Oktoberfest-ravit pe 16.10. klo 18

ma 12. lokakuuta 2020 17.34.00

Äimärautiolla ravataan perjantaina 16.10. Oktoberfest-hengessä. Illan avauslähtö lasketaan liikkeelle kello 18:15. Ilta pitää sisällään yhteensä yhdeksän jännittävää ravilähtöä. Ravien jälkeen ravintola Äimän Hovissa esiintyy akustista rock & pop -musiikkia soittava Duo Kangas & Aittola. Ravien yhteistyökumppanit ovat Prologo, Tähtilounas, Kourutek sekä Ponsse Cup 19.12. Äimärautiolla.

Lämminveristen illan kovimmassa lähdössä, enintään 70 000 euroa tienanneiden maililla yhteen iskevät muun muassa Ambrogio, Denver Brodde ja Hard To Trick. Toto4-kohteiden tähtinä tuikkivat Boogiewoogie Laday, Execute, Ariston, Stargazer Lily, Kruunun Prinssi, Giro Sting, Kivarin Merengue ja kumppanit.


Ravintola Äimän Hovissa on tarjolla herkkuja Oktoberfest-hengessä, mm. saksalainen salaattibuffet, bratwurstia, grillattua kananpoikaa ja laaja valikoima oluita. Herkullinen buffet-kattaus vain 25 euroa! Varaa paikkasi puhelimitse 0400-137 336 tai sähköpostitse ravintola@oulunravit.fi. 
Menu>>>

Ravien jälkeen musiikista vastaa pop-rock -henkinen akustisia covereita soittava Duo Kangas & Aittola! Tapahtuma päättyy klo 24:00. Liput 25 euroa henkilö (sisältää buffet-ruokailun). Ravien jälkeen saapuville lipun hinta on 15 euroa.


Yleisöä palvelevat Ravintola Äimän Hovin lisäksi Äimän Kahvio, Äimän Bistro Grilli ja Pub Äimänkäki. Varikkoalueella hevosten palvelee Tallikahvio Äimän Veto.

Kaikkien raveihin saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle. Älä saavu paikalle, vaikka sinulla olisi vain lieviä oireita.

Muista käsihygienia! Käsien pesu saippualla ja käsidesin käyttö on tärkeää. Käytä hanskoja mahdollisuuksien mukaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Yleisöalueella kaikkien on jakaannuttava niin, että kaikki pitävät riittävän etäisyyden toisiinsa.

Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa sekä tilanteissa, joissa etäisyyksien pitäminen ei ole mahdollista. Suosittelemme myös THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöä (www.koronavilkku.fi)

Varikkoalueelle pääsevät hevosten omistajat. 
Oma Talli-palvelusta voi ladata mobiililipun tai esittää tulostetun tiketin.

Liput raveihin: 5€ / 3€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi sisään. 
Liput ennakkomyynnissä Nettilipussa. Lippuja saatavilla myös portilta.

Alennettuun hintaan oikeuttavat kortit:

- Optia Säästöpankki Optian pankkikortti
- Oulun Osuuspankin omistajajäsenkortti
- Omistajajäsen-tunnuksella varustettu OP-Visa-kortti
- Pohjoista Voimaa -etuasiakaskortti

Alennettu hinta myös opiskelijoille, eläkeläisille ja varusmiehille.

Vapaa sisäänpääsy Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla, Kärppäkannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla sekä Oulun raviradan ja Pohjoisen ravialueen kausikorteilla.

Täyttä ravia Äimärautiolle nauttimaan jännittävästä ravitunnelmasta!

Järjestäjä: Pohjolan Hevosystävät ry