Oulun Päivät -ravit Äimärautiolla su 18.6. klo 12 (ponilähtö klo 11.30)

pe 16. kesäkuuta 2017 21.24.00

Äimärautiolla ravataan ja tavataan – nyt poikkeuksellisesti sunnuntaina. OP Oulun ponilähtö ajetaan kello 11.30 ja totolähdöistä ensimmäinen starttaa tasan kello 12.

Oulun Päivät ovat alkaneet, ja Äimärautio on mukana mukavien tapahtumien ketjussa. Sunnuntaina vietetään raveissa perhepäivää. Lapsille on luvassa vailla veloitusta pomppulinnassa telmimistä, poniajelua ja ponin hoitoa, kepparirata sekä mehu- ja keksitarjoilu. Muistattehan, että alle 16-vuotiaat pääsevät lisäksi raveihin ilmaiseksi sisään. Eikä aikuistenkaan lippu maksa kuin vitosen!

Onko Oulun Päivät -nimikkolähdössä valttia vahvuus vai nopeus? Voitosta vääntävät voimistaan tunnettu Wille Caramell ja vauhdikas Zell Memento.

Oulun Kärppien Raviliiga-lähdössä taistelevat Kajaanissa kanuunakirin kehittänyt Spitfire Effe ja Äimäraution lämminveriliigan hallitseva mestari Captivate.

Ravintola Äimänhovin pöytäpaikat sijaitsevat maalipaalun kohdalla, joten näet vauhdikkaiden ravilähtöjen loppuratkaisut silmiesi edessä. Seurueesi voi nauttia noutopöydän maukkaista antimista, ja Äimän Hovin henkilökunta tuo tilauksesta voittojuomat pöytään. Teepä pöytävarauksesi numerosta 08-535 7300.

Täyttä ravia Äimärautiolle!