. Ravintolapalveluiden tarjontaan voit tutustua täällä (sivun oikeassa laidassa tai mobiililaitteella alaspäin rullaamalla)

Tutustu ravintolapalveluiden ohjeistuksiin täällä>>>

Kaikkien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita. Jos kuulut riskiryhmään, älä saavu ravipaikalle. Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan. Yski oikein. Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan ja pese tai desinfioi kädet yskimisen jälkeen.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän turvavälin toisiinsa. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan säännöllisesti. 

Päivitämme ohjeita ja infoa verkkosivuillemme ja someen.