OP Oulu Perheilta ma 22.5. klo 18 (ponilähtö klo 17.30)

ti 16. toukokuuta 2017 13.54.00

Oulun Osuuspankin perheilta tarjoaa jokaiselle jotakin! Ravitapahtuma Äimärautiolla alkaa kello 17.30 ajettavalla Oulun Osuuspankin ponilähdöllä. Isommat hevosvoimat astelevat areenalle kello 18.

Illan yhteistyökumppani Oulun Osuuspankki tuo paikalle Hippo-maskottinsa, ja luvassa on kaikkea kivaa perheen pienimmille; kepparirata, poniajelua ja hoitoponi. Sisällä katsomossa kasvomaalausta. Tarjolla myös keksiä ja mehua. OP:n omistajakortilla on raveihin ilmainen sisäänpääsy.

Illan toisessa lähdössä taistelevat uransa alkutaipaleella olevat lämminveriset isoista rahoista. Nuorten Sarjan 3 000 euron ensipalkintoa tavoittelee voittoputkessa kisaava Cool On Photos ja sinne takaisin mielivä Perfect Reverie.

Ennen Toto4-pelin alkua käydään montén SM-karsinta. Viivalla ovat Lapin raviratsastushirmu BWT Hellion, Kajaanissa satula selässään hurjastellut Nose By Nose ja Suomen tämän hetken voitokkaimpiin ravureihin lukeutuva, urallaan huimat 41 kertaa ykköseksi yltänyt Minto's Romeo.

Toto4-pelissä on pottia kohottamassa mojova Kesäbonus. Kohteiden taistelupareja ovat Äimäraution ohjastajaliigaa johtavan Tuomas Pakkasen kannustama Bonhomme ja laukkaherkkä voimamies Aslan L.C., Äimäraution vuosituhannen voitokkain suomenhevonen Tähti Kepu ja Antti Tupamäeltä avaava menestyksekäs Välkyn Tuisku, tehoparin Melkko-Soronen Tarabuso Jet ja viime kauden voitokkain lämminverinen Hamis Fameraiser sekä tuulennopea Grainfield Alex ja siniverinen Frazier Boko.

Ravintola Äimänhovin pöytäpaikat sijaitsevat maalipaalun kohdalla, joten näet vauhdikkaiden ravilähtöjen loppuratkaisut silmiesi edessä. Seurueesi voi nauttia noutopöydän maukkaista antimista, ja Äimän Hovin henkilökunta tuo tilauksesta voittojuomat pöytään. Teepä pöytävarauksesi numerosta: 08-535 7300.

Täyttä ravia Äimärautiolle!